Зеленський і КО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 28 лют 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я знаю навіть чим відбив...

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо коротко, язиката Маруська такими висерами із себе Жанну Д'Арк не зліпить.

• Подобається Подобається x 1
  4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупа з себе вже зліпив. Купу лайна.

5. 20240207_110735.jpg

• Подобається Подобається x 1
  6. Lanktocha

Чого знову бушують порохоботи?
    Повторюю, навіть, якби були вибори, може би переобрали ненависного Зеленського, але дуже ймовірно, Порошенка би не було у ІІ турі. Тим більше, зараз не до плачів за 2019.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хомин не згадував Порошенка, як от Ти це робиш.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А Порошенко і не розраховує на те, що його оберуть. Порошенко розраховує на те, що Україна порине в хаос, і українцям буде не до Порошенка. Оскільки у Порошенка рило в пуху, нормальний перебіг подій: Україна перемагає, працюють прокурори, працюють слідчі, працюють суди тощо, йому зовсім невигідний.

Заодно, щоб не бігати по темах, замінованих висерами порохоботів, поставлю риторичне запитання:
    У 2015 році за результатами своєї поїздки в США і під час прес-конференції Порошенко сказав, що у України достатньо своєї зброї, не треба американської, що є чим захиститися від Росії. І от пройшло уже майже два роки повномасштабних бойових дій, Україна вистріляла не лише свої снаряди та ракети, а й ті, що були на складах Європи, США, Південної Кореї, ще деяких країн-союзників.

Риторичне запитання полягає ось у чому: Навіщо Порошенко в 2015 році звиздів, що у України достатньо зброї і боєприпасів?
    Розрахував, що Росія прийде з мушкетами та рогатками? Чи він - просто дурний і не знав, що якщо Хуйло захоче, воно з міст України зробить те, що зробив із Грозного? Хуйло - те саме, чому воно мало чинити по-іншому? Обнімаю, жму руку...

9. Власне я не повірив своїм очам, коли прочитав, що ЗЕлені більшовики хочуть провести (УВАГА!) «аудит перший двох років війни». Себто перевірити які військові рішення приймались за цей час?

Одразу ж на думку приходить класичне «А судді хто»? Але зараз трохи про інше.

Окей. Давайте пограємо в цю цікаву гру, яку на рівному місці хтось вигадав, аби підсунути електорату нову цукерку із гарною назвою. Із задоволенням пограємо! Ось тільки зробимо аудит політичних рішень останніх… пʼяти років. Починаючи одразу з травня 2019 року, з дня інавгурації. (А можна трохи раніше, з того дня, як в країну триумфально повернувся Портнов).

Так ось…

Зробимо дипломатичний і відповідно політичний аудит зустрічі в Парижі. Коли усі притомні люди криком кричали, «Не вірити путіну. Не залишатись із ним наодинці». Але ж де там? Де ви усі, і де майбутній найвеличніший лідер? Після спілкування наодинці, він навіть побачив «мир в глазах путина». І фактично забили йух на військові питання. Чим це врешті решт обернулось для країни?

Зробимо вже військовий аудит чехарді із постійним призначення/зняття/призначення Міністрів оборони. І як це вплинуло на підготовку армії до повномасштабного вторгнення.

Цікавий буде аудит вояжу в Оман. Із ким зустрічались? Що обіцяли? Де пролюбились майже на добу?

Аудиторам доведеться шукати відповідь на питання, а чому ж останнє підвищення грошового забезпечення військовим було аж у квітні 2019 року. І як це вплинуло на мотивацію тих, хто залишався у війську. Нагадаю, що лише повномасштабна агресія змусила зсунути це питання з мертвої точки.

Доведеться аудиторам знайти відповідь на питання згортання багатьох оборонних програм і відповідно згортання виробництва зброї та компонентів.

Ой як доведеться аудиторам попрацювати над питанням тотального ігнорування застережень від союзників щодо майбутнього повномасштабного вторгнення? І чому пропозиції вищого військового керівництва країни терміново почати готуватись до оборони, були пропущені повз вуха? І хто мусить за це відповідати? Там один Арахамія наговорив на три тижня роботи аудиторів.

Питань для фахівців буде велика купа, розміром із Говерлу. Гарний вийде аудит. І до речі, дуже потрібний країні…
    Олексій Петров

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порохоботи, я ж казав: запитання риторичне, тому я не маю наміру читати відповіді на риторичні запитання.
    Що ви там станете видумувати, що відповісти на запитання, чому Порошенко сказав, що начебто українцям потрібно два з половиною роки, щоб навчитись стріляти американськими ракетами (хаймарсами), мене абсолютно не цікавить.
    Ви не знаєте, що робиться в голові в Порошенка, і я не знаю.
    Я лише констатую пост-фактум, що він із тією своєю оцінкою здатності українських артилеристів навчитися заряджати хаймерси і нажимати потрібні кнопки просто звиздів.
    Підозрюю, що не через необізнанність, а зумисно.
    А ви і далі відмивайте добела чорного кобеля.
    Добраніч

ЗІ. У мене трохи заважка для простоватих голів побудова речень, так ви перечитайте разів кілька - я все сказав зрозуміло.

11. Перша ракета пройшла трохи ліворуч.

Вона залишила над моїм будинком димний слід.

Я не знав її дальшої долі.

Друга ракета раптом почала падати.

Це виглядало дивно. Адже мені не було видно, як її збили.

Вона впала.

І там, де вона впала, щось запалало, утворюючи хмари чорного диму.

За кілька хвилин наш Голосіївський ліс вкрився темно сірим запиналом.

Усе це я побачив випадково, коли на мить зупинився біля вікна.

Я думав, що вже нічого не буде. Мені здавалося, що ті, за чиї імена fb зносить пости, вже відстрілялися.

У цей момент кілька людей загинули, кількадесят - залишилися без майна.

Добігав кінця другий рік від повномасштабного вторгнення.

Я ще раз побачив, як люди сплачують ціну необачних слів, марних сподівань, хибних ілюзій.

Мені було боляче.

Але більшість людей за ці два роки так і не зрозуміли нічого.

Чаша гніву ще не наповнена.

Пийте!
    https://www.facebook.com/share/RB2tzXvX3EhAfYAa/?mibextid=oFDknk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Эти зазнавшиеся вельможи думают,
    что они незаменимы
    и что они могут безнаказанно нарушать решения руководящих органов.

Их надо без колебаний снимать с руководящих постов,
    невзирая на их заслуги в прошлом.
    Иосиф Сталин

14. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Протягом найближчих двох місяців Україна готова запустити в експлуатацію
    ударні БПЛА Перун власного виробництва,
    які є аналогом російських Ланцетів.

Про перспективи нових дронів Перун розповів
    голова Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров.

– Важко назвати конкретні дати, але я думаю,
    що протягом двох місяців почне з’являтися інформація в російських пабликах,
    як горять їхні танки, – сказав він.

https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...ustit-serijne-virobnicztvo-analogu-lanczetiv/

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Lanktocha

А хіба не так само говорили порохоботи "Не бунтуйте, бо путін нападе"?
    Так говорять і багато експертів, найважливіша допомога від США, а вона під сумнівом, якщо буде Трам-пам-пам.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Напав?
    2. Було таке - не знімайте Пороха, бо Путін нападе?

19. Lanktocha

А Порошенко би пальцем посварився не нападати?
    Якщо пуйло, стосовно нападу обдурив Шольца, Макарона і навіть Байдена, а Порошенко від них впливовіший?

• Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навіщо ото "би" ? Путін при Пороху напав? Ні!
    Що заважало?

Меркель заявила, що мінські угоди мали відволікти Кремль. Путін у гніві - BBC News Україна

Меркель розчарувала Путіна | Українська правда (pravda.com.ua)

То хто кого намахав?

Путін звинуватив Захід в обмані Росії з Мінськими угодами - Політика - Курс України (kurs.com.ua)

Це робота Порошенка. Дипломатичним способом призупинив агресію.

При минулій владі країна набирала темпи виготовлення зброї. При нинішній все це було призупинено і почалося велике крадівництво на дорогах.

Чому б не напасти, коли в країні таке твориться?

а де твій аватар? :)