Зеленський і КО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 28 лют 2022.

1. А факти,крім чергової брехні видати бажане за дійсне,будуть?

• Смішно Смішно x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Ви там тримаєте руку на пульсі... З ким із керівників держав Європи чи Америки Порошенко зустрівся останнім часом?
    Протягом останнього року?
    А те, що у Порошенка є пошановувачі серед порохоботів всіх країн, ми і без Вас знаємо.
    От, припустимо, Ви живете в Нью-Йорку, аж тут раптом туди приїхав Порошенко. Зрозуміло, що Ви і ще пара десятків таких як Ви побіжать йому назустріч.
    Але жоден прем"єр, жоден президент, жоден спікер Німеччини, Франції, Іспанії, Італії, Польщі, Чехії тощо у цьому році з Порошенком не зустрічався.
    Колись Ердоган виявив здивуваня Порошенком під деревом, але то уже - баян.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапое дерьмо @medwedo berlogsoni, если в ходе очередного ракетного обстрела погибнет борщеварочка, ты после этого признаешься в своей работе на Кремль?

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але самі ж порохоботи стверджували, що своє краще, що за Порошенка розробили зброю, як кажуть рашиські пропагандони "Аналогов нет" і у США просити не треба. А тут критика, бо ще хтось до чогось додумався.

6. Good man

Good man Обычный человек

Сосна моего мнения, рад тебя видеть в хорошем настроении. Значит жива, значит ни ногу, ни руку не оторвало.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, він звідти не вилізе.:)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

За десятки, сотні років багато дерев повиростало і лісгоспи самі цим займались, ніхто спеціально з бюджету кошти на це не виділяв.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Борщеварка, Кривий Ріг, ясне діло сам по собі прозахідніший, ніж Харків.:)))

Ви все обирали, як не Януковича, то Добкіна, то Кернеса.:))):))):)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не заганяйте борщеварку в кут, хоч посміємося.
    Як - не -як вона ж набралася багато чого з кварталу -95.:)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Факти є. Зеленский дав команду закрити кримінальну справу проти Байдена-молодшого, чи ще ні?

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хвилюйся за те, Гудмане, щоб тобі твого пуціна не одірвало.

Останнє редагування: 19 гру 2022
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Той самий принцип, що у нас вибір Садового "Вже довго, вже накрав, новий буде красти більше".

14. D4C3371D-FAA4-4173-B6CC-B5CACAB0BBB3.jpeg

• Смішно Смішно x 1
  15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Де Хомчин знаходить оту всю дезу? :)))
    Сидять люди та підгоняють під те, що їм треба для дези: там беруть 4 роки, в іншому випадку один... Ну і брали б за один рік обом, чи за три роки обом. Дивно, що самого Порошенка за ті 4 роки не показали, а він таки в цьому сенсі здібний дуже - мабуть, збагатів непристойно.:)))
    В порівнянні до чого збагатіли, тобто в якому році мали таки статки - тут треба перевіряти і хапати за руку)
    Ото така маніпуляція у порохоботів на всьому. Працюють "в поті лиця" проти Зеленського разом з кремлівською братією...
    Багатьом ненависникам Зеленського війна продула мізки, але залишились чи зовсім дубові корисні ідіоти, чи заробітчани з виборчого штабу Петра, чи ольгінці, що вдають з себе порохоботів, щирих патріотів. Хомчин, безумовно, заробітчанин, але з якої сторони - дуже схоже на ольгинця. Бо як наїхати на нього, то і аву зкине, і посидить день-два мовчки - боїться втратити майданчик.
    Я, наприклад, не боюся: я і тижнями можу не заходити. Перерви бувають, і не малі, як робота чи нема настрою...Хомчин же ж тут прописався, він набагато пізніше зайшов, і на скільки більше накатав - в осному копій гівна на вентилятор, як кажуть.
    Але черга дійде, СБУ працюють...

• Смішно Смішно x 1
  16. Знайти, покажи.

17. Якщо пані знають що я заробітчанин, то може підкажуть куди звертатися по зряплату?

18. Good man

Good man Обычный человек

Тебе самому не стыдно? Сидишь на львовском форуме и работаешь на Россию. Ты под Киевом? Значит корректируешь ракетные удары. Отправляешь фотоотчёт о результатах ракетного обстрела. Трешься среди людей, чтобы узнать реальные результаты. Вдруг на фото и видео выглядит страшно, а по факту трансформатор целый. Наш кацалапый тут как тут - алло, центр, добавьте по данным координатам ещё немного; я сейчас отойду, через 15 минут можно наносить удар. И премия у нашего кацалапого в кармане. А для всех служб - он обычный дедок, одет невзрачно, под глупца косит. Этакий дедок, которому поболтать охота. А сам всё услышанное на ус мотает и в центр передаёт.

19. Good man

Good man Обычный человек

Что он я не помню, чтобы в 2014-м хоть одна собака из вас говорила, что поддерживать на выборах Порошенко это работать на кремль. У вас там совсем крыша поехала.

20. Good man

Good man Обычный человек

Думаю, на его могиле надо будет посадить два дерева. Сколько там площадь? 1*2? Близко для двух деревьев, но ничего, ему будет самое то. Бюджет озеленения беру на себя. Осталось только загнать его в могилу.:)))

а де твій аватар? :)