І перед виборами проводити агітаційні тури. На таке би погодився Порошенко, ніхто не сумнівається, що він буде балатуватись. на такий тур, десь у Гуляйполі, де і населення майже немає, якщо хтось є, то майже завжди сидить у підвалі, але буде рватись на передвиборчу зустріч з Порошенком? Можлиао щось організувати для українських біженців в інших країнах, забрати всіх військових з передової?
Прям кацапський шпійон( А якщо всі путіни з росією незабаром падуть, а Зеленський отримає героя України та почесну медаль президента Ізраїлю, то що заспіваєте? У вас що ні пост, то все Україні гаплик, а той, хто вас дратує, може стане найбільш впливовим політиком у світі, з відповідними наслідками для всіх. Цікаво, яку при такому розкладі ви займене позицію?
Впринципі, на цій картинці замість ЗЕ там можна підставити будь-кого з його папєрєдніков: хоч Сивочолого, хоч Яника, хоч Кучму - крутили тією проституцією конституцією як хотіли. Хто більше занесе - під того і ляже.
А хіба не було епізодів, які більше вигідні в своїх цілях? Одне з таких, призначення кума без юридичної освіти ген.прокуророом.
У якій статті Конституції прописані вимоги до Генпрокурора? Лаптоша, ми усі знаємо, що ти довбойоб. Тобі не треба це постійно доводити. Мова була про Конституцію. Що тобі у слові Конституція не зрозуміло, які букви?
Я вірю тільки тому, аід якого залежить моє майбутнє. А від цих тимчасових тільки порох сиплеться. Колись і Порошенко вводив ВП на пару місяців... то скільки крику було про порушення Конституції. Ви тоді теж проти були?
Виходить, що ви не проти були за обмеження громадянських прав і свобод? Дідько вас зрозуєш, що вам все не так(
Петро Порошенко виграв чергову судову справу. Апеляційний суд підтвердив, що заборона Порошенкові виїжджати за кордон була незаконною. Ба-більше. В ході суду з'ясувалося, що заборона на виїзд Порошенка здійснювалася в ручному режимі. Прикордонникам наказували в разі появи на кордоні Порошенка (!) дзвонити голові ДПСУ або високопосадовому прикордонному полковнику. Тобто уявляєте? Під час війни, в ситуації коли через західний кордон вільно їздять типи на кшталт Портнова, весь особовий склад ДПСУ інструктували: "В разі появи на кордоні Порошенка треба дзвонити..." Вражає? Я на 120% упевнений що толку з цих судів не буде. Це в часи Порошенка активісти і ЗМІ злилися б у єдиному екстазі і волали б "керівництво ДПСУ - під суд!!" Нині у всіх все як годиться, бо Порошенкові так і треба бо він мільйонер, а активісти - ні. Але плюс від вироків таки є. По-перше, ухвала суду це засіб тиснути на владу аби реагувала. Бо не можна в ручному режимі обмежувати діяльність опозиційного політика. По-друге, це ще одна справа в копилочку гріхів зеленої влади за які вони відповідатимуть - жодна влада в Україні не була вічною. По-третє, це дуже корисно самому Петру Порошенко. Я сподіваюся, що враження здобуті ним в судах зараз, не дозволять йому забути про витівки зеленої влади в майбутньому. Бо треба визнати, Олексійович - добрий. Запросто може забути і пробачити. А не можна. Ну й останнє. Я переконаний, прийде день і ця витівка буде підставою обмежити виїзд для самих зелених - як прецедент. Бо одне з двох. Або зелені чинять беззаконня - тоді мусять відповісти. Або все законно - тоді можна робити з зеленню все те що зараз чинить зелень з опозицією. Прийде час і на це питання буде дана відповідь.