Зеленський і КО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 28 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, паскудо, а чому Ви не піддьобуєте Гудмана? Той (також паскуда) Гудман чотири роки рве свою кацапську задницю за Порошенка саме кацапською мовою.
    Нєужєлі Ви, Миху, не послали жодного разу Гудмана, щоб воно тут не вешталось зі своїми прокремлівськими наративами?

Хоча до кого це я звертаюся...

Ану, давайте, після кожного поста Гудмана пишіть йому, щоб він "перекладав на мову".

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой. Вони говоритимуть що завгодно, лиш би оправдати свій напад - денаціоналізація, защітіть рускоязичноє насєлєніє, єдіний народ і гражданская война і так далі.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо харків'янка час від часу використовує російську, то чого Гудману дивуватися? Нє, паскудо?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я бачу, у тебе дійсно завдання налаштовувати учасників один на одного. То мене проти Гудмана, то Василя проти Миха.

У тебе таке завдання, чи як?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ану йди і вчи турецьку.:)))

6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Работа у них такая.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. medwedo berlogsoni

Тобто, Ви погоджуєтеся, що вони б напали навіть у тому випадку, якби Порошенко став президентом вдруге?
    Наприклад, звинуватили його у внесенні змін до Конституції про перспективу входження України в Євросоюз та НАТО?
    Як Ви вважаєте, це було би достатньою причиною для нападу?

Могли би вони вимагати, щоб Україна відмовилася від цих перспектив входження, змінила Конституцію, де заявила б про нейтрайльний та позаблоковий статус держави? А якби Україна не погодилася, тоді почалося б вторгнення з метою примусити Україну відмовитися від перспектив?

8. medwedo berlogsoni

Та я вчу, не переживайте.
    Але у Вас дуже цікавий підхід до російської мови. Якщо якась паскуда гавкає на користь Порошенка, то Вас це дуже навіть влаштовує, а якщо хтось навіть українською називає Порошенка пристосуванцем і баригою, то Ви посилаєте вчити турецьку.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є така народна мудрість: Хочеш миру - готуйся до війни.

Порох готувався до війни. Зеленський готувався до шашликів.

Ніхто не може точно сказати як би було, але ймовірність нападу була б значно менша.
    А якщо б і напали москалі, то б точно за 2 дні не дійшли до Херсону і за день до Києва. І Маріуполь був би наш.
    Скільки москаль боровся за Бахмут? Майже рік? А чому? Бо натрапив на підготовлений захист.

Сьогодні, на півдні України бої б точилися десь біль Чонгару.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. medwedo berlogsoni

Про Василя я знаю досить багато. Знаю, що він - офіцер ЗСУ, воював на Сході, ризикував життям за свободу України.
    А про Гудмана я не знаю нічого, крім того, що він - путінський гамнюк, що пише російською із росії і обсирає все українське..
    Якщо Вам дорожчий кацапсько-путінський гамнюк Гудман, який обсирає бойового офіцера ЗСУ, то це характеризує Вас далеко не з ліпшого боку.
    Ви дуже скидаєтеся на продажну кацапську шкуру.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. medwedo berlogsoni

Ладно, Миху, все Ви знаєте, як було б. А як могло б взагалі статися, якби вдруге обрали Порошенка, ми взнаємо після війни.
    Ви стрілки на Чонгар не переводьте.
    І не порівнюйте Бахмут з його бетонними спорудами із степовим Чонгаром.
    Гаразд, пішов я вчити турецьку.

• Креативно Креативно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та вони б тоді звинуватили у прітіснєніі русского язика, або ще у якісь хреновині. А в НАТО слід було раніше вступати і не дивитися що скаже москаль. Як от Прибалти.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звідки Вам відомо хто мені дорожчий?

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мих простий львівський хуторянин. Йому ментально ближчі Герасим Калитка і Терентій Пузир.
    А недоофіцер - шмат лайна.

15. VasMT

Блін...
    Точно...
    Десь по четвертій зранку. Було б самий раз вступити до НАТО.

16. VasMT

Тобто двері відчинив не Зеленський?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. VasMT

Саме так і було б.
    Ось першопричина всього - радіус безпеки для Москви.
    Clip2Net DropZone_240123215925.png

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василь, не перекручуй.
    Де Баканов? Де Наумов? Де все все південне СБУ? На кого воно працювало?

19. VasMT

То двері відкрив Баканов?

• Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я щось не помітив, щоб після 2-ї світової хтось намагався захопити москву. А от москва завжди знаходила причину напасти як не на Афганістан, то на Грузію, як не на Грузію, на Чечню, як не на Чечню то на Україну. Ну й вобще... це коло може міняти радіус до безконечності.:))) І завжди хтось потрапить в його площину.

а де твій аватар? :)