Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі перевод стрілок і "Я про Фому - ти про Єрьому", тут не згадувались посадки корупціонерів, згадали, за Порошенка не розслідували і нікого не покарали за вибухи на військових складах, заперечень по цьому немає, але, щоб не мовчати і перевести стрілки, недоречна згадка про посадку чи непосадку корупціонерів, чого ще чекати - про боротьбу з наркоторгівлею?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви, Бляберусь, дали дуже цікаве посилання.
    Язайшов по ньому, і от що прочитав.
    Зверніть увагу на дату!
    В Украине вдвое замедлилась борьба с коррупцией - Transparency
    У лютому 2018 року міжнародна організація помітила, що боротьба з корупцією сповільнилась вдвічі (!)

Там же дають пояснення:
    В Украине вдвое замедлилась борьба с коррупцией - Transparency
    Хто керував керував країною в 2017 році? У кого була відсутня політична воля?
    Отож-бо й воно. Звичайно, Ви цього не знали. Вам клоуни не дають виспатися.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Крім того, Бляберусь, є офіційні цифри, як дещо відмінні від Ваших суб"єктивних емоцій.
    Індекс сприйняття корупції у світі - 2020

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Яке дурненьке японське мавпенятко!
    Ви в своїму шизоїдномому бажанні виправдати злочини падлокловуна саме їх і доводите. Боротьба з корупцією загальмувалась? І що? Отже вона мала місце.
    А чи має місце боротьба з корупцією зараз?
    Чому віслюк заборонив чіпати Єрмака, поскільки "он мой друг"?
    Що Бєня робить в Україні?
    Скільки падлокловун вкрав на дорожному будівництві?
    Де короновірусний фонд?
    Можете відповідати на будь яке з цих запитань (С)
    На якій підставі Ви таке вирішили? Це гординя? Або тупість? Або те і інше?

5. Blaberus

Тобто, Вам нічим відповісти на мої виважені аргументи.
    І Ви, до речі, не відповіли на запитання: чому падлокловун не бореться з корупцією?

6. Lanktocha

Почали "За здравіє!", заквершили "За упокой!".
    Нема ще очікуваного у боротьбі Зеленського із корупцією, що ще хочите почути? Чарівників у владі нема.
    Не розслідувано і не покарані винні за вибухи на військових складах за Порошенка. Оминають це боти, логічно.

7. Blaberus

Я розумію що Ви не процитували мене в слабкому сподіванні що я не побачу Вашого допису і не тикну Вас мавпячою пикою в смердюче кловуняче лайно.
    А зараз я починаю цю прємну процедуру.
    Таким чином, згідно Вашого посилання, в 2020 році Україна піднялася на три пункти. Але ось Вам ще одне посилання:
    Украина Рейтинг восприятия коррупции, 2001-2020 - knoema.com

Згідно цьому посиланню, в 2019 році Україна втратила 2 бали. Що так нестабільно? Які показники будуть наступного року, якшо Україна доживе?
    А тепер подимось показники за період правління Порошенко. Незважаючі на зебілоїдне виття про відсутність політичної волі, про "замєдлєніє", Україна стабільно нарощувала бали.

При тому, в 2020 році покращіли показники такі гнилі і коруповані країни як Росія і Арменія, що дає підставу сумніватися в достовірності даного рейтингу.

8. Blaberus

Невже? А бидло так сподівалося...:)))
    Як їх можна покарати, коли вони в росії?

9. Lanktocha

Скільки харкати жовчю? Я дива від Зеленського не чекав, як і не повірив після "вадінтур" про закінчення війни за години.
    Хто саме і хто при кому виїхав?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як? Це ж "менше" зло, нє?

11. Lanktocha

Не всіх влаштовує і не всі розуміють такий вибір, але не всі стогнуть і захлинаються у своїй жовчі.

12. Blaberus

Чому така бурхлива реакція? Ви відносите себе до бидла?
    Наприклад ось ці:

View: https://www.youtube.com/watch?v=9p2lzbhcoPw

Іх, до речі, шукають в Чехії за підрив складу.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А знаєте чому деякі люди не реагують? Бо до дупи країна.
    Таких у нас море.

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

305 голосів за міністра енергетики Галущенка - креатуру російського агента Деркача і «компромісну фігуру» для кланів Ахметова й Коломойського – це найкраща ілюстрація того, що являє собою нинішній склад парламенту.
    Російсько-олігархічна ширка у всій красі. Позиція кожної фракції – на табло.

БаблО і зрадництво процвітає. А хто сумнівався?

15. Blaberus

Зате Зєлєчка няшко!:yahoo:

• Подобається Подобається x 1
  16. Lanktocha

Вони точно поки що нічого в Україні не підривали. Виглядають придуркуватими, але видно, нікого достойнішого у спец.службах немає.

17. Blaberus

Точно не вони? Звідки Вам це відомо? Це Ви підривали склади?

18. Blaberus

Зебуїни, як вам така новина?
    Те що Рада зробила це з ініціативи слуги це зрозуміло: бо всі слуги проросійські падли, а всі виборці Зеленского дебіли.

А зараз увага, запитання: чому Рада не засудила "дідів на паличках" в приміщенні ради?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

.....бо то таке саме болото, як ті, котрі шукають гріхи в Порошенку, а самі по вуха в лайні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Lanktocha

А може Барабашка? Я тащусь від відмазок порохоботів, вибухи на складах не розслідувані, ніхто не покараний, а боти аж тепер заявляють, що може це російські диверсанти, якщо вони, яому їх не назвали порошенківські слідчі, військові прокурори чи міністри?

До дивізії "Галичина" я ставлюся 50 на 50.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)