Зеленський і КО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 28 лют 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Щоб довго не шукати, брендовий у совку концерн "Електрон", крім надійних довговічних телевізорів, підпільно працював на космос і КДБ, зараз не збанкрутував, окрім телевізорів перекваліфікувався на тролейбуси трамваї, електробуси.
    Позбулися дефіциту, колись у продуктових магазинах нічого, крім хліба, березового соку, консервів "Завтрак туриста" і кільки в томаті нічого не було, якщо появлялось, то були довжилезні черги.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

у 78-82 роках я жив на Чукотці, батьки 10 років там жили і ніхто не жалівся на дефіцит. Були свіже молоко, крупи, консерви, свіже м'ясо, а після коралю давали оленя і на кг ваги банка тушонки, збираного молока та прибалтійські шпроти . Оплачувана відпуска будь-куди по срср з оплатою перельоту. Що хтіли, те й мали.

3. За чий рахунок?
    Кого об'їдали?
    Тоді незадумувався?
    А зараз сказати можеш, хто в совку недоїдав, щоб ти тоді все те мав?

4. Коммунарец

Що, заїло? Не вдавися(

5. Lanktocha

Тоді і москва чила без дефіциту, було ж визначення "ковбасні електрички" , коли у москву приїзджали на закупи із сусідніх тульської, нижегородської, рязанської, владімірської областей, купиити продукцію, яку у них же виготовляли, але у них була у дефіциті. Живий приклад, у Львовівиготовлялась продукція "Світоч", але тут була у дефіциті.
    Були окремі категорії та завезення товарів, яких не було у великих містах, це міста нафтовиків, міста-енергетиків, зокрема Прип'ять, Енергодар, Нетішин...

6. Коммунарец

я не їздив до москви на закупки, але мені хватало... не скажу, що купався в маслі, але було не завжди в маслі, навіть не дивлячись на те, що Комунарськ обслуговувався по першій категорії. Всяке було, але не шикували, поки не поїхали на "север".
    У мене немає гидкого відношення до срср, як у багатьох тут, хоча і повернення його не бажаю, бо майбутнє набагато краще, яке ми збудуємо.
    За дописами тутешніх гидот ми зараз живемо у країні, набагато гіршій, ніж срср.

Останнє редагування: 12 вер 2024
  7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

8. MayorMayor

Hellis:
    Питання не в тому, який зріст у кого. Зовсім не у тому. Питання у тому, що війна - це не привід президенту країни виглядати, як водію "маршрутки". І на фоні контрасту тих, хто поряд, це виглядає жалюгідно. В мене електрик з ЖЕКУ краще одягнений прийшов.

В Києвї черговий Київський саміт перших леді та джентльменів, який був вигаданий для мадам Зеленської, щоб хоча б кудись її приткнути.
    В нас багато грошей? Навіщо, курва, це під час такої кровавої війни? Навіщо? Щоб, млеать, що?
    Я не витримую цей триндець...

ЛисицяКіцуне:
    Особливо "подобається" коли мінські муляють запоріжцям.
    Це коли наше місто було глибоко в тилу, на вихідні їздили на море в область, про АТО говорили що є якась там десь "заварушка", але вона вигідна лише самі знаєте кому.
    І вже ж мали зробити висновки, але ні.

Valerii Prozapas:
    За організацію захисту енергооб'єктів у нас запроваджується персональна відповідальність.
    А за "розведення" військ, розмінування, шатли з Чонгара та кротівню на посадах тощо ніякої відповідальності не запроваджується - жоден Баканов не постраждав.

9. Lanktocha

Далі порохоботи псують повітря, було, у Мінську домовлялись, крім Порошенка, як свідки були Олланд і Меркель, припинились бойові дії? Скажіть, що Порошенко би тепер пальцем посварився і путін би не нападав.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю, чи пальцем, чи чим іншим, але при Порошенку Пуйло не напав - факт.

Знімись з ручника.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звик жити під москалем?

Згадався анекдот.
    Хробак-син каже до хробака-тата:
    - тату, в яблуці жити добре?
    - так, синку, добре.
    - а в сливі?
    - і в сливі добре.
    - Так чому ми, тату, ми живемо в гавні?
    - а це наше срср - батьківщина.

:))):))):)))

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Команда професіоналів президента Зеленського:

13. Коммунарец

Мені всюди добре, а от у вас всюди лайно: хоч 50 років тому, хоч зараз(
    Яка людина - таке і життя її.

14. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

дядьки... поясніть, будь-ласка, мені, неписьменному:

"Нах**я сучасному чоловікові потрібен галстук?"

:popcorm1:

яку корисну функцію виконує цей девайс?
    (крім понтів, звісно)

:popcorm1:

15. Lanktocha

Тоді були інші обставини. Але як так, міг стосовно бойових дій обдурити Байдушку, Макарона, згаданих Олланда і Меркель але не обдурив би Порошенка. Самим не смішно?
    У світі зараз нема політиків як Черчіль, де Голль, Тетчер, Рейган, Маккейн... А ви одного ідола з Порошенка зробили.

16. MayorMayor

Такій бидлоті, як ти, не тільки краватка не потрібна, а й носова хустинка, виделка з ножем та туалетний папір з унітазом.

17. mypucm

дядьки... може в когось ще й халат є ?

признавайтеся ;)

18. MayorMayor

В мене теплий є, довбню. Бо в мене сауна від будинку метрів на 15 відстоїть. І зимою халат з капюшоном- саме те, щоб розпареним з сауни до дому дійти. Розумієш (хоча- де тобі-довбойобу розуміти?), кожний одяг- він під якісь обставини. І поява Зелупи у засмальцьованій "оливі" у Лондоні- це те саме, що поява якогось племінного ватажка у набідреній ганчірці, скляних бусах, та з кільцем у носі. Або це як Зелупа за столом виделку й ніж відкладе, та почне руками жерти та пику скатертю витирати. Тицяти пальцями не будуть, але й віднесуться відповідно.

19. mypucm

таки нах**я сучасній людині галстук? - тема не розкрита :)

20. mypucm

нашо мені той нашийник, мене і так усі знають :smokedup:

Mahatma-Gandhi,_studio,_1931.jpg

в мене зато халат є :pardon:

а де твій аватар? :)