Зеленський і КО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 28 лют 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зараз цікаво буде наблюдати за зе-стадом, яке замість "вибори проводити ні у якому разі не можна!" почне верещати "ніяк не можна без виборів!". Бггггггг.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Яка реальність і яка може бути явка та які спостерігачі? Хіба що аналог рашиського "референдуму".

3. MayorMayor

Це ти своєму гундосому жидку розкажеш.

4. MayorMayor

Лаптоша, довбойобе, а навіщо ти оце усе мені пишеш? Я у вас вибори не призначаю і не проводжу. Я просто дивлюсь на вас, як на клоунів у цирку.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тупість зеленої влади:

Зменшення тривалості відключень електроенергії очікується цими вихідними, - Свириденко
    За її словами, рішення ухвалили на черговому засіданні енергетичного штабу за участю профільних міністерств, керівників енергетичних компаній, регуляторів ринку та народних депутатів.
    Обговорювали стан енергосистеми та кроки для відновлення після російських обстрілів, зокрема забезпечення резервів палива та обладнання, посилення захисту інфраструктури та нарощування генерації.

А ви, зелені лохи думали, що електрики нема через обстріли? Ні, то вирішується голосуванням!

Я от глянув на прогноз погоди, а там написано - буде дощ.
    Я прийняв рішення, що завтра дощитиме.:))):))):)))

Імітація діяльності для лохів.

• Подобається Подобається x 1
  6. Lanktocha

Звернув увагу, досліджували, великий обстріл може коштувати рашистам десятки міліонів, результат - у деяких регіонах пару днів проблеми зі світлом, яка тут вигода?
    Чув прогноз, графіки подачі електроенергії можуть змінитися, якщо буде рашистський обстріл.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Росіяни зберегли контроль над українськими обленерго, зокрема, завдяки Олегу Татарову.
    Про це у Фейсбуці повідомив журналіст Юрій Ніколов.
    Він розповів, що Мін'юст два роки тому подав позов до ВАКС щодо націоналізації обленерго в Чернівцях, Рівному, Житомирі та на Кіровоградщині, оскільки їхні акції записано на росіян.
    Серед них навіть дружина російського бізнесмена Євгена Гінера.
    "Але судяться якось так, що досі не відібрали.
    І обленерго продовжують зливати тім власникам дані про свою діяльність. Чи є під час війни і обстрілів дані у обленерго, які не треба знати рашистам?" - зауважив він.
    (с) Цензор.нет

8. MayorMayor

Лаптоша, ти довбойоб. Аналіз- це не твоє. Смокчи обрізаного прутня.
    Графік погодинних відключень на Буковині 12 грудня став ще жорсткішим: лише 6 годин з електрикою

https://bukinfo.com.ua/nadzvychayni-sytuaciji/grafik-pogodynnyh-vidklyuchen-na-bukovyni-12-grudnya-stav-shche-zhorstkishym-lyshe-6-godyn-z-elektrykoyu#:~:text=Графік погодинних відключень вводять за,впровадження таких графіків заздалегідь неможливо.

І зараз ще плюсова температура на дворі. Що буде при мінус 15- сам додумаєш.

9. Lanktocha

Для початку, я не житель Буковини.

10. MayorMayor

Для початку- ти довбойоб. Бо з одного боку твої бздури, а з іншого- офіційна інформація щодо відключень. А для кінця- ти кінчена мерзота. Буковина це не Україна?

11. Lanktocha

Графіки відключень у всіх областях різні.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, так все таки не 40 мільйонів, як розповідали журналісти, а все таки 640, як стверджує Ігарь Вальєріч.
    Слідство.Інфо:
    Запитання стосувалося фільму-розслідування «Слідства.Інфо», де у 2021 році журналісти агенції змогли частково підтвердити схему переказування 40 млн доларів США від структур олігарха Ігоря Коломойського до офшорних фірм Володимира Зеленського та його соратників.
    10 грудня у приміщенні Печерського районного суду Києва журналісти повторно поцікавилися в олігарха Ігоря Коломойського про 40 мільйонів доларів США, які він, згідно з розслідуванням агенції, міг переводити до офшорних фірм Володимира Зеленського та його соратників.
    Сам Коломойський цю інформацію заперечив, як і 4 роки тому. «Я ніколи ніякі 40 млн не перерахував Зеленському… Я не просто спростовую цю інформацію, а я говорю, що ніколи цього не було. А ці 40 млн — це комерційна діяльність, у якій хтось у когось купував акції чи продукти», — додав олігарх.
    Журналістка: Але там фігурували офшорні фірми?
    Ігор Коломойський: Ну так, там фігурували офшорні фірми.
    Журналістка: І ви співпрацювали з офшорними фірмами оточення Зеленського?
    Ігор Коломойський: Я — ні, я не був у цих офшорних фірмах, але були якісь фірми, які отримували оплату за свій продукт. І ці фірми, як всім відомо, мали відношення до партнерів Зеленського на сьогодні. Це фірми, наприклад, «Green Family». Це кіпрська компанія, якою до 2021 року володіли колишні бізнес-партнери Володимира Зеленського — Андрій Яковлєв, Борис та Сергій Шефіри, а також компанія Тімура Міндіча.
    Журналістка: А який це був продукт? Йдеться про «Квартал 95».
    Ігор Коломойський: ТБ купувало якийсь продукт. «Плюси» купували, «Квартал» купували, що там ще було? «Ліга сміху». Тобто звичайна комерційна діяльність.
    «Сходіть на цю БЕБівську справу і вам ці 40 млн здадуться легким жаром. Там було 640, там були великі гроші. «Квартал 95» був великою компанією — там були великі обороти і великі гроші, вони працювали з російським ринком», — каже Коломойський.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ця морда готувала вторгнення, як і вся зелена влада.

15. MayorMayor

Тобто, мешканцям Львова насрати на українців Буковини або Одеси? "Україна єдина"?

16. MayorMayor

Цікаво, скільки податків заплатило гундосе жиденя та його оточення з цих грошей?Ой, ніскільки. Яка прикра несподіванка!

17. MayorMayor

До речі, підкажіть, Їрмак на фронт рачки сунеться, чи повзе? Бо щось воно ніяк до фронту не добереться.

18. Lanktocha

Інші графіки відключень навіть в різних районах Львівщини, ні до чого тут свої фантазії! Самі ж сієте різницю, хочите Порохоботську Народну Республіку.

19. MayorMayor

Не сіпайся під клієнтом. Спочатку ти заверещав "особисто у мене все чудово", а потім, коли тебе почали тицяти писком у гівно, почав верещати дещо інше.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Першою заступницею генерального прокурора України призначили Марію Вдовиченко, батько та брати якої добровільно взяли громадянство росії після окупації Криму у 2014 році, та працюють на державу-окупанта.
    Інших у Зеленського немає...

а де твій аватар? :)