Зелупоголове радянське бидло подає інформацію так, що нібито американські виборці ні при чому. "Витіснив" якийсь царьок іншого. Вибори?Які такі вибори?Витіснив-и і усе. Ну і зневажливе "Байдушка", до людини, завдяки якій Україна ще не стала Малоросійським федеральним округом. Ну чого ще чекати від гівна-вкраїнчика?
Розміщував, як кінчена путіністка писклява чорнорота скабєюшка поводилась як "жовта преса" і вишуковувала, ніби Байден пукнув, може когось образив, назвавши "скабєюшка"?
Насрати мені на московитське бидло. Воно може хоч здохнути усе, не тільки обізваними ходити. Але ти поставив на одну дошку Президента США і росіянське гівно сукабєєву. То хто ти, вкраїнчику?
Знову "Я про Фому - ти про Єрьому" І за Порошенка втікали, боячись бути в АТО і потрапити під порошенківські "мирні плани", коли російські танки мусіли підбивати автоматами.
Запорток, ти служив? Хер там. Знов десь щось від когось чув з кацапських змі чув. Піздабол дойбойобнутий. Якщо коротко - запорток.
Досить харкати жовчю! Йшла розмова про те, як проходило АТО, заперечення є, що ніхто не втікав і все було ідеально? А не факти із мого життя.
Запорток, ти служив? Хер там. Знов десь щось від когось чув з кацапських змі чув. Піздабол дойбойобнутий. Якщо коротко - запорток.
— Ну, про що говорити… Байден це голова! Слухайте, Михе, — звертався MayorMayor (Well-Known Member). — Що ви скажете про Трампа? - Я скажу вам відверто, - відповів Мих (Дуже важлива персона), - Трампу пальця в рот не клади. Я особисто б свій палець не поклав. І, нітрохи не бентежачись тим, що Трамп нізащо на світі не дозволив би Миху лізти пальцем у свій рот, Mykhaylo Khomchyn (М КН) продовжував: — Але що б ви не казали, я вам скажу відверто — Порошенко таки голова.
Єрмак відмовився від зброї по ленд-лізу за яку Україна мала б розрахуватися у 2071 році. І в когось ще є сумнів на чию перемогу працює Єрмак? Кулєба "нічого не знав". То що Кулєба робив на посаді Міністра, і на біса така кулєба потрібна?
Перепрошую панство, що рагульскою, але іншої воно не розуміє: У попандопуло дах їде не поспішаючи, тільки чутно як дахівка шарудить.
А прикольно вийшло з Лендлізом. Фактично руснявий Єрмак врятував кацапів і допоміг знищити піхоту ЗСУ, яку сирок спалював без техніки у промислових масштабах і все це під потужним керівництвом обдовбаного зеленого обригана з підтримкою тупорилого скота, що його обрав. У- Україна.(с)
Бригадних Генералів вам на лопаті. Залужного, Шапталу та ще декілька десятків кротівня з Банкової пішла, зате ось вам натомість- Бригадний Женераль Максімка, особа наближена до криворогого імператора. Так переможемо, правда ж ZEсекта?(с)