Зеленський і КО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 28 лют 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Посадити 1 млрд дерев - це не лише математика. То тре звідкісь взяти мільярд садженців. Якщо взяти мізерну ціну - 10 грн. за садженець, то це вже 10 млрд гривень. Це краще відмивання грошей, ніж ложити асфальт, ви згідні?

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@medwedo berlogsoni,не треба захаращувати тему лікбезом для безграмотних лодирів...
    Зеленський проявив себе дуже добре як президент. Зараз він найвідоміший в українській історії президент, та просто один з найвідоміших українців. І поки все, що він пропонував, обіцяв і робив для України - було на її користь.
    І посадка дерев після нашої перемоги теж буде.
    У порохоботів - як пишуть - важка постелекторальна травма. Отож хай лікуються.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Стучать и шестерить ты всегда умела. В сталинские времена возглавляла бы харьковское областное управление НКВД.

• Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Silver bullet , воно то так. Але інколи ну дуже вже хочеться тикнути зарозумілих порохоботів носом у їх безграмотність.
    Згадайте, з якою пихою-михою Мих мене вчора підколював стосовно тих дерев?
    Звичайно, він, як і всі недалекі люди, не вміє достойно визнати свою помилку, а знову продовжує щось там терендіти про кущі смородини.
    Я їй-Богу сходжу завтра в свою сільську лісопосадку і сфотографую посаджені дерева та покажу відстань між посадженими деревами.
    Хай піде в понеділок в школу і попросить яку-небудь дитину з середніми здібностями з п"ятого класу порахувати, скільки дерев при такій щільності поміститься на одному гектарі.

5. Good man

Good man Обычный человек

Убожество ты подкацалапое. Когда математика была на моей стороне, ты её высмеивала, принижала значимость математического доказательства. А сейчас внезапно воспылала любовью к математике, несогласных называешь безграмотными. Иной подросток так захочет поступить, но ему станет противно из-за гнилого двуличия.

6. Good man

Good man Обычный человек

Секта Зеленского воспринимает подобные слова как слабость оппонента. Поэтому:
    Кацалапого - к черту,
    Борщеварочку - на кухню.

А если совсем невмоготу, то задать вопрос Планктоше по поводу деревьев. Для повышения настроения. Какие там миллиарды и миллионы, он в трёх соснах запутается.

7. medwedo berlogsoni

Тобто, проблема в тому, що місця для саджання дерев немає, уже не стоїть?
    Невже Ви серйозно вважаєте, що саджанець буде коштувати дрожче, ніж те дерево, що зрізали, щоб на місці цього дерева посадити інше?
    В ціну кожного зрізаного дерева при продажі закладається ціна саджанця.
    А саджанці беруться із насіння. А насіння зберігається в лісгоспах. В лісгоспах висаджуються садженці. Потім садженці висаджуються в грунт.
    Для прикладу, навіть якщо сосну діаметром 20 см і висотою 5 метрів порізати на дрова, то ми отримаємо (я прошу пробачення за те, що я даю формулу із сьомого класу): Пі * де квадрат / 4 * 5 = 3.14 * 0.2*0.2 /4 * 5 = 0,157 куб.м.
    Тобто, шість стовбурів сосни (не рахуючи гілок), зрізані на дрова (а не на лісоматеріал, який продають дорожче) становитимуть один кубометр.
    Кубометр соснових дров коштує 1600 грн Сосновые дрова купить в Киеве и Киевской области, цена от производителя (baza-drov.com.ua)
    Значить, шість зрізаних на дрова сосен (а фактично - 5, або й 4) продадуть за 1600 гривень. Одна сосна на дрова - за 260 гривень.
    З цих 260 гривень Ваші 10 гривень ідуть на один саджанець. Не будемо брати "мізерну" ціну. Візьмемо пристойну - 30 гривень.
    Все одно гроші на саджанці знайдуться. Із реалізації того лісу, який потрібно відновлювати.

Мих-у, Ви втомили мене своєю тупістю (точніше, тупістю і впертістю). Я ж Вам дав посилання на коротенький ролик із Хмельниччини, де показано, як саджають дерева спеціальними машинами (можна в три зміни, бо комп"ютеру фіолетово, чи день чи ніч), і скільки за зміну висаджують дерев. І показано величезне приміщення з саджанцями. Чи Ви вважаєте те мультиплікацією, фотошопом?

8. medwedo berlogsoni

Секта Зеленського щойно продемонструвала, звідки беруться гроші - з реалізації деревини.

@Мих-у, Ви помітили, як кацапський гамнюк Гудман, у якого, як він сам признався президентом є Путін (всесвітньо відомий як Хуйло), вперто хоче, щоб Ви не думали, не аналізували, а вірили усяким бріхням та видумкам?
    Щоб були таким же тупим, як кацапске бидло в Росії?

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

Садженці. Де взяти, де взяти...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б волів, щоб ми обговорювали НЕ дописувачів, а ідеї, інформацію, політику. Правда, чомусь не завжди так виходить.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

То чималі кошти.

Я десь прочитав, що в Україні біля півтора мільярда дерев.

Така кількість формувалась десятками років.

12. medwedo berlogsoni

Миху, то ви у Чорноволоха прочитали. Зуб даю.
    Тому що достовірні джерела стверджують трохи інше.
    Загальна площа лісів в Україні — понад 10 млн га, що становить 15,9 % її території. Найбільша лісистість — в Українських Карпатах(42 :wacko:.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/Ліси_України
    Я візьму на себе труд і поділю (калькулятором) півтора мільярда дерев на десять мільйонів гектарів (дитина з другого класу таке в силі зробити, якщо Ви не в змозі, то позирайте)
    1 500 000 000/ 10 000 000 = 150 дерев на гектар.
    Уявляємо собі гектар - ділянку розміром сто на сто метрів, де 15 дерев на сто метрів - в довжину і 10 дерев - у ширину.
    Або ж, якщо відстань між деревами одинакова на всі боки, то виходить від дерева до дерева 12 метрів. Ви взагалі ліс бачили у своєму житті?
    І це ще - без садів та присадибних ділянок... Вам в таких лісах лише партизанити...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це реально. А не 1 дерево - 5 м. кв., як ви ото писали.

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Мих, зав'язуй тую суперечку:)))
    Ти хотів бзданути, а обісрався по вуха ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, не знав, що ти в гавні, так піщиш тут.:)))

16. Good man

Good man Обычный человек

Дерьмо пензенское, я наоборот за то, чтобы люди анализировали слова и поступки. Пока что ни ты, ни борщеварочка, ни другие не смогли дать объяснение:
    Почему житель Украины не отличает Лукаш и Бондаренко?
    Почему житель Украины не знает, что у Украины ВМС, а не ВМФ? ВМФ есть только у одной страны мира.
    Почему житель Украины не знает про первую столицу Украины?
    Почему житель Украины читает форум с переводчиком?
    Почему три раза подряд активность кацалапого на форуме совпадала с ракетными ударами? Причём в третий раз я заранее это предсказал и попал в точку.

Без хамства, без уводов в сторону и т.п. ничего за три года не ответили.

А вот если подставить в эти "уравнения" условие, что кацалапый это пензюк, который работает на Россию, то абсолютно всё становится на свои места. Пусть люди это видят и анализируют, я только за.

17. Good man

Good man Обычный человек

Чмырёныш, ты бы хоть молчал. Спутник твоего Притулы всего 2 часа в сутки находится над Украиной. За это заплатили 600 000 000. Зачем? Если американская разведка абсолютно бесплатно делится информацией со своих спутников, которые находятся 24 в сутки над территорией Украины. Выражаясь примером посадки деревьев: Притула посадил деревья на бетоне, организовал дорогую поливочную систему и систему ухода при наличии абсолютно бесплатных саженцев, которые просто так сажают в землю, а не на бетон.

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я продовжу по темі, чому до Порошенко на Заході прохолодне, в цілому ніяке відношення. А Зеленський Заходу сподобався і дуже. Бо він більш прозахідна людина, ніж Петро - продукт совка та корумпованої системи Януковича.
    Зеленський сподобався хоробрістю, щирістю, вмінням привернути до себе людей,
    переконати їх, а потім не забути і про слова подяки за допомогу українцям.
    Ні у кого на Заході не було надії, що Україна здатна так опиратися навалі, і що український президент, такий молодий, і неосвічений політик, так упевнено поведе наш корабль через кораловий бар'єр...
    Зараз країна грязюки, тоски та варварів, шукаючи виходу з кривавого кута, куди вона себе загнала, вже не знає, як того Зеленського уболтати на перемовини, щоб не бути відкинутою в кам'яний вік).
    В Раші є прошарок, що проти СВО, замир-дрюжбу-жвачку, і Зеленський їм навіть подобається, але маю сумнів, що це їх відношення залишиться після війни... І хай, їхньої любові ми вже наїлися, хай хоч ненавидять, аби б боялися і не лізли ніколи.

Останнє редагування: 18 гру 2022
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. medwedo berlogsoni

Не полінувався зараз, коли не стало світла, вирішив сходити в лісок (так у нас називають посаджений ліс). Колись там пройшли мої шкільні роки, дубкам було років по сім, ми по них лазили по рядах. Я вже казав.
    Так от, зараз уже багато дерев повалених, багато вирізаних, але ряди ще можна розрізнити. В ряду відстань між деревами - півтора метра.
    Відстань між рядами - три метри. Це я так, приблизно. Є фото з двохлітровою пластиковою пляшкою для масштабу. Фотографії викладу в Бесідах і дам звідси посилання. Але одне ясно на сто метрів припадає не менше 30 рядків, а в ряду довжиною сто метрів - не менше 60 дерев.
    Тобто, на одному гектарі в нашому колгоспі колись висаджувалося не менше півтори тисячі дубів. (Якщо помножити, виходить 1800 дерев, але хай буде 1500). Пару відер жолудів на гектар. Я не знаю, скільки той лісок займає, але, думаю, не менше 20 га. Чотириста на п"ятсот метрів.
    Отже, колись було висаджено 1500*20 = 300 000 дерев. Це - в селі, де ніколи не було природнього лісу. А в районі є ще й природні ліси.
    Є таке село із назвою Лісове, що колись належало до Тальнівського, а зараз - до Звенигородського району. В Київській області існує сумнозвісний Таращанський ліс.
    У Черкаській області більше 800 сіл, не рахуючи міст і селищ. Тобто, якщо орінтуватися на те, що в штучних лісах в кожному селі 300 000 дерев, то по Черкаській області лише висаджених дерев - 300 000 * 800 = 240 000 000 - двісті сорок мільйонів висаджених дерев, не рахуючи природніх лісів. І під Черкасами (Сосниця), і під Каневом, і під Звенигородкою, і біля Сміли, і біля Городища (це ті ліси, в яких я ходив). Якщо я скажу, в Черкаській області півмільярда дерев по лісах, то це буде ще дуже занижена цифра
    Це - в лісостепу. Уже лише Черкаська, Вінницька та Полтавська області дадуть тих @Мих-ових півтора мільярда лісових дерев. А є просто лісові області: Чернігівська, Волинська, Житомирська та інші.

Одним словом, порохоботи не думали своєю головою, не думають і навряд чи колись захочуть у цьому плані напружуватися.
    Їм кинуть щось дурне, що купи не ліпиться, от вони і вірять. Тому що це - проти Зеленського.
    Якщо вони думають, що єврей не вміє рахувати, то вже одне це свідчить, що вони - дурні.
    У Агати Кристі (Десять негренят) сказано
    He had fancied, though, that the little Jew had not been deceived - that was the damnable part about Jews, you couldn't deceive them about money - they knew!

Гугл на російську дає такий переклад (в літературному перекладі цього твору національність не загадується)

Ему, однако, казалось, что еврейчик не был обманут — вот что самое ужасное в евреях, насчет денег их не обманешь — они знали!
    Є багато євреїв, які дуже гарно рахують собі на користь, але практика показує, що Зеленський добре вміє рахувати на користь України.
    Він у свій час не злиняв в Ізраїль, хоча його туди запрошували, і зараз рятує Україну від московської чуми

20. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, ты со своими деревьями всех достал уже.:crazy::))):)))

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)