Зеленський і КО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 28 лют 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він брехун?

Нам казали буде долар 45 при Зеленському, буде війна - YouTube

Біда у вас. Дурний може сказати - отой поганий, а отой хороший.
    Я вам наводжу слова Зеленського, а ви не коментуєте.
    Максимум що ви можете сказати на це - пошукати що говорив Порошенко.

Але Порошенко зараз НЕ президент. Від нього нічого не залежить, а від вашого зеленого вальцмана - залежить. Тому я критикую те. що є зараз, а не те, що було вчора з іншою людиною. А Зеленський сьогодні отримує хороший бумеранг - не закінчує війну, бо на ній заробляє. Робить страшні реформи в медицині, які ми не бачимо.

Ви побачите, пройде війна і на Зеленського у світі будуть дивитися не як на того, що не втік, а як на того, що не бореться з корупцією, як на того, хто покриває олігархів - Коломойського. На все свій час. Але я вже то бачу.
    Не Зеленський керує подіями, а обставини. Якби не Байден, втік би, аж би закурилося, або здав Україну, недаремно він окружив себе зрадниками.

Останнє редагування: 13 гру 2022
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, ты сам дал ссылку, сам выложил список, а теперь недоволен. Не пеняй на зеркало, коли рожа крива.© Умора.

3. У часи клятих бариг Україна стала однією з провідних у світі за відкритістю й прозорістю влади. Для громадян відкрили понад сотню реєстрів, а оприлюднення деяких даних (як-от електронних декларацій держслужбовців) було практично безпрецедентним і викликало навіть дискусії в ряді демократичних країн. Для тих, хто має бодай одну клепку в голові, це було ясним індикатором, що влада добровільно віддає суспільству контроль за своєю діяльністю й це дуже слабо кореспондує з твердженням про «крадуть, як і раніше».
    Відтоді, як мудрий нарід поставив до керма нових незаплямованих, вони стали поступово обмежувати будь-який контроль за собою з боку суспільства. За даними U-Control, сьогодні за цим показником ми пропустили вперед навіть Росію. Це деградація співставна хіба що з періодом Януковича.
    Бо задачею постмайданної влади було корупцію зменшувати, а нинішньої - збільшувати. І кожна непогано впоралася.
    П.С. Цікаво, лохи реально вважали, що Беня впарив їм Голобородька аби в країні було більше демократії та закону?

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дивуюсь порохоботам.
    Нема у країні інших проблем і така погана та бездарна теперішня влада і далі стогони, дорікання та ліплення із Порошенка якогось божка.

5. Вміє чоловік мислити стратегічно.
    Справжній лідер!
    133BAAAA-23FC-43B7-98C8-1699F0D1DECC.jpeg

І розвісимо ці LED лампочки на млрд дерев

• Тупо Тупо x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тендер виграв Коломойський:)))

Я чув, що це Європа виділяє Україні ці лампочки. У мене питання, по якій ціні Україна виділить піплу.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, у мене просте запитання: Чи відчуваєте Ви себе лайнюком і бидлом, коли називаєте український народ презирливо - "піпл"?
    Дехто Вас вважає всього лише поцом. Але я схиляюся до думки, що Ви - безсовісне бидло.
    Я вже мовчу про те, що ніхто не знає наперед ні ціни на ті лампочки, ні як вони будуть продаватися чи роздаватися.
    Люди працюють над тим, щоб подолати енергетичну кризу, викликану діями Хуйла, щоб у Вас на годину довше було в хаті світло, а Вам би тільки попиздіти.

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Висмоктав з пальця, чи неук в англійській?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

от у мене звичайне запитання. Європа дає лампочки Україні, як Україна передасть їх людям? Через Епіцентр?
    От вам лампочка дістанеться? Чи ви її купите через магазин?

Ви не може відповісти на запитання? У вас труднощі?
    Чи вам легше насрати на порохоботів, ніж сказати правду?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Сонце встало по волі Лідера!
    Пройдуся алеєю з міліарда дерев в АТБ,
    На зарплату вчителя, в чотири тисячи доларів, накуплю я по вісім скумбрії, кілограмів чотириста і коту чотири
    бо як не куплю - заїбе.

Гарно навкруги, на душі так радісно, весело!
    Світло світиться, асхвальту багато кругом!
    На хвилинку спинюся, он, у вітрині світиться,
    вишитий бісером,
    образ Його найвеличніший, помолюся на нього і додому бігом.

Дім мій стоїть, як гора, на безим‘яній вулиці.
    Ніхто не назвав, да і піхуй усім.
    Какаянамразніца, імена то віджитки села і минулого,
    головне єсть асхвальт і світло над ним!

Крок зроблю до оселі своєї багатої і одразу за пульт, а на ньому лиш кнопка одна.
    Як же ж зручно, людоньки, дякую Лідеру, тицнув раз і не варто думати - єсть марахвон і нінада другова кіна!

Жить харашо! На хвилинку взгрустну і задумаюсь.
    А могло же бить хуже! Єслі б Он не розчистив дорогу на Крим, не прогнав би баригу з його зубожілим вареником, який всім підїздом ділили ми, щоб потроху куснути усім.

Сонце встало! Вклонися лідеру!
    Боневтік він в свої кокаїнові сни.
    Є цибуля дешева
    І по вісім скумбрія!
    Є дорогі хороші,
    ржи, радуйся ним!

Раптом йобнуло шось.
    Так добренно жахнуло... світло вимкнули і щез марахвон.
    Щезли дерева, асхвальт і скумбрія ...і чорніє руїна там де вчора ще, всім підїздом ділили вареник ми, щоб потроху куснути усім.

Що це?
    Руки стирчать з під завалів? Розгребу я пилюку, під нею сусід.
    В передсмертних судомах він шепче щось. Прислухаюся, ставши навколішки :
    - Дякую Лідєру!
    ...Кулак розжимається і іконка з лицем Сонцесяйного в нім...

06.12.22
    Ода найшашличнішому деревосадисту сучасності.
    https://m.facebook.com/story.php?st...11yZ4fNCUl&id=100023214067012&mibextid=Nif5oz

• Тупо Тупо x 1
  12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

))Де ж третій з святої трійці,запоребриковий, що ще не додав про те хто заробляє на війні і тому вона досі не скінчилася?:))) Пуцькін - ні, він ні при чому. Це прямий кремлівський наратив, га, хлопці?...Ну а що, і корегувальникі вогню попадалися не тільки з росіян...гроші не пахнуть, Миху?
    Здається, що це у людей мозговий ящур через клінічну ненависть, а насправді - ворожа діяльність. І як же ж ненавидять вони єдині новини, де працюють всі журналісти, крім маразматика Ганапольського, мабуть. Корчаться прямо, як припадочні... Але теж саме на час віійни робив Рузвельт та інші президенти. Це і на Заході вважають нормальним: бракувало ще розносити по Прямому оцей ворожий контент про те, хто не закінчує війну та хто з відомих волонтерів якби то волонтерить в свій карман, як тут деякі абсолютно безкарно брешуть, відпрацьовуючи кремлівські та петрові сребреники....дякувати модераторам. Щоб вже гарантовано війну програти?
    Йдіть лісом! І без шмаркачів слизько. Зеленський і Данілов молодці.
    І караван іде.

Останнє редагування: 14 гру 2022
    • Подобається Подобається x 1
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ворогам все, навіть найліпше, буде поганим. На то вони і вороги. Якщо вже озвучено те Михове через кого не кінчається війна, то чого чекати від них далі? Тут тільки викорінювати цей ворожий осередок на Львівському форумі. Я маю надію, що до них черга дійде...Погано, що тільки разом з форумом.
    Де сидять роками суки, там і гадять, Батьківщині в тому числі.
    Ото "патріотів" бог послав.

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Cтоп-стоп!!! А чи не Зеленський першим почав розносити, що Порошенко не закінчує війну, бо наживається на ній?
    Чи не на стадіоні віг це вигукував?
    То ж чому він АБО не закінчує війну, або нехай визнає, що гавно розкидав.
    Чи може ви вважаєте, що Порошенко не закінчував війну, бо наживався, а Зеленський не закінчує війну, бо теж наживається, але на ікону не можна нічого поганого говорити? Давайте будемо чесними до кінця, нє?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я знаю, бо не втекли.:)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви часом не з колиски харківських угод, пані патріотиха? Чи всі вже у вас перейшли на українську, чи далі кацапська у вжитку?

17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Мих, ціхо-ціхо.
    Порошенко на передвиборчій гонці обіцяв закінчити війну за кілька днів. Я можу дати відео.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко говрив про закінчення АТО, а не війни.

То ти переплутав з Путіним - три дні.

Але Зеленський перевищив всіх по закінченню війни: просто перестати стріляти. Ну це не більше, ніж 5 хв.:)))

Останнє редагування: 14 гру 2022
  19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Нічого я не переплутав. Порошенко обіцяв, я точно пам'ятаю.
    А про фонтан в Житомирі аж згадувати не хочеться.
    Брехло твій Пєтька :)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дай посилання, перевіримо твою память

а де твій аватар? :)