https://forum.lvivport.com/search/130966241/?q=Єрмака тре мінєти&t=post&o=date&c[user][0]=72305 Єрмака тре мінєти
Ви, на мою думку, зациклились. Конкретно, що Вам не подобається в Єрмакові? Які його кроки? Якщо він дуже впливає на Зеленського, то що в такому випадку сам Зеленський зробив на міжнародній арені і всередині країни не так? Україна тримається і йде до перемоги у цій страшній війні, весь світ повірив в Україну і Зеленського (а отже, трохи - і в Єрмака), дає Україні зброю, гроші, генератори... Зеленського помінєют, тоді помінєют і Єрмака. Але якщо Зеленський влаштовує весь демократичний світ, всі демократичні країни, а Єрмак влаштовує Зеленського, і Зеленський влаштовує більшість українців, а отже - і мене, то мене Єрмак цілком влаштовує. Поменше читайте Бутусова. То - Порошенківська креатура. Ця креатура, копаючи під Єрмака, копає під Зеленського. А кому вигідно копати під Зеленського, навіть під час цієї війни на виживання України, ми здогадуємося. Давайте на хвилинку припустимо, що промову Зеленського в Конгресі США склав чи відредагував Єрмак. І якби ця промова не була такою переконливою, Байден не дав би Патріота. Адже, коли бутусов пише, що Єрмак впливає на все, значить, він вплинув і на позитивний для України ефект виступу Зеленського перед Конгресом, чи не так?
ЮРІЙ БУТУСОВ Прикривати власні оборудки війною неможливо і незаконно. НАБУ провело обшуки у одного з керівників "Великого будівництва" - голови ВЦА Дніпропетровської області Валентина Резніченка та його оточення, які під час вторгнення РФ у 2022-му році перевели з держбюджета понад 1,5 мільярди гривень на фірму, яка оформлена на подругу голови ВЦА - фітнес-тренерку у спортклубі. Коли журналісти оприлюднили цю скандальну історію, здавалось, офіс президента, який курує "Велике будівництво", мав би якось відреагувати. Ну хоча б відсторонити від посади високопосадовця на час розслідування. Але президент Зеленський взагалі ні слова не сказав про цю історію, і ніяк не пояснив, чому його підлеглий, призначений указом президента, в такий час витрачає кошти платників податків на фірму своєї подруги. Хоча Зеленський мав сказати - бо це ж не його власні гроші, за ці 1,5 мільярди на фронт можна було б закупити 15 тисяч квадрокоптерів Мавік-3, основних засобів нашої аеророзвідки, які зараз замість держави постачають за власний рахунок платники податків. Навпаки, щоб показати, що Резніченко діє за погодженням з президентом, Зеленський запросив голову ВЦА у поіздку до Херсону, де Цензор.Нет отримав ось це красновомне фото: як всемогутній голова ОП Андрій Єрмак тисне руку Резніченку за спиною Зеленського. Символ очевидний - рука руку миє та прикриває. Зі Єрмака тре мінєти
@Gyppsy, оте ваше красновомне фото ні про що не говорить. Ніякого символу, нічого взагалі. Якась глупота... А от що НАБУ провело обшуки - на це треба увагу звертати. Це значить нема неприкасаємих: як є підозри, то ніхто не відкосить. Навіть Резниченко - така знакова фігура, на якій велика відповідальність.
та ясно. Бутусов то взагалі темна особистість. Він темніший, ніж той Єрмак, що везе на собі віз роботи. В країні все нормально організовано, хаосу нема, информаційна політика стоїть насмерть, як і війська...З пандемією як не пнулися порохоботи здійняти хайп і хаос - не вийшло. З вагнергейтом - дуже спірна тема, ризику по міжнародним правилах було вагон. А так проїхали цю тему, а ті вагнерівці більшою частиною подохли і на їх місті інші - зекі. Бутусов заради своєї "популярності" як інсайдера ладен вивалити в ефір все, що десь хтось йому довірив. До того ж годованець Петра. Та нах такий знаток.
Та я ніц і не кажу за то фото - я його просто у Бутусова скопіпастив щоб красиво було) Зі А Єрмака тре мінєти
Мінєйте. Якщо почати відсторонювати на час розслідування, то бутусови накидають інформації на всіх високопосадовців. Нікому буде працювати. Хтось щось вкинув, а ти відстороняй. Я, наприклад, не впевнений, що на Великому будівництві крали. Ну, можливо, трохи крали, але в міру. "Всякому ложка дере рот суха". Я бачу щодня дорогу,постелену більш як два роки тому. Як нова, хоча по ній щодня проїжджають сотні, як не більше, навантажених хур. Крім того, де прізвище тієї з фітнес-клубу? Чи не тому відсутнє прізвище, що якщо виявиться, що зловживань не було, дехто із "бдітєльних" може відгребти за наклеп? А так, саме той випадок, - вкинули дезу: тренерка, подруга, голова вца, Єрмак, Зеленський, а ви там розбирайтесь. Є результат роботи Зеленського і Єрмака: Україна тримає удар. І витримає. І переможе. А тоді, після війни можна буде і розбиратися, "хто прав, хто неправ"
Треба назвати найважливу рису Зеленського, що різко відокремлює його від попередника. Зеленський дає професіоналам змогу робити свою справу, і не робить спроб бути на кожному весіллі нареченою і небіжчиком на всіх похоронах, що було таким притаманним Петру. Саме це і дозволило стати зіркою Залужному, а він таки є зіркою. Але це і робить взаємодію Президента та командувача достатньо ефективною. Хоч щоб там не нили про напружені відносини порохоботи, бо вони в гімні шкварки шукати добре навчені своїм босом ...
Брехло зелене. Почитай при кому сформувався Залужний, кого він взяв собі в команду після призначення (всі колишні висуванці Порошенка) і хто ті 15 генералів, яких він вигнав зі служби ( все ставленники Хомчака і Тарана - призначених віслюком)
"Уважаемый редактор! Может, лучше про реактор? Или привычный лунный трактор?"(с) Шо, @Mykhaylo Khomchyn? Мізкі ваші геть ржавіють, і треба ж коментувати не приходячи до тями, бо як заробите?. Як дискутувати з голосами, що у вас в голові?? Я не знаю. Якщо ви не можете допенькати написане: Зеленський дає військовим профі робити свою справу - кого набирати по професійним якостям, з ким працювати, як працювати, куди наступати,куди не наступати, що просити у союзників. Яка різниця як Залужний "зформувався": яку школу закінчив, куди потім поступив, як хрестився, як женився...Дяка Порошенку, що Залужний в Україні служив, чи шо?Чи може його Порох обучав військовій справі? ой,йой. Нема логіки, і не буде у Хомчина. На пензію!
Не він дає. Амери умову поставили. Хочеш зброю - не лізь до військових, і своїх сраколизів притримай.
А кому - віслюку дякувати. Дякувати треба амерам, які затисли віслюку два зубчики часнику в лещатах. Дякувати віслюку можна тільки за Маріуполь, розмінований Чонгар, просраний північний напрямок. Буля, хто дав ко анду вивести бригаду НГУ з Гостомеля? На той момент вони не підпорядковувалися Залужному? Буля, хто призначив Хомчака і Тарана? Хто призначив керівників СБУ на південь, які все злилися кацапам? До речі, а де друг дитинства Баканов?
Тебе самой не противна такая откровенная ложь? Порошенко не без греха, но абсолютно всем видно, Зеленский любит внимание к себе гораздо больше, чем все его предшественники на посту президента вместе взятые.
Не пачкай логику своим упоминанием. У тебя её не было, не и не будет. Твоё дело - борщ на кухне варить. Так тебе отмерил создатель.
Та Хомчин умови амерів, звісно, знає - в методичці є) Тільки Зеленського зустрічають як героя і конгрес стоїть і аплодує по 20 хвилин, бо вони не знають методичку, яку знає Хомчин) Хомчин, зарубіть собі на носу, я вас поки жива навчу: чорний піар - він такий, можна замазати все, при бажанні, але який вийде з цього зиск?результат може бути протилежним. Які б кадрові не були помилки у Зеленського - вони були у всіх. У Ющенка були - швидко поставив і швидко зняв Порошенка, бо по всій країні здійнявся галас. Але я бачу, що Зеленський не такий вже слухняний хлопчик, він людина, яка самостійно думає і приймає рішення по людині. Де БОгдан? Згинув. А стигматизація Єрмака його не зачеплює, бо він знає краще, і що той робить для України, і через кого оті нападки - тобто "чия робота". Багато навішують на президента собакрізного, що точно не в його епархії - він сутками співпрацює з західними партнерами, він не сторука богиня Лакшмі, щоб бути в курсі кожного дріб'язка в великій країні. Та кому я це кажу...Ви і половини не "завантажите", мізкі запорошені...
Розкажіть про професіоналку, сексологиню, яку призначено послом в Болгарію. Так цікаво.... Вона вже розкрилася, чи ще все попереду? Краще дивіться єдиний марафон:
Тупая сосна моего мнения, я тебе уже говорил и повторю снова. Конгресс США точно также аплодировал Ющенко. Тому самому Ющенко, которого народ Украины после первого срока пинком под зад из большой политики выкинул.
View: https://m.youtube.com/watch?v=3zNLrZXTZsA К какими-то пацанам приехал и начал с ними общаться. Это разве не лезть в каждую мелочь? Это разве не описанное тобой: В общем, борщеварочка, желая похвалить Зеленского, ты только облила его грязью. С такими друзьями и врагов не надо. Это точно про тебя. Кацалапый именно по этой технологии тебя вслепую использует. Пашешь на кремль по полной программе, искренне считая, будто делаешь хорошо. Кацалапый хотя бы денежку с этого имеет, а ты бесплатно работаешь.