Хомчине, Ви там тримаєте руку на пульсі... З ким із керівників держав Європи чи Америки Порошенко зустрівся останнім часом? Протягом останнього року? А те, що у Порошенка є пошановувачі серед порохоботів всіх країн, ми і без Вас знаємо. От, припустимо, Ви живете в Нью-Йорку, аж тут раптом туди приїхав Порошенко. Зрозуміло, що Ви і ще пара десятків таких як Ви побіжать йому назустріч. Але жоден прем"єр, жоден президент, жоден спікер Німеччини, Франції, Іспанії, Італії, Польщі, Чехії тощо у цьому році з Порошенком не зустрічався. Колись Ердоган виявив здивуваня Порошенком під деревом, але то уже - баян. Таке враження, що Ердоган дуже здивувався, коли побачив Порошенка, і дуже зрадів, що його впізнав, що пам"ять не підвела
Кацалапое дерьмо @medwedo berlogsoni, если в ходе очередного ракетного обстрела погибнет борщеварочка, ты после этого признаешься в своей работе на Кремль?
Ванька, аби ти не загинув через чергову бавовну на Раші) А то як не аеродром, то СБ, чи військомат або нафтозаправка. Не виходь з лікарні, сиди там тихо. Без тебе порішають.
Але самі ж порохоботи стверджували, що своє краще, що за Порошенка розробили зброю, як кажуть рашиські пропагандони "Аналогов нет" і у США просити не треба. А тут критика, бо ще хтось до чогось додумався.
Сосна моего мнения, рад тебя видеть в хорошем настроении. Значит жива, значит ни ногу, ни руку не оторвало.
За десятки, сотні років багато дерев повиростало і лісгоспи самі цим займались, ніхто спеціально з бюджету кошти на це не виділяв.
Борщеварка, Кривий Ріг, ясне діло сам по собі прозахідніший, ніж Харків. Ви все обирали, як не Януковича, то Добкіна, то Кернеса.
Не заганяйте борщеварку в кут, хоч посміємося. Як - не -як вона ж набралася багато чого з кварталу -95.
Хвилюйся за те, Гудмане, щоб тобі твого пуціна не одірвало. традиційна українська назва чоловічого статевого органу. пуцька – *** » пуцька (myslovo.com)
Де Хомчин знаходить оту всю дезу? Сидять люди та підгоняють під те, що їм треба для дези: там беруть 4 роки, в іншому випадку один... Ну і брали б за один рік обом, чи за три роки обом. Дивно, що самого Порошенка за ті 4 роки не показали, а він таки в цьому сенсі здібний дуже - мабуть, збагатів непристойно. В порівнянні до чого збагатіли, тобто в якому році мали таки статки - тут треба перевіряти і хапати за руку) Ото така маніпуляція у порохоботів на всьому. Працюють "в поті лиця" проти Зеленського разом з кремлівською братією... Багатьом ненависникам Зеленського війна продула мізки, але залишились чи зовсім дубові корисні ідіоти, чи заробітчани з виборчого штабу Петра, чи ольгінці, що вдають з себе порохоботів, щирих патріотів. Хомчин, безумовно, заробітчанин, але з якої сторони - дуже схоже на ольгинця. Бо як наїхати на нього, то і аву зкине, і посидить день-два мовчки - боїться втратити майданчик. Я, наприклад, не боюся: я і тижнями можу не заходити. Перерви бувають, і не малі, як робота чи нема настрою...Хомчин же ж тут прописався, він набагато пізніше зайшов, і на скільки більше накатав - в осному копій гівна на вентилятор, як кажуть. Але черга дійде, СБУ працюють...
Тебе самому не стыдно? Сидишь на львовском форуме и работаешь на Россию. Ты под Киевом? Значит корректируешь ракетные удары. Отправляешь фотоотчёт о результатах ракетного обстрела. Трешься среди людей, чтобы узнать реальные результаты. Вдруг на фото и видео выглядит страшно, а по факту трансформатор целый. Наш кацалапый тут как тут - алло, центр, добавьте по данным координатам ещё немного; я сейчас отойду, через 15 минут можно наносить удар. И премия у нашего кацалапого в кармане. А для всех служб - он обычный дедок, одет невзрачно, под глупца косит. Этакий дедок, которому поболтать охота. А сам всё услышанное на ус мотает и в центр передаёт.
Что он я не помню, чтобы в 2014-м хоть одна собака из вас говорила, что поддерживать на выборах Порошенко это работать на кремль. У вас там совсем крыша поехала.
Думаю, на его могиле надо будет посадить два дерева. Сколько там площадь? 1*2? Близко для двух деревьев, но ничего, ему будет самое то. Бюджет озеленения беру на себя. Осталось только загнать его в могилу.