Зеленський і КО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 28 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ой, дурак! (с) Ви собі уявляєте хоча б, що таке квадратний кілометр? І що таке півтори тисячі дерев?

1 Квадратних кілометрів = 1000000 Квадратних метрів https://convertlive.com/uk/u/перетворення/квадратних-кілометрів/в/квадратних-метрів#1

1656 дерев /1000000 = 0,001656 дерева на квадратний метр. (Не рахуючи такого дуба, як Ви).

А давайте переведемо 1 кв. км в гектари.
    Один квадратний кілометр дорівнює:

https://uk.wikipedia.org/wiki/Квадратний_кілометр
    1 656 дерев на 100 гектарів, це буде (одін пішєм, два на ум пошло) 16 деревець на одному гектарі. От у Вас 25 сотих города, або четверть гектара. Значить, на цьому городі садіть 4 дерева. Помістиця? (Поміститься?) Чотири дерева на Вашому городі - це вже джунглі? Мауглі?
    Сідай, Мишко, "два". І прийдеш завтра в школу з татом. У твого тата є ремінь?

Останнє редагування: 15 гру 2022
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А навіщо переводити?
    1 кв. км. = 1656 дерев.
    Це квадрат розміром сторони 1 км.
    Тобто квадрат з дерев по 40 дерев на стороні, при чому відстань між деревами 25 метрів.

Ви хоч уявляєте, що у це може повірити хіба що дурак?

А відніміть від площі України всі ліси, водойоми, міста.

3. medwedo berlogsoni

А як же бути з оцим Вашим?

А яка у цьому випадку відстань між деревами? На двох квадратних метрах росте три дерева, але відстань між ними 25 метрів? Однако!

Характерна особливість порохоботів - викручуватися.

4. medwedo berlogsoni

@Мих-у, я вирішив увіковічити Вашу арифметику. Вона яскраво характеризує тих, хто сміється над мільярдом дерев, не знаючи, що в квадратному кілометрі не тисяча, а мільйон квадратних метрів.
    Я періодично викладатиму цей малюнок. Я його назвав "Михові Джунглі". Мій покійний учитель в такому випадку казав "Темнота! Дванадцять часов ночі в льоху за діжкою!"
    МиховіДжунглі.JPG

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Йой, @Мих бзданув нєподєцкі :)))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що, телепню, заїло? На знаєш як можна посадити 1 мільярд дерев в Україні?:))):))):)))

А знаєш чому? Бо тупий підтримав тупого.
    І навіть твоя поправка ніяк не виправить твоєї тупості.:crazy:

• Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ти відчув? Смачного!:)))

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

І отакі неосвічені тупаки критикують Зеленського??
    Я ні разу не сумніваюсь, що обидва тутешні порохоботи не мають освіти, крім сільської школи. А Гудман просто хвореньке, мабуть, дома вчили батьки, як могли.
    Гадити і копіювати брехню не треба особо мати розуму, а все ж таке щось фільтрувати інколи треба, щоб не виглядати як зараз ті Михаіли.

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

Миху, я бачу, що Ви - тупий, як дерево.
    Я даю офіційні цифри.

Обсяг незаконних рубок різко (приблизно в 6 разів порівняно з попередніми роками) збільшився 2019 року, і досяг 118 тис. кубічних метрів деревини[5]. 2019 року в лісових розсадниках України вирощено - 254,9 млн штук, стандартного садивного матеріалу (сіянців головних та супутніх порід), а саме: сосна звичайна, сосна Палласа, ялина європейська, модрина, дуб звичайний, дуб північний, ясен звичайний, бук, липа, клен, береза, горіх, вільха, робінія звичайна та інші.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/Лісове_господарство
    250 мільйонів - це четверть мільярда. За один рік. А за чотири роки можна виростити і висадити мільярд дерев.

Ви не бажаєте признати, що протупили із тими трьома деревами на два квадратних метра, повірили балаболам, не перевірили інформації і виставили себе тут ідіотом, який не може розв"язати задачки для четвертого класу.

Але я добрий, тому я сміюся із Вас із @Mykhaylo Khomchyn -им беззлісно. Той Хомчин - також ще той телепень, яких пошукати. Що можна взяти із тупих порохоботів, які власною головою не хочуть думати, а сприймають за чисту монету, що там якийсь чорноволох плюнув.

Давайте, скажіть мені, яка відстань, приблизно, між деревами в лісопосадці, і ми порахуємо, скільки гектарів потрібно для того, щоб висадити мільярд дерев.

Я згадую, що коли я був ще школярем, ми з товаришами ходили в колгоспну лісопосадку "лазити по дубках". Там, в колгоспній лісопосадці були висаджені рядами молоді дубки. Було їм років по п"ять чи сім, не знаю точно. Стовбур завтовшки сантиметрів десять.
    Ми вилазили на дерева на початку рядка і перелазили з дерева на дерево, не спускаючись на землю. Це було дуже цікаво і корисно для здоров"я. По тих рядках ми долали десятки метрів. Потім, як пишуть в книгах "устальіе но довольньіе" йшли додому робити уроки.

10. Silver bullet

Зараз він вам на це напише, хто і нашо розмінував Чонгар)
    Він про це все знає - як і про те, скільки в квадратному кілометрі кв. м

• Тупо Тупо x 2
  11. medwedo berlogsoni

До речі, я колись помилився в шістдесят разів (не пам"ятатю, в який бік, чи то забув секунди в одній хвилині перемножити чи поділити, одним словом, рахував усно і лоханувся). Так я визнав свою помилку, хоча було і неприємно.
    Дуже часто, коли я читаю якусь інформацію, яка викликає сумніви, намагаюся її перевірити.
    Порохоботи ж радісно жують всяке лайно, яке їм тільки підсунуть. А коли їм вказуєш, що то ж - лайно, почають корчити рожі як малі діти.

12. medwedo berlogsoni

Стосовно Чонгара ми взнаємо після війни. Якщо дійсно надійшла команда розмінувати Чонгар, щоб заманити в Херсон десять тисяч відбірних російських військових із сучасною технікою, щоб ті військові опинилися в ізоляції "серед степу широкого на Вкраїні милій" і просиділи там всю весну, все літо і частину осені, то це було просто геніально. Це - моя особиста думка. Можливо, що Чонгар і не розміновували, а просто знайшовся зрадник в ЗСУ з картою мінних полів. Можливо, ще що. Але факт той, що десять тисяч війська російського сиділи в Херсоні бєз двіжєнія.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Silver bullet

Ну вони такі ж, як кацапня - з розкритим ротом слухають, що скаже "телевізор" (тобто штаб Порошенка). Якщо це не прямі ольгінці, звичайно.
    Хоча вони друг у друга переймають методички (паря не дасть збрехати!)однаково брешуть і однаково шкодять, хоч і без особого успіху. Бо Зеленський виявився дуже гарним президентом в цей час. Нам пощастило.

Корисні неосвічені ідиоти, яким можна навішати локшини про те, що Зеленський може Верховний Суд собою підминити, звісно, вірити будуть в усе...тим паче, що інформаційні маніпулятори (хоч кремлівські, хоч штабісти Порошенка) - це таки профі. Тобто продукти інформаційної діверсії, наклепи проти українського президента і уряду створюють великі колективи високооплачуваних професіоналів. Любитель не може встояти у боротьбі з колективами професіоналів – це просто неможливо. Інша справа - лиха година, війна.
    Тому хто тупіший ще бовтається в цьому багні, хто розумніший - пішли від цього, бо війна надворі.

• Подобається Подобається x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Пошёл к чёрту со своей математикой и физикой.
    Так мне отвечала борщеварочка, когда я делал такие же расклады? А сейчас эта тупая сосна моего мнения ещё поддерживает твои слова? Двуличные моральная уродка. Классический сторонник Зеленского.

15. Good man

Good man Обычный человек

Тупая сосна, что-то я не видел от тебя подобных слов в свой адрес и адрес кацалапого после моих точно таких же математических раскладов.:popcorm1:

16. А скільки дерев вже виросло з того мільярда не посаджених, а то треба десь 50 млн лампочок розвісити.

• Тупо Тупо x 1
  17. Good man

Good man Обычный человек

Тупая сосна моего мнения, я не вижу твоих насмешек в адрес кацалапого за математические доказательства. Что же ты засунула свой язык в задницу? Давай, что у тебя там было:
    @medwedo berlogsoni расскажи ещё про физику. Ни черта не знаешь математику, сиди, молчи. Студент, по математике двойка была, травма болезненная на всю жизнь.

Давай, смелее. Хватит быть двуличной моральный уродиной. Будь честной, справедливой, объективной.

18. Рано чи пізно правда вилізе, як кацапам вдалось за 6 годин захопити Херсон!
    І тоді для зеленського смерть хуйла буде за щастя, а то на суді він може багато розказати
    - про Оман,
    - про розмінування Чонгару,
    -про керівництво управління СБУ в Херсоні
    - про виведення бригади НГУ з Гостомеля,
    - про відведення бригади морської піхоти
    - і т.д.

19. Good man

Good man Обычный человек

Сосна моего мнения, ещё раз спрашиваю: где твоё высмеивание математического доказательства @medwedo berlogsoni?

20. Яка бо вона тупа і неосвічена

а де твій аватар? :)