Про дороги. Я їжджу по дорогах Зеленського. Бачу, що танкові колони його навіть не дряпають. І їжджу по дорогах свинорилого. Її беха знімає без напряга при повороті. Слава Вальцману!
Попри те, що більшість військових аеродромів в Україні знищено, повітряні сили ЗСУ все ж таки літають і борються з літаками росіян. Звісно, що вертоліт може десь приземлитися, на якусь галявину в лісі, а літаку потрібна смуга рівної і твердої поверхні. В 2016 році під вінницею шли навчання з посадкою на шляхи, навіть були втрати... я бачив ті нові дороги і навіть дивувався тріньканню фінансів, який шар бетону і асфальту вкладають... Тож, заспокойтеся з тими дорогами, бо орки тупі і тому радіють. Ви ж не тупі і мали б зрозуміти, що до чого.
Как говорится в еврейских пословицах: Бог смотрит не на внешность и не на ум, а в первую очередь на сердце. А там ... только Богу известно что... хотя жадность к деньгам и золоту и без телескопа видно у всех им подобньіх(
Деякі оточені ворожими військами, мають пошкоджені взлітні смуги. Якщо вірити офіційним заявам, вцілілі, майже всі на Заході України.
Занадто далеко, аби оперативно реагувати на супротивника, та й всі польоти можна відслідковувати по РЛС або зі спутника. Усе, що взлітає на території України. А так, з примарними полосами, мало шансів перебити повітряні сили України, крім бойових втрат, а не на землі.
Він вальцманоїд, тому тупий. Я прям зараз в прямому ефірі везу боєприпаси по дорозі Зеленського. Уралом. З швидкістю 80+ км/год. А міг і дорогою свинортлого. 25 км за 1,5 години. Слава свинорилому, Брехло!
Мова не про гарні дороги. Мова йде про те, як краще готуватись до війни. Витратити гроші на озброєння, чи робити гарні дороги.
Ти можеш ржати, скільки заманеться. Але я колись поїду по дорогах Ростовської області, а ти і далі брехатимеш.
Реальность поаазывает что системы пво украина получает вон с300 по дороге в украину. А по михиному плану именно сейчас надо было начать ложить асфальт