Чи була би така війна за Порошенка і чи сам він вдаліше проводив би бойові дії - складне питання і не час при такому комусь дорікати, порівнювати колишнє і вести якусь агітацію.
Был такой фильм, таинственный монах . Там есть эпизод когда охранник помогает удрать от красных двум белогвардейцам. Они сбегают и втроем на лодке переплывают реку. Выйдя на берег один из офицеров убивает охранника. Тогда второй спрашивает - за что ты его убил , он нам помог. - предал их, предаст и нас Помни это миха
Хороший бздьож. Для зебобіків сойдьот. А тепер я поясню. Яворівський полігон - це закрита зона. Вона охороняється. Тобто туди заходити не можна. Там забороняється робити зйомку, фотографувати. Це перше. Друге. Всі знають, що є яворівський полігон. Знають це і москалі. Але який толк лупити по полігону? По суті більша частина - це поле. І тут появляються двоє тупеньких зебобіків. Робити фото заборонено, але ж не не великому сраному начальству з 95 кварталу! Чи може скажете, що фотографувати військові обєкти одним можна, а іншим - ні? Ясно, що москалі знали про полігон, але він їх не цікавив, аж тут фотка з описом місця перебуванням, з іефою про навчання, про скупчення військових. Це ж те, що треба! Чому б не шандарахнути? Арахамія з Подалюком засвітили місце атаки. Тому вони винні. Хотіли засвітити свої морди, попіаритися. А засвітили потенційну точку удару. Вони не мали права фотографувати на полігоні. Це закон. Я б нічого не казав про саму фото, але там крім фото гарний допис з поясненням. Ну придурки, що тут скажеш. Ну й Шуфрича відпустили, який фоткав блок-пост. За таку глупість наші воїни платять кров'ю та життям.
Ходила інформація, були запущені ще ракети на аеропорт, на щаста, всі були перехоплені і знешкоджені. На яворівський полігон возили мене і мій клас на уроках ДПЮ, у лісах навколо полігону збирають білі гриби... але інші правила у мирний та військовий час.
Мих, я зараз трохи змучений і не буду довго з вами, невігласами говорити. Ти ніхрена не знаєш. Влупили по Базовому, по Гвардійському, по Немирову і по 15-тій ділянці. При цьому людей перед тим по відправляли. Мого племінника відправили, сина одного з моїх знайомих... Тому стули свій брехливий писок.
@Мих-у, мені навіть бридко з Вами спілкуватися. Якщо для людини авторитетом є Т.Чорновіл, який уже кілька разів зраджував (згадайте, що він був другим чи третім у списку Партії Регіонів - нинишньої ОПЗЖ), гавкав, що було вигідно регіоналам-колаборантам, потім перебіг (підло прикриваючись іменем свого батька-героя Вячеслава Чорновола) до Порошенка - дуже сумнівної особи, яка була в уряді того ж таки Януковича, кандидата на гауляйтера України, якого збирався поставити Путін-хуйло, то як може людина посилатися на Т.Чорновола, якщо у неї є хоч краплина совісті. Чи може Ви сподіваєтеся, що Порошенка поставлять гауляйтером? Чи може, сподіваєтеся, що після поразки Росії Порошенко знову виграє вибори і віддячить відданих порохоботів? Чи на Вас є в Росії якийсь компромат, щось таке підписали і боїтеся, що у випадку чого, його можуть оприлюднити? Одним словом, запитайте Чорновола, хто йому підкинув оту дурну ідею з фото на полігоні? Бо сам він не додумався, а от Порошенко - це ще той віртуоз, вимутити щось із кожної неоднозначної ситуації. Я не подивуюся, якщо згодом виявиться, що до цього провокативного фейку про Яворівський полігон додумався він особисто, а потім пустив цю брехню по своїх порохотрубах. До речі, радинка ОП звати Подоляк. Не будьте таким примітивно підлим, щоб перекручувати прізвище людини, яка також ризикує своїм життям заради України.
@Мих-у, Вам запитання, ану уточніть і дайте знати Чорновіл Тарас Вячеславович — Вікіпедія Де зараз Т.Чорновіл, якому 57 років, цілком боєздатний? Де його сини, якщо вони вже дорослі, на яких фронтах?
Та я вже зрозумів, готуючись до війни, тре класти асфальт. Це ж в будь-якій книжці по стратегії ведення війни написано. Плюс до того, це може підтвердити на п'яну голову міньор Васілій. Я взагалі не розумію, навіщо Порошенко відновлював ППО довкола Києва? Чи не краще було покласти асфальт? Асфальт - це перше, що може закрити небо. Асфальт дозволить гасати по дорогах військовій техніці, не пошкоджуючи ходову. Не слухайте Т. Чорновола, слухайте Довгоносика.
35 вбито, 140 поранено. Можеш бздіти скільки завгодно, але є факт. І взагалі, яке відношення має твій допис до мого? Пофоткай свою частину, опиши локацію і вистав у твітер.... херой.
Зеленський підписав закони про кримінальну відповідальність за співпрацю з росією. PRAVDA.COM.UA Президент підписав закон про покарання за колаборацію з РФ – Корнієнко
Видно, наскільки Зеленський втомився слухати оті всі стурбованості та обіцянки Заходу. Але Україна все одно вистоїть. Хотілося б, щоб Росія вивела ті війська, що ще залишилися, з України і попробувала "на слабо" яку-небудь натівську країну. Думаю, стурбованості та обіцянки були б такі ж.
Може помиляюсь, але, якщо НАТО - світовий жандарм, мамлить зараз, можливо, мамлили би так само, при якійсь диверсії іхтамнєтів в Естонії, що от, пожертвуйте маленькою державою чи починайте ядерну війну. Бачу, нічому не навчило декого задобрювати агресора, як Гітлера Чехословаччиною і Польщею, Сталіна - Фінляндією, путлера - Грузією..
Ти, Брехло, не знаєш нічого. Ні кількість жертв, ні куди лупашили. А пхаєш своє рило туда де не треба.
Отой "сліпий" Траст, якому свинорилий доручив Ліпецьку, продовжує співпрацю з рашкою. Чого б це? Слава Вальцману, дебіли.