Мих - або падлюка, або розумово обмежений. Якщо він жодного разу не зробив зауваження Гудману через те, що той обсирає Сільвер Булліт, син якої зараз воюює в складі ЗСУ, а навпаки - тримає того Гудмана за свого друга, з яким я "намагаюся його посварити", то тут один із тих двох варіантів. Одні люди зі львівських хуторів воюють, інші сидять днями і ночами на форумах і віртуально цьомкаються із вонючими кацапами.
Але це ще не все, ось як Гринкевич веде себе в суді: Суд на Романом Грінкевичом. #ukraine #події #суд #Гринкевич #Новини | TikTok
Медведо, покеруй в себе вдома і там собі теренди хто з ким має битися чолом до стіни, а хто має кому лізти в дупу. Заграв, нє? Як баба базарна.
Ой, йой. Я краще українською зараз володію, мені не треба перекладач, хоча зрідка пишу російською і буду далі писати - спеціально, щоб кацапам краще доходило)). А от чого у вас нема претензій до кацапа Гудмана, що не володії українською зовсім - це таки дивно. Що ж таке? Так спитаю українською: як Зе відкрив двері? Він договорів з Рашею не підписував, Крим не здавав, Дебальцево та Іловайськ - теж не до нього, складів в Богданівці і Балаклеї - теж не при ньому, куди не глянь - все проїбав жмурук, а Зе двері відчиняв?? І те, і інше. В порохосекті на нижньому рівні (тобто в ботофермі) тільки такі. Я дивуюсь кожного разу їх неосвіченості, обмеженості та інколи такої махрової глупоти, що це капець) у них проблеми з читанням та осмисленням найпростіших фактів. Це значить, що і бос їхній має схожі вади, хоч і хитрий та цинічний. І вони ще мають якусь надію??Та господи)
Ічкерія - громадянська війна. Дагестан, Чечня, Грузія, Сирія - "проба пєра". Україна - це те яйце, де лежить смерть Хащика...
Та спаси боже такого на фронт, воно вже з маразмом та мабуть і товстожопе раз сидячи на форумі живе. З таких ніде користі не буде, раз не розуміє що корисним ідіотом живе.
По-перше, давно домовились ,що свиня у нас одна - ПОП. А по-друге, не тільки ж Пороху піаритись? Підіть, майори, та покричить вслід Стефанчуку щось нецензурне) Чи всеретесь від жаху? Тільки тут ляскаєте своїм чорним язиком на людей, що працюють.
Буля, про що ви там "домовились" з тарганами у своїй макітрі- ну зовсім не цікаво. А як свиня Стефанчук "працює"?Він коли останній раз зустрічався з лідерами парламентів країн-союзників?Чи для вас "працює" означає, що ця свиня припхалася на руїни та потрясла там жирними щоками?
Зелупоголові, а по вчорашньому удару Україна скликала засідання Радбезу ООН?Чи єрмачатині не до цього?
Україні краще жилося при мінських угодах, ніж зараз, при оманських. Як гадаєш? Єслі чєловєк хочєт закончіть войну, он єйо закончіт - так казав Зеленський. Ну раз не закінчив, значить не хоче.
Тоді я вам трішки про логіку розповім. Тут з російськомовних є лише Гудман. Ви для Гудмана стараєтесь?
А при мінських угодах син Сільвер Булет воював? Адже, Єслі чєловєк хочєт закончіть войну, он єйо закончіт - так казав Зеленський.
Вот навіть коняка лавруша навіть називав потребу і причину переговорів - зміна київського режиму, під такий термін потрапляють, як Порошенко, так і Зеленський. Правда такі переговори неприйнятні навіть для США, стільки старалися, стільки Україні допомагали і такі поступки диктатору.
Рогулям не звикати... Дивись сюди, личак... Радбез скликався з українською повісткою за місяць ЧОТИРИ рази! 29 грудня - Підтримка миру і безпеки в Україні. 30 грудня - Загрози міжнародному миру і безпеці. 10 січня - Підтримка миру і безпеки в Україні. 22 січня - Загрози міжнародному миру і безпеці.