Чого знову бушують порохоботи? Повторюю, навіть, якби були вибори, може би переобрали ненависного Зеленського, але дуже ймовірно, Порошенка би не було у ІІ турі. Тим більше, зараз не до плачів за 2019.
А Порошенко і не розраховує на те, що його оберуть. Порошенко розраховує на те, що Україна порине в хаос, і українцям буде не до Порошенка. Оскільки у Порошенка рило в пуху, нормальний перебіг подій: Україна перемагає, працюють прокурори, працюють слідчі, працюють суди тощо, йому зовсім невигідний. Заодно, щоб не бігати по темах, замінованих висерами порохоботів, поставлю риторичне запитання: У 2015 році за результатами своєї поїздки в США і під час прес-конференції Порошенко сказав, що у України достатньо своєї зброї, не треба американської, що є чим захиститися від Росії. І от пройшло уже майже два роки повномасштабних бойових дій, Україна вистріляла не лише свої снаряди та ракети, а й ті, що були на складах Європи, США, Південної Кореї, ще деяких країн-союзників. Риторичне запитання полягає ось у чому: Навіщо Порошенко в 2015 році звиздів, що у України достатньо зброї і боєприпасів? Розрахував, що Росія прийде з мушкетами та рогатками? Чи він - просто дурний і не знав, що якщо Хуйло захоче, воно з міст України зробить те, що зробив із Грозного? Хуйло - те саме, чому воно мало чинити по-іншому? Обнімаю, жму руку...
Власне я не повірив своїм очам, коли прочитав, що ЗЕлені більшовики хочуть провести (УВАГА!) «аудит перший двох років війни». Себто перевірити які військові рішення приймались за цей час? Одразу ж на думку приходить класичне «А судді хто»? Але зараз трохи про інше. Окей. Давайте пограємо в цю цікаву гру, яку на рівному місці хтось вигадав, аби підсунути електорату нову цукерку із гарною назвою. Із задоволенням пограємо! Ось тільки зробимо аудит політичних рішень останніх… пʼяти років. Починаючи одразу з травня 2019 року, з дня інавгурації. (А можна трохи раніше, з того дня, як в країну триумфально повернувся Портнов). Так ось… Зробимо дипломатичний і відповідно політичний аудит зустрічі в Парижі. Коли усі притомні люди криком кричали, «Не вірити путіну. Не залишатись із ним наодинці». Але ж де там? Де ви усі, і де майбутній найвеличніший лідер? Після спілкування наодинці, він навіть побачив «мир в глазах путина». І фактично забили йух на військові питання. Чим це врешті решт обернулось для країни? Зробимо вже військовий аудит чехарді із постійним призначення/зняття/призначення Міністрів оборони. І як це вплинуло на підготовку армії до повномасштабного вторгнення. Цікавий буде аудит вояжу в Оман. Із ким зустрічались? Що обіцяли? Де пролюбились майже на добу? Аудиторам доведеться шукати відповідь на питання, а чому ж останнє підвищення грошового забезпечення військовим було аж у квітні 2019 року. І як це вплинуло на мотивацію тих, хто залишався у війську. Нагадаю, що лише повномасштабна агресія змусила зсунути це питання з мертвої точки. Доведеться аудиторам знайти відповідь на питання згортання багатьох оборонних програм і відповідно згортання виробництва зброї та компонентів. Ой як доведеться аудиторам попрацювати над питанням тотального ігнорування застережень від союзників щодо майбутнього повномасштабного вторгнення? І чому пропозиції вищого військового керівництва країни терміново почати готуватись до оборони, були пропущені повз вуха? І хто мусить за це відповідати? Там один Арахамія наговорив на три тижня роботи аудиторів. Питань для фахівців буде велика купа, розміром із Говерлу. Гарний вийде аудит. І до речі, дуже потрібний країні… Олексій Петров
Порохоботи, я ж казав: запитання риторичне, тому я не маю наміру читати відповіді на риторичні запитання. Що ви там станете видумувати, що відповісти на запитання, чому Порошенко сказав, що начебто українцям потрібно два з половиною роки, щоб навчитись стріляти американськими ракетами (хаймарсами), мене абсолютно не цікавить. Ви не знаєте, що робиться в голові в Порошенка, і я не знаю. Я лише констатую пост-фактум, що він із тією своєю оцінкою здатності українських артилеристів навчитися заряджати хаймерси і нажимати потрібні кнопки просто звиздів. Підозрюю, що не через необізнанність, а зумисно. А ви і далі відмивайте добела чорного кобеля. Добраніч ЗІ. У мене трохи заважка для простоватих голів побудова речень, так ви перечитайте разів кілька - я все сказав зрозуміло.
Перша ракета пройшла трохи ліворуч. Вона залишила над моїм будинком димний слід. Я не знав її дальшої долі. Друга ракета раптом почала падати. Це виглядало дивно. Адже мені не було видно, як її збили. Вона впала. І там, де вона впала, щось запалало, утворюючи хмари чорного диму. За кілька хвилин наш Голосіївський ліс вкрився темно сірим запиналом. Усе це я побачив випадково, коли на мить зупинився біля вікна. Я думав, що вже нічого не буде. Мені здавалося, що ті, за чиї імена fb зносить пости, вже відстрілялися. У цей момент кілька людей загинули, кількадесят - залишилися без майна. Добігав кінця другий рік від повномасштабного вторгнення. Я ще раз побачив, як люди сплачують ціну необачних слів, марних сподівань, хибних ілюзій. Мені було боляче. Але більшість людей за ці два роки так і не зрозуміли нічого. Чаша гніву ще не наповнена. Пийте! https://www.facebook.com/share/RB2tzXvX3EhAfYAa/?mibextid=oFDknk
Эти зазнавшиеся вельможи думают, что они незаменимы и что они могут безнаказанно нарушать решения руководящих органов. Их надо без колебаний снимать с руководящих постов, невзирая на их заслуги в прошлом. Иосиф Сталин
Протягом найближчих двох місяців Україна готова запустити в експлуатацію ударні БПЛА Перун власного виробництва, які є аналогом російських Ланцетів. Про перспективи нових дронів Перун розповів голова Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров. – Важко назвати конкретні дати, але я думаю, що протягом двох місяців почне з’являтися інформація в російських пабликах, як горять їхні танки, – сказав він. https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...ustit-serijne-virobnicztvo-analogu-lanczetiv/
А хіба не так само говорили порохоботи "Не бунтуйте, бо путін нападе"? Так говорять і багато експертів, найважливіша допомога від США, а вона під сумнівом, якщо буде Трам-пам-пам.
А Порошенко би пальцем посварився не нападати? Якщо пуйло, стосовно нападу обдурив Шольца, Макарона і навіть Байдена, а Порошенко від них впливовіший?
Навіщо ото "би" ? Путін при Пороху напав? Ні! Що заважало? Меркель заявила, що мінські угоди мали відволікти Кремль. Путін у гніві - BBC News Україна Меркель розчарувала Путіна | Українська правда (pravda.com.ua) То хто кого намахав? Путін звинуватив Захід в обмані Росії з Мінськими угодами - Політика - Курс України (kurs.com.ua) Це робота Порошенка. Дипломатичним способом призупинив агресію. При минулій владі країна набирала темпи виготовлення зброї. При нинішній все це було призупинено і почалося велике крадівництво на дорогах. Чому б не напасти, коли в країні таке твориться?