це не той Чекалкін, що був у ''Золотому гусаку'' ? ''первак не лівак'' - спонсори цих діячів політичні експерти, блін
То значить двозначність, одним можна, іншим не можна? Що можна віслюку навіть зараз, то іншим в далекому минулому зась? Скільки кіностудій віслюка працюють в кацапстані і сьогодні?
проблема кварталу 95... який усіх дуже дратує (мене не дратує, бо я таке не дивлюся ) є ще й камеді клаб і вечірній Київ і розсміши коміка і сказочная русь і дизель шоу і т.д..... і це тільки по телевізору............. а на просторах інтернету скільки разної х**ні можна знайти... при бажанні... ------------------------------------------ І ХТО ЦЕ ВСЕ САМ СОБІ ВКЛЮЧАЄ ? нє... ви таке не дивитесь ? брехня, звідки тоді знаєте ? а... з чужих слів...
З чиїх слів ви голосували за Зеленського(або підтримуєте його), якщо не дивилися з якого середовища він вийшов?
я вже писав, шо за Зеленського не голосував, бо не вважав його достатньо компетентним на таку високу посаду... мільярдера Порошенка також не підтримував - не було чим я думав, шо Порошенко виграє з перевагою в один голос... але загалом мені пофіг ----------------- я не за людей на посадах переживаю, а за державу, як нормальну працюючу систему... з виборами, довірою до влади, безпекою а ви тут з Хомчиним та майорами сієте хаос мені хаос не подобається
Ігор Гринкевич, який обкрадав армію, не заплатив 430 млн грн застави, аби вийти з СІЗО. Гроші є, адже лише на афері з постачання одягу для ЗСУ за 2023 вони «заробили» $25 млн Проблема в тому, що ці гроші мають бути легальними, а показати ці $12 млн, які шахрайством були зароблені на ЗСУ, означає добровільно зізнатись в здійсненому схематозі.* АЛЕ це не все В грудні 2023, Міноборони підписало з однією з компаній Гринкевичів, ТОВ "ТРЕЙД ЛАЙНС РІТЕЙЛ" договір на постачання харчів на 470 млн. грн до квітня 2024 року МО поки не поспішає розривати цю угоду.
чого це раптом я, заробляючи на полі менше 10$ на день, буду підтримувати мільярдера Порошенка..? який ще й виробляє шкідливу для здоров'я їжу у промислових масштабах... і не треба цієї демагогії про державні інтереси... є Верховна Рада, діючий Президент - хай думають... їм за це гроші платять...
І на кордоні їх мордер запустив і випустив без проблем? Я чого запитую? Бо жінку зі Скадовська повісили на площі за слова "Слава Україні". Очевидно, у них хороші стосунки з окупантами, нє?