Щоб вбити людину, не обов'язково стріляти. Можна дати наводку. Можна розмінувати кордон і зробити зручні дороги для ворога на кордоні - все для зручності ворога. А ворог прийде і вб'є, не сумнівайся.
Кадри Зеленського: Оце так міністерка юстиції і євроінтеграції В 2014 р Стефанішина працювала на потвору часів яника Лукаш, і вони разом розікрали 2,5 млн грн на фейковій експертизі відповідності нашого законодавства європейському https://www.pravda.com.ua/news/2023/09/12/7419543/
Це якийсь нікчемний фарс: "справи" стосовно Олени Леонідівни Лукаш інспіруються ще з 2014 року (протягом десяти років!!!) Навіть САМ Луценко нічого не зміг довести!
ну так навколо твого села і досі не заміновано, і ППО немає... і ти в цьому винний - співучасник путіна?
Довбню, Верещучка "шатлами" та "розмінуванням" війну кликала. Так що- ці смерті на совісті і Верещучки теж.
Я ще раз повторюю- те, що ти довбойоб - видно добре. Тобі не треба це постійно доводити. Перечитай написане мною разів зі сто. Може, до тебе дійде врешті-решт.
А пам'ятаєте, як на початку 90-их ми балділи під хіт путіністів "Любе" "Атас", на шкільних дискотеках танцювали під пісні кінченого рашиста Газманова, слухали на касетах, захоплювались і говорили, що які талановиті, навіть москву підкорили, українки Наташа Корольова і Тетяна Овсієнко, не таке ставлення, як тепер запроданці "Кролики", Ані Лорак чи Таїсія Повалій. Для чого тикати пальцем, що той і той так колись поводились?
Так само можна сказати, і про незалежність, наслідком якої стало знищення промисловості, армії, народу, засилля корупції і ОЗГ, купу непотрібних керівників і як наслідок - вторгнення росіян. Хоча.. я більше схильний до того, що все відбувається за сценарієм, передбаченим задовго до сьогоденних подій.
Це в іншій темі, але більшість совкової промисловості ( неофіційно, працюючій на армію і КДБ ) можна бульдозером валити, що втратила Латвія після розвалу "брендового" заводу РАФ?
Якщо ти зараз покинеш ЛФ - це наперед передбачений план? А якщо ти НЕ покинеш - це також наперед передбачений план? Тобто як би ти не зробив - це наперед передбачений план. Виходить план поверне так, як ти зробиш.
Промисловість вже була знищена до 1991 року. Тому й розвалився совок. Чи ти вважаєш, совок процвітав, а тому розвалився?
У нас в Рівному стоять РЗВА.РЗТА, льонокомбінат, немає свого молокозаводу, які працювали хто як до 2010 року, тв й інші вже доходять. Не все було розвалено після 1991 року, але на краще не стало.
Можу тільки сказати, що два рази всі мої пости знищували на форумі ДКР і кожного разу вони пропадали з інету після того взагалі. Тобто, то не мої плани, аби знищувати форуми, але чиясь воля.