Зеленський і КО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 28 лют 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лещенко знову проколовся - викрито корупцію в Укрзалізниці, де головному пропагандону Банкової нараховують зарплату, як члену Наглядової Ради.
    Цього разу крали на закупівлі кабелів і збитки, за оцінкою детективів НАБУ, сягнули 140 млн грн. Злочинну групу очолював нардеп Віктор Бондар, відомий регіонал у минулому. Розкрадання відбувались у 2021-2022 роках. Іншими словами напад росії не перешкодив Бондару гребти гроші.
    Звичайно Лещенко нічого не помітив, бо лише числиться у Наглядовій раді, насправді працюючи в Офісі президента, очолює роботу з обливання брудом та брехнею політичних опонентів Зеленського.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Сірьожє-піхві платять по двісті з лишнім тисяч на місяць щоб він не пиздів. То піхва і не пиздить.

• Подобається Подобається x 1
  4. MayorMayor

Ну чекати от клована-жидка чесності- така собі справа.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Новінський 3 роки, я виїхав. Блискавична реакція зеленої влади.

Вони тричі перепитали, чи він сховався, бо будуть шукати.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Це питання знатокам, чому додзволили виїхати і не взяли за горло раніше.

7. Та то Порошенко винен

8. Lanktocha

Раз на те пішло, до нього за таке ж можна придертися, бо випустив Бойка-лемка, які зв'язки були у нього з Новинським у цій темі не обговорюють.

9. MayorMayor

Після формування нового болгарського уряду, лідер найбільшої опозиційної партії Костадин Костадинов назвав Україну "фашистською державою". У присутності послиці Олесі Ілащук. Послиця мовчки проковтнула. Ось що значить минулий багаторічний досвід коуча по мінєтах!

10. Lanktocha

Ще один Кирило і Мефодій, праві популісти, фінансовані з москви є не в одній європейській країні.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна ще звернутися до 95 кварталу. Дурням закон не писаний.

12. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:)))
    І риму легко знайти.

13. MayorMayor

Ну чому ти такий довбойоб?А, ти ж зелупоголовий, тобі належить бути довбойобом...
    Мова не про болгарина. Такого гівна і без нього досить. Мова про тупу піхву-послицю, яка згадала, як прутні до своєї пащеки втягувала, та свій язик туди ж втягнула. Де реакція на гівно "оппозиціонера"?

• Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Для початку, я не виборець Зеленського, єдине, на відміну від деяких дописувачів, я не прихильник Порохоботської Народної Республіки.

15. MayorMayor

Для початку- ти клінічний довбойоб, який виправдовує усі обсери гундосого жидка та його кодли.

16. Lanktocha

Доречно чи недоречно, треба писати все по методичці.
    Як мені не подобаються чи я не розумію якісь дії влади, не значить, що я маю агітувати на якісь бунти.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще й який виборець.

Ось Порошенка не випустили за кордон, а дурочку - випустили:

Марʼяна Безугла (Mariana Bezuhla) в X: «Сьогодні взяла вихідний і використала його, щоб побути в Брюсселі. Далі працюватиму у складі української делегації. Зокрема, у нас запланована зустріч із Генеральним секретарем НАТО та військовим керівництвом Альянсу. Ще не писала про міжнародний напрям, який додався до моєї https://t.co/wMnmKPFIlc» / X

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  18. MayorMayor

Але відсмоктувати у гундосого жиденятка ти не припиниш.

19. MayorMayor

Безмозгла може розісратися і з керівництвом НАТО. Можливо, цю довбойобину для цього і включили до складу делегації.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дике якесь...

а де твій аватар? :)