Ты бы также внимательно относился к другим. Тут одна "почти профессор" выдумала целый новый физический закон и ничего, ты почему-то не заклеймил её
Найшов одну помилку - легше стало. Усвідомлення того, що вибрали неповносправного президентом країни - легше стало?
а чому ти вирішив, що країну кудись веде Зеленський ? мільйони люди ненавидять рашистів з власних егоїстичних міркувань... (вони просто погано себе проявили)
Pandamonium: Як і казки про 150 замахів. Невтік, бо отримав гарантії від пуйла, в обмін на невступ до НАТО Криголам: Залізні яйця виявилися бутафорськими. Зеленський не втік тільки тому, що було запевнення від путіна його не вбивати. Героїчний відосік "я залишаюся у Києві, і нікого не боюсь" був відзнятий саме після того, як Зеленський перепитав, чи точно путін не збирається його вбивати
Напевно навколо нас молочні ріки, кисільні береги, фраза російською "жизнь малина", єдина проблема Порошенко не президент?
А назвіть свої авторитетні джерела, поіменно. Цікаво. Може я не тих читаю. За 9 років відсіяв всіх зелупоподібних. Залишилось пару на ЛФ.
Просто два фото 1. Президент Порошенко з Міністром закордонних справ Великобританіі Джеймсом Клеверлі (04.10.2022) 2. Міністр закордонних справ Великобританіі Джеймс Клеверлі з ... (25.11.2022)
Непотрібно було створювати ці проблеми собі в 2019 році. Тепер, зелупоподібні, їжте, щоб вам повилазили. Бачили, що вибрали.
я читаю зазвичай кілька джерел... ну може штук 5 в середньому.. 1. офіційна інформація - коли людина на посаді, особливо у виконавчій владі, або військові - вони намагаються висловлюватися дуже точно... наскільки дозволяє ситуація... (із депутатами складніше - вони висловлюють власні думки, за які не несуть відповідальності) 2) крупні ЗМІ - тіпа Українська правда, чи ТСН, ну може десяток таких.. власна думка журналістів мене мало цікавить... але вони запрошують... експертів у конкретній сфері... наприклад, якщо йдеться про війну, людина має бути професійний військовим... хоча б не менше полковника... бути в темі... логічно, без зайвих емоцій, пояснювати поточну ситуацію... свою точку зору, звісно... ------------------------------------------ ну і, коли є якісь сумніви... почитав кілька різних джерел... далі якось в голові структрурується... або стає нецікаво (в більшості випадків) або, коли мене стосується... треба якось реагувати... ---------------------------------------------- зараз від мене лінія фронту - за 80 кілометрів... я просто вимушений дізнаватися новини... на жаль
перше фото: британський міністр: я крутий! ми з Петром працюємо Порошенко: вимушена, трохи винувата посмішка... роблю все, що можу друге фото: Зеленський: дайте швидше нам зброю, нема зайвого часу! британський міністр: а ви спочатку доведіть, що вам можна довіряти...