Зеленський і КО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 кві 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Володимир Зеленський
    1 год ·
    Я переїхав до Києва у 2003 році.
    По собі знаю, що у столиці особливі відносини з тими, хто приїхав її підкорювати.
    Це горде і суворе місто.
    Київ не спішить відкривати свої обійми. Він придивляється.
    Він може перемолоти тебе, а може стати рідним.
    Потрібна мить, щоб закохатись в це місто.
    І мить, щоб в ньому розчаруватись.
    Але у Києва є одна унікальна риса – він точно не залишає байдужим.

Є те, що робить Київ - Києвом.
    Це запах квітучих лип і шаурми біля метро.
    Це суботня тиша ранкового Подолу і невтомний гул проспекту Перемоги.
    Це краєвид із Володимирської гірки, чарівний цвіт каштанів і забудови «непорозуміння».
    Так, у цього міста не все ідеально, але це робить Київ живим.
    Не декоративним, а справжнім. За це ми його і любимо.

У цьому місті, знайшлось місце на карті для нашого Кварталу 95.
    У цьому місті моя донька пішла у перший клас.
    У цьому місті народився мій син.
    І звичайно, в серці цього міста народжується свобода.

Київ, я люблю тебе!
    Kyiv, I love you!

• Подобається Подобається x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

особливо у вигляді великої стурбованості
    А що зроблено в плані визвлення моряків? Результат де? І скільки вже часу минуло?
    Срати кацапи хотіли на ті санкції

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу недоліки, але що такою копіпастою хочете доказати?
    Я не голосував за Зенленського.
    Є недоліки, а ви плануєте акції протесту, виходити на майдан, чи підбурюєте до такого інших?
    Майте повагу та розуміння щодо більшості, не потрібно, що "Всі дурні, я один розумний".
    Майте терпіння, остаточні висновки можна робити за 100 днів.
    Не махайте кулаками після програної бійки.

Пріусу варто відповісти словами з анекдоту "Ти сі влєжиш, курва?"

• Баян Баян x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Росія вимагає у Раді Європи зняття санкцій, 2019 рік буде вирішальним - Кулеба

РФ до осені чекають: стала відомою схема зняття санкцій з Росії в ПАРЄ

і т.д.

А можна порухати геніталіями на "Лізі сміху" і поржати, це дуже вдарить по Росії.
    Ну якщо Зе - такий класний, нехай придумає щось краще, ніж санкції.
    Але Зе - придурок і в сраці він мав українські питання. У нього нема ідей.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну можна і без стурбованості. Сам на сам з Росією.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви живете в лісі? Вчора суд був в Гамбурзі за ініціативою української сторони. І Україна виграла суд. Тепер будемо добиватися виконання. І це в 100% разів дієвіше, ніж поржати в Лізі сміху, нє? Треба робити все можливе. І результат буде рано, чи пізно. А якщо нічого не робити, то точно нічого не буде.

7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Україна виграла суд... Україна вже виграла суд по газу. Гроші де? В сраці! Зате Коболєв собі вже премію організував.
    В сраці кацапи бачили той суд в Гамбурзі разом з санкціями. Я вже неодноразово приводив приклади санкцій щодо інших країн (Куба, Корея, Іран), які є набагато менш потужними, ніж Росія (в т.ч. і в економічному плані). І санкції там тривали (тривають) десятки років. І ті санкції, які були застосовані до цих країн, ні в яке порівняння не йдуть з санкціями щодо кацапів. І що ті санкції дали? Нічого або майже нічого.
    А для кацапів ці санкції - як комариний укус для слона.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. ІгорМ

@Мих, варто було Зеленському поїхати в Карпати витягувати села з води, то ви би кричали, що у Львові хтось мусорники перекидує, а Президент не пильнує :)))

В Карпатах і за Перевалом все під контролем - тут Синютка, там Москаль, вони хлопи надійні і все спасуть і без Зеленського. Та й не знати, чи Зеленський вміє плавати...

Бо я пам"ятаю, як Ющенко з Шуфричем ліс гасили і машину пхали , то був ще той цирк :)))
    Вітя тоді мешти вимазав, а машина ніби була без води ;)

9. GR_

GR_ Дуже важлива персона

В дупу його поцілуй ще.

10. ІгорМ

Кого? Синютку чи Москаля? о_О:scratch_one-s_head:

Прошу пана / стидаюся назвати вас по імені/ , ви кажіть конкретніше...

11. GR_

GR_ Дуже важлива персона

«Я тебя создал, делай, что говорю»: Коломойский поставил на место Зеленского - источник

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ніхто так і не відповів, через незадоволення робити бунт і збирати майдан? На що ви розраховуєте?
    Чи все, що ви можете, повторити як мавпи, сказане Тарасиком Чорноволом чи Володимиром Цибульком?

• Тупо Тупо x 1
  13. ІгорМ

Володимир Зеленський
    37 хв. ·
    З’ясував ситуацію щодо нібито затримання хлопця та дівчини, які влаштували проти мене протест у Рівному. Ніякого затримання не було, але правоохоронці могли діяти м’якше. В поліції проведуть службову перевірку.
    Закликаю МВС не вживати заходів проти політичних протестувальників, якщо люди не порушують правопорядок. Критики не боюся.

14. FB_IMG_1558873480772.jpg

• Тупо Тупо x 1
  15. Да пусть объявит дефолт. Не мешайте ему.
    1. Все инвесторы прекрасно понимают кто именно будет стоять за этой попыткой кидка международной финансовой организации. Денег не будут давать только этим кидалам. Не всей стране. После смены руководства на цивилизованное, сотрудничество быстро восстановится.
    2. Когда они останутся без денег, с дорожающим долларом, 13 млн проголосовавших за клоуна, потеряют свои деньги, потому что они не верят что так будет. И когда они потеряют деньги, они будут с деревянными щитами сносить клоуна и режим. Сами.
    3. Не пишите о том что будет после дефолта. Обезопасить свои средства сейчас вам никто не мешает. Переходите в валюту. Постарайтесь сохранить свои средства по максимуму. Видимо без этого население не поумнеет. А потом когда они прогорят, мы будем объяснять что это произошло по их вине. Пусть теряют все под ноль. "Чому бидни? Бо за зе голосовали". "При Порошенко такой уйни не було". И главное они сами всегда смогут вспомнить как было при Порошенко и как стало после дефолта. Так что флаг в руки и вперед. Вперед колоны идущих в пропасть. Строем, как завещал зеленый членин. А мы с сзади наблюдаем .

Да, больно, но где вы видели операцию без боли? А наша болезнь требует хирургического вмешательства. Про анестезию заботьтесь лучше. Не пытайтесь этот вирус уговорить не вредить вашему организму. Он не понимает Вас.
    Арсен Зекиров

16. А взагалі, аху.нний
    список ріхформ в нашого гідранта мислі Зеленського:

1. Підняв пенсії = ні.
    2. Знизив кляті тарихфи = ні.
    3. Приклав зусиль для припинення війни = ні.
    4. Активно бореться з корупційов = ні.
    5. Поцілував лисого = ТАК!

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)