Зеленський і КО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 28 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Молчит борщеварочка.:haha:По всем темам бегает, а где я ссылку на закон Ома привёл, не появляется. :))) Сказать нечего? Язык в задницу засунула? Вот и не доставай его оттуда пока я не разрешу.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Путін - йХуло.

3. Чесно поцуплене у Олександр Журавель:
    "...П'ю пиво, читаю Вербера "Сміх Циклопа"... І - ось:
    "Коли було створено людське тіло, кожна з його частин захотіла зробитися головною.
    МОЗОК сказав: я контролюю всю нервову систему, я маю стати головним.
    НОГИ сказали: ми підтримаємо все тіло у вертикальному положенні, ми повинні стати головними.
    РУКИ сказали: ми робимо всю роботу і заробляємо гроші, щоб годувати тіло, ми мусимо стати головними.
    ОЧІ сказали: ми здобуваємо основну інформацію про зовнішній світ, ми маємо стати головними.
    РОТ сказав: я всіх годую, я повинен стати головним.
    Те ж самісіньке сказали СЕРЦЕ, ВУХА і ЛЕГЕНІ.
    Нарешті заговорила ДІРКА В СРАЦІ. Вона теж хотіла стати головною. Інші частини тіла засміялися при думці, що якась ДІРКА В СРАЦІ хоче ними керувати.
    Тоді ДІРКА В СРАЦІ розсердилась. Вона закрилася і відмовилась працювати. Від цього МОЗОК впав у лихоманкове збудження. ОЧІ поскляніли, НОГИ відчули слабкість і втратили здатність ходити. РУКИ безсильно зависли. А СЕРЦЕ і ЛЕГЕНІ почали боротьбу за життя. і всі стали молити МОЗОК поступитися і дозволити ДІРЦІ В СРАЦІ зробитися головною.
    Так і сталося.всі частини тіла знову запрацювали нормально а ДІРКА В СРАЦІ взялася всіми командувати. Основним її зайняттям, як і у всякого начальника, гідного цієї назви, стало розрізання "лайна".
    Мораль: Зовсім не обов'язково бути розумним, щоб зробитися начальником. Шансів стати ним у звичайнісінької ДІРКИ В СРАЦІ значно більше, ніж у кого б то не було іншого"
    Ну, ось десь так...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Good man

Good man Обычный человек

Военный раскритиковал Арестовича за его слова о бежавших подразделениях ВСУ в Соледаре.
    Так, военнослужащий Николай Колесник пишет, что Арестович "даже не представляет что там происходит".
    Военного особенно возмутила такая фраза Арестовича, сказанная в интервью Марку Фейгину:
    "Нормально оборудованный пехотный ВОП может год сдерживать бригаду вагнеровцев, которые идут на позиции, если там все правильно сделали. Пулеметы по флангам разбросали и все. Уже никто никуда не пройдет".
    На это Колесник поинтересовался, является ли сказанное - официальной позицией Офиса президента и обрушился критикой на советника ОП:
    "Сколько еще это аферистическое, приблудное чучело будет нести такую ...ню? Может, его надо назначить командиром того ВОПа, где у него пулеметы будут по флангам и он год будет держать оборону?", - пишет Колесник.

У нас на форуме тоже есть своё чучело. Кацалапый. Вот бы его на фронт отправить, он бы мигом и про Зеленского и про Арестовича другими словами заговорил.

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Люди, які мають громадянство РФ, не повинні мати українського - нехай живуть у Росії, - Зеленський

"Наше завдання, щоб усі люди, які на сьогодні мають подвійне чи потрійне громадянство, включаючи громадянство РФ, і які мають політичний чи духовний вплив на нашу державу - щоб усі ці люди обов'язково мали громадянство одне - РФ, якщо вони його також мають. Я думаю, нехай із цим громадянством вони у відповідній державі і живуть. Мені здається, це абсолютно справедливо", - заявив президент України (https://censor.net/ua/n3392690) Володимир Зеленський.
    Так президент відповів на запитання преси про те, яких рішень щодо позбавлення українського громадянства чекати попереду на тлі недавнього призупинення громадянства чотирьох народних депутатів України, включаючи Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача та Рената Кузьміна.
    Водночас він зазначив, що не може розголошувати всіх деталей, якими СБУ забезпечує безпеку в Україні.

7. То куда будуть виселяти Коломойського?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Good man

Good man Обычный человек

В крымскую квартиру Зеленского.

Такая квартира даже олигарху понравится.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Gyppsy

І, до речі, де там корупційний і проросійський чорт Татаров? Пам‘ятаєте, була колись у нього підозра за обкрадання Нацгвардії на 180 млн?
    Якого біса він усе ще працює в ОП?

https://t.me/ssternenko/12732

Зі

Єрмака тре мінєти

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гарант сказав, що тільки через його труп.

12. Він не був найгіршим президентом в історії України. Янукович був гіршим. А Кравчук - це взагалі істота остання, яка замість підвалин успіху України, заклала передумови всього того лайна, яке ми переживали впродовж 30 років і переживаємо зараз у вигляді війни.

Він не був найгіршим кандидатом в президенти. Теперішній його коаліціянт Юрій Бойко був би гіршим. А Йуля привела би до абсолютного піздєца, тоді б ми дійсно зрозуміли що таке "найгірший".

Я дійсно вдячний йому за те що він не втік і досі вважаю, що це одне з головних його позитивних досягнень, а може і єдине, але я не бачу в цьому жодного його героїзму, а моя подяка більше схожа на "дякую що не нагадив".

Але він не той, ким хоче себе вважати, ким його хотіли б бачити глухі з засцяними очима.

Він так і залишився коротеньким, закомплексованим "хто я?", без жодної ознаки усвідомлення, відповідальності і навіть розуміння того що відбувається.

Йуморіст без йумора, який двох слів без листочка зв'язати не може.

Король рагулів і кугутів, які будуть заливати собі очі сечею лиш би не визнавати своїх помилок.

Людина, яка докотилась до найгірших проявів брєжнєвщини набагато раніше ніж у віці старечої деменції.

Людина, яка не встигши випрати штанці після першого переляку, в момент коли катували людей в Бучі, побігла міряти рейтинги, до яких хворобливо прив'язана і не може жити без цього. Навіть не усвідомлюючи, що це все не має жодного значення без перемоги. І перемога основна ціль, а не місце в рейтингу з видатним українцем Тарасом Бульбою, бо це все надто швидкоплинне і змінне.

Володар яєць, які по факту виявились зовсім не великими і не сталевими, а маленькими (20 штук на кілограм), але за 17 гривень за штуку.

Все це і багато чого іншого, тобто, суть людини, яка не здатна змінитися, породжує лиш огидні флешбеки з минулого як далекого (у вигляді бреєжнівщини), так і недавнього у вигляді януковича, підкріпленого його оточенням і його партнерами в новій коаліції.
    І змушує щораз переконуватись, що від росії ми так нікуди і не пішли. Як в принципах суспільного поклоніння сталевим яйцям дорогого правителя, так і в принципах державного крадівництва гуманітарки і їжі для солдата під час війни.

Тому, ми можемо слухати дуже багато масних слів сьогодні, але він і Україна - це протилежні вектори. І українці це зрозуміють, попри все.
    M.L.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Янукович був гіршим, але він хоч втік.:)))

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тільки тріпанина і стогони порохоботів зараз недоречні. Так неідеальний Зеленський, так "Слуги", здебільшого хабарники та дбаючі про свої інтереси, а не простих людей, а хіба нема піарників, крикунів і пристосуванців серед порошенківців?

15. 25 раз згадав Порошенка.
    Планктоша, скажи щось про яйця по 17 грн в кілограмах чи про макарони в кілометрах.
    Чи то також порошенківці нові міри придумали.
    Чи може про мафіозну державу коломойського напишеш з бригадиром віслюком на чолі

• Смішно Смішно x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

Ты оцениваешь эффективность Зеленского и Порошенко на одном уровне. Почему критики Зеленского у тебя почти нет, а критика Порошенко идёт постоянно?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все пізнається в порівнянні і як казав один чоловік, в порівнянні з Зеленським Порошенко виглядає, як мати Тереза, а попередники у Верховній Раді, як житіє святих.:)))

А прості люди голосували за ржач 95 кварталу. Яка гарна назва - СЛУГИ народу.:haha:

Ви ж зрозумійте, справа не в Порошенку, не у тому, щоб він був при владі, просто, коли прийдете голосувати подумайте про те, що і ми і ви хочемо одного - людського життя. Ну ніяк не можуть артисти, клоуни цього забезпечити. Це було видно ще у 2019 році.

Ось прошу дуже:

Коля-катлєта. Поїхав у Таїланд по службовому відрядженні. Передає привіт виборцям.

А Залужний віддав мільйон баксів на ЗСУ. Чим не президент в майбутньому? Луценко на фронті - повага. Порох допомагає чим може. Є ще чимало достойних людей, українців, котрі патріоти своєї країни і народу. Але не оте...ГЕ. Вони заробітчани, то не їх країна, не їх національність. Хто такий Арахамія? Хто??? 7 років тому отримав громадянство України, а сьогодні - голова найбільшої фракції у головному законодавчому органі, пише закони для "дурних" українців і виводить з-під санкцій російських бізнесменів за бабло. Йому пофік Україна, він завтра поїде в Абхазію, яку просрав москалям раніше. Люди, думайте хоч трохи головою, бо такі помилки оплачуються кров'ю!

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дивуюсь вишуковуванням у гівні шкварок, зрештою, чим би дитя не тішилось... В останньому пості згадав не Порошенка, а його депутатів.
    Ше раз мій останній пост, не вважаю жодного з них незамінним чи безальтернативним.
    Якщо надумає балатуватись, може здобути авторитет і підтримку, аналогічно, як у росії генерал Лебедь, дуже ймовірно, що катастрофу із вертольотом, на якому він летів підстроїли путінархи. Цікаво, при такому сценарії для порохоботів буде Залужний "агентом кремля"?

19. Gyppsy

IMG_20230126_200037.jpg

Знову брехун бреше :)))

• Смішно Смішно x 1
  20. Good man

Good man Обычный человек

Картина маслом. Коля Тищенко поехал отдыхать в Тайланд. Лохам сказал про работу в Тайланде, посольство Украины тут же подсуетилось и подтвердило работу Коли. А теперь выясняется, Колю никто в Тайланд с поручением не отправлял и выгоняют из фракции и партии за поездку. Кто-нибудь успевает за этим враньём ближайших сподвижников Зеленского на каждом этапе?:facepalm:

а де твій аватар? :)