Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Недоречно ліпити такі карикатури, особисто моя думка, на цій посаді не бачити жодного з цих 2.

• Тупо Тупо x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

все одно втратить)))

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський з моменту, як став президентом, збагатів у 82 рази!!! І це у найбіднішій країні Європи!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та він вже норовить - шукає спосіб.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василько, смірна!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто скаже, а того чувака, що віддав каску, голова непробивна? Бо у мене таке враження, що там можна і в самих трусах ходити безпечно:

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А помітили, як Гудмен злиняв відразу, як тільки закінчилися вибори (не на другий день після 2 туру, коли в декого ще жевріла надія, що Зеленський скаже "Я пожартував", коли думали, що ще якось вдасться затягнути максимально інавгурацію, само розсмокчеться, станеться якесь диво тощо).
    Коли стало зрозуміло що Зеленський - президент, Гудмен став більше непотрібний. І йому самому більше тут нічого робити. Про що я й казав. Такий добрий чоловік - лише на час виборів з метою підтримки Порошенка. Не виключаю, що з"явиться для підтримки того ж персонажа на виборах до ВР.
    От така картина олією.
    гудменласт.JPG
    А через нього пристойних людей (з особливостями лексичних досягнень народу у царині рідної мови) відправляли в баню.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. medwedo berlogsoni

• Тупо Тупо x 1
  12. Скоро ті, хто голосував за Зе, будуть пизд.ти тих, хто голосував за Зе.!!!!!!!!

• Смішно Смішно x 1
  13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я тоже на це звернув увагу.
    Але нема то нема, їм видніше :)))

Взагалі-то, мені Президент сам все розказує про Президента ;)
    Президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині — Офіційне інтернет-представництво Президента України

14. Пожиратель краваток - профессиональный сливальщик территорий путину.
    Лохмач с детства. Внук гебиста вроде.
    Его для этого и прислали сюда. Он должен был помочь юльке, слить наваросию путину. Как минимум по Днепру. То что он жевал галстук и то что она с него прикалывалась, не означает абсообтно ничего. Это все сценарий, одного и того спектакля. Нужно было сделать из него "путинского врага". Сделали. Все в это поверили. Весь мир поверил. Но факты, вещь упрямая. Две грузинские республики, так и остались под контролем рашистов и ни санкций, ни требований освободить.
    Примерно этого и будут добиваться и тут. Возможно с блицкригом до берегов Днепра.
    Очень плохой сигнал. Очень.
    Арсен Зекиров

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ну шо ви? Та зараз заживем, як кіт в маслі.... Міхо - то наше спасіння!:))):crazy:

• Смішно Смішно x 1
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Всім шаленим порохоботам.

Якщо помітили про одного, що як скоро взлетів, так і скоро зник, дехто ще воює. Таке саме нагадую у 2014 серед націоналістів, що не були згідні із вибором президента Вальцмана.

• Баян Баян x 1
  17. medwedo berlogsoni

Хто там пінився і булькотів, що Зеленський пориває з міжнародними фінансовими організаціями, танцює карапет з Коломойським в бік дефолту тощо?
    Місія МВФ зустрілася з президентом Зеленським: домовилися працювати над новою програмою

ЗІ Спеціяльно для пана Нотоца можу замість слова "карапет" (не путати з катреном) поставити "сім-сорок".

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

МВФ і до того мав зустріч з Зе, але попередив: про різне, але не про кредитування.:)))

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехун вкотре запостив брехню.

fraza2.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

@VasMT, а що Ви там на світлині червоним помітили?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)