Будь ласка: https://www.tagesanzeiger.ch/ukrain...nski-team-kritisiert-gastlaender-521321310376 І посилання на УНІАН https://www.unian.ua/politics/shcho...ogu-bizhencyam-z-ukrajini-v-yes-12520098.html
Я знав, що брехня... І маніпуляція. Що сказано насправді: Що сказано в кремлівському агітплакаті: І якби ненароком в агітці двічі згаданий безвіз...
Василю Михайловичу, а що не так?Припинення допомоги українським біженцям (тобто, припинення виплат, надання житла, дозволів працювати, права на навчання дітей)- це, фактично, видворити їх. Біженці і зараз МОЖУТЬ повернутися. їх ніхто силоміць не тримає. Також вкрай цинічно чути від Серлеща (нагадайте, яка у нього зарплатня) про "оренду квартир, купівлю у магазинах, витратах на школи", та інше. За які кошти люди, які втратили все, будуть це робити?За 2000 гривень "переселенських" (які, до речі, влада скасовує вже з 1 лютого)? Щось я сумніваюся, що усі ці мільйони біженців Зелупа візьме до себе радниками, з зарплатнею на рівні Серлеща. Ну і пиздякання щодо "безпеки". Я розумію, що Серлещу безпечно у персональному бомбосховищі. А ось киянам, харків`янам, павлоградцям та іншим українцям під час теперішнього авіаудару- щось не дуже.
І ще. Василю Михайловичу: значна частина з цих біженців- це люди, які жили на окупованих у 22-му році територіях, або на територіях, які зараз під вогнем. Куди їм повертатися, не підкажете?Може у Львів, та винаймати задрочену "однушку" за 500-800 долларів ("оплата тільки долларами, ми на Заході тут так звикли"(с))
Як зауважив, значно менше обстрілюються і є безпечнішими західноукраїнські Тернопіль, Луцьк чи Чернівці, також безпечніше і дешевше Закарпаття, деякі вулиці Львова, що масово обстрілювались мають вигляд, як прифронтові містечка, звичайно, куди надійніше закордоном.
Дуже навіть "нароком". Я вже втомився спростовувати оті маніпуляції порохоботів. Не в баранів корм. Адже бевіз (тобто, приїхав і живеш якийсь час за кордоном за власні гроші) - це не те саме, що приїхав і сидиш на шиї держави, що впустила тебе до себе. Поки одні відстоюють із зброєю в руках незалежність України, інші здувають пивну піну в Баварії і бідкаються, що німці не подають тараньку до пива.
Це дуже добре характерізує вашого мера. З часів, коли Львів попопав у смітті, мер анітрохи не змінився.Проте, гроші його дружина добре "скирдує".
Чому видворити? Загнати в гето, резервації, концтабори. Піддати примусовій стирилізації, лоботомії та вівісекції. Відновити для українців Аушвіц, Маутхаузен, Треблінку... Лещенко ж саме про це сказав. Фактично (с).
Антипрезидентские агитки пекутся за поребриком без перерыва, а боты на ЛФ их вбрасывают тоже с утра до ночи. Если нет Хомчина - сидит на дежурстве MayorMayor, а Мих на подхвате. Бригада. У них одна центральная тема - во всем виноват выбор2019. Путина они не замечают, вообще события войны не замечают, а если что-то и скажут про Бучу,или жуткое фото вкинут - то только в привязке к украинской власти, якобы из-за которой.... Сколько нам помогают партнеры, как работает дипломатия, как идет борьба с делками - ничего этого нет или обсирается, все обсирается. Это чиста вражеская заказуха и работа. Сейчас пошли новые нотки в методичке: отсчитывать сколько осталось срока президентства у Зе, видно намечается кипиш - надо же помогать Москве, у которой проблемы везде, куда ни кинь. Даже пропагандиста Соловьева отлупцевали молодые хлопцы).
Країни Європи краще б допомагали зброєю українським військовим, а не годували спритних українців, які вже прижились в Європі і повертатись не бажають, бо там "більше мають". Ті, хто живе в Україні, бажають перемоги якмога скоріше, а ті, хто живе в Барселоні та Швейцарії - навряд. Все біженці на словах хочуть до дому, але хто хотів - давно повернулись, а хто не хоче -навіть за гроші (4 тис.євро дають в Швейцарії) не хочуть. Халява, сер. В країнах Європи вже почалось недовольство, бо ціни пішли вгору, а російській війні нема кінця...Я звісно не кажу про тих біженців, кому повертатись зараз нема куди. Но це не мільйони... Слід признати, що українці хоробрі та свободолюбиві, і патріотичні, але серед українців є і немало гнилі, що ми тут на ЛФ з цією "трійцею гнідих" і бачимо. Є совки, а є і ділки, що з беспечних українських областей здриснули за кордон, за пособіями, не забувши здати в аренду свої квартири. Ті, хто був проти НАТО, сидять в країнах НАТО і вчать мову...це так дивно виглядає. Що поробиш...В світі як звичайно, нема гармонії. Але перемога буде за Україною, і на її умовах.
Такого мера ніколи не підтримував, коли він був у ІІ турі зі своїм екс-заступником Синюткою, але тепер "від Порошенка" я був противсіхом. Чи є куди, якщо розбите житло чи окупована територія, то куди повертатися, хіба, хто дуже хоче бути в Україні, то хоча би тилові Закарпаття чи Буковина.
Вынесет всё - и широкую, ясную Грудью дорогу проложит себе. Жаль только - жить в эту пору прекрасную Уж не придется - ни мне, ни тебе.
Спасіба за свабодний русскій язик. Но я нє увєрен, что на мовє акупанта украінци воспрімут ету мєтодічку за чістую воду. Нєужєлі не било врямя перевести на мову? Війну приніс в Україну Путін, а двері йому відкрив Зеленський.
Тільки факти, без всякого наклепу. Пам"ятаєте? Лабораторія «Євролаб», яка була створена на гроші ФСБ РФ і в якій здав аналіз Зеленський під контролем агента ФСБ РФ Пальчевського.
Ах ось воно що...!? Тепер все стало на місця... Чому ж тоді ВСЕ кацапйо, абсолютно ВСЕ, причинами вторгнення підоРашки в Україну називає державний переворот з усуненням Януковича і "громадяянська війна" на Донбасі? Чи то другоє?
@VasMT, мене увесь час цікавить, яка причина того, що Мих і Хомчин обсирають нинішню владу, хоча українці? І чому не бачать того, що їм підгавкує уже чотири роки явний кацап, про якого нічого невідомо, крім того, що він пише з росії і підтримує Порошенка. Чому це кацапу Гудману так "подобається" Порошенко? У мене є просте пояснення - Порошенко був би вигідній кремлівському Хуйлу. Він підписав би ще й треті мінські угоди, і парижські угоди, і погодився б на особливий статус не лише окупованої частини Донбасу, а й на окупацію всього Півдня України.