Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо дурні ніколи не признають свої помилки.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

YES :yahoo:

Нарешті я зрозумів, чому ви, @Мих, вже більше п"яти років за баригу рвете майку на грудях :)))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

В Рівному скрутили кількох підлітків, які вийшли на пікет за імпічмент президента.

Коли охорона Президента просто відсікала і блокувала аваківських нацналожниць з дрючками, які наперед обіцячли провокації під час масових акцій, це називалося "злочинний режим", "влада боїться патріотів", "порох ховається від народу".

А це як називається? Гідрант обкакався від 14-річної дівчинки з плакатом в іншій області?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. ІгорМ

@Мих, ну це вже навіть не смішно.
    Ну чому ви весь час брешете, навіть в таких дрібницях?

Ви ще гірший брехун, ніж той Тука, за котрого я тут на днях розказував на пальцях ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Себе впізнали, що так радієте?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пофік що ви там розкладаєте, ви ж брехун і порожнє місце.
    Тука - відомий чоловік.

7. ІгорМ

Нє, @Мих, це ви дуже точно сказали про себе самого :)))

• Тупо Тупо x 1
  8. ІгорМ

Тука відомий брехун. І завдяки мені з кожним днем стає все більше відомим ;)

• Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я бачу неправильні дії Зеленського, але що робите ви, я би порівняв це, як хтось захворів, одні можуть показуватись, підбадьорювати хворого, нести позитив, говорити, що не так все погано і скоро все зміниться, інші будуть над хворим нити, постійно дорікати, що щось колись неправильно зробив і сам винен у хворобі, говорити найгірші сценарії, яких може і не бути, таких мені нагадують розгнівані програвші порохоботи.

• Тупо Тупо x 1
  10. Знову крутить як циган сонцем. Сидіть мовчіть спостерігайте як той припизднт Сцицерон буде валити економіку краіни. Якщо ви заставити його відмовитись від дефолту - то ви дебіли. Якщо ні- тоді дебіли ті, хтоза нього голосував, я те що краініприйшов пиз..ць, то то таке. Буває.
    Я я постою збоку весь такий в білому і пушистий. П-і-д-о-р.

• Тупо Тупо x 1
  11. Не тільки дурні , а й тупі як сибірський валянок

12. Видно зразу, що послухався поради і зустрічався з Березюком. Що, сказав, що вилікують і тебе теж?

13. Шо то житомирські барани дуже розблеялись. Чуйка напевно. Скоро стригти будуть.

• Тупо Тупо x 1
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миха не читаю. Вчора не було коли вникати. Можливо завтра розкупорю ігнор і подивлюся ту дискусію.

15. Lanktocha

Значить є знавці лікарів психіатрів і психотерапевтів.
    Березюк - психотерапевт, хоч лікарською діяльністю у звязку з депутатством не займається, не актуально до такого звертатись "Наполеонам" чи "Цезарям", але у кого тривога, порушений сон, страх, душевна травма - сам раз, тепер ясно, кому такий спеціаліст потрібний і чому Хомчин його згадує при першій ліпшій нагоді.

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Lanktocha

Не один пройшовший війну насторожено налаштований до Зеленського, піде на якісь антидержавні дії, вже як з Януковичем мирні пікети, палатки на майдані, мітинги і концерти, ніхто робити не буде.

18. ІгорМ

Ой, перепрошую.
    Не варто розупорювати, там нічого нового не побачите :)

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)