Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, не так, Мих-2.
    Телефонный разговор с Ангелой Меркель и Франсуа Олландом
    Состоялся телефонный разговор Владимира Путина с Федеральным канцлером Федеративной Республики Германия Ангелой Меркель и Президентом Французской Республики Франсуа Олландом.

13 июля 2016 года
    13:30
    Продолжено обсуждение кризиса на юго-востоке Украины. Подчёркнута необходимость полного и неукоснительного выполнения минских договорённостей от 12 февраля 2015 года. Отмечена важность недопущения дальнейшей эскалации обстановки.
    Телефонный разговор с Ангелой Меркель и Франсуа Олландом

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Наприклад?
    Коли Україну ставили перед фактом, що так вирішили і так має бути?

3. FB_IMG_1619109941129.jpg

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, ну не можна ж бути таким дурним телепнем-ідіотом, як Ви оце собі дозволяєте.
    Гугл-пошук дає за 2011 рік Масковскій камсамолєц.
    Горячая пятерка анекдотов "МК"

• Смішно Смішно x 1
  5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дуже цікаво. І що? Яке рішення було прийнято?

6. Blaberus

Наприклад, згадайте обставини за яких падлокловун збрехав що він "нє лох".

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А справа не в рішенні...
    А в тенденції...
    Як бачимо обговорювались... І не раз.

8. Lanktocha

Зовсім інше, із серії "Я про Фому - ти про Єрьому" чи "Кажи "Блін", але не мовчи". На якихось міжнародних саммітах щось приймали стосовно України і примушували це виконувати?

9. Blaberus

І що за тенденція?
    Я розумію що Вам дуже кортить вигородити паскудного віслюка. Але давайте подивимось яке посилання надали Ви:
    Отже, гєронтофіл, педофіл та стара комсомолка тріпалися. Просто тріпалися.
    А тепер подивимось, яке посилання надав я:
    Тобто вони щось будуть розробляти для нас, але хєр з нами, врахують нашу позицію. Можливо. В якомусь обсязі. Яка вельмишляхетність!

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Серуня підісрав Генпрокурору.... чисто випадково, але старанно::))):)))

Вчора Генпрокурор бідкалася що не знає де знаходиться викрадений в Молдові і привезений в Україну суддя Чаус.

В такому випадку госпожа Венедіктова як Око Государєве повинна відкрити провадження за фактом викрадення людини і оголосити підозру головному залізничному антикорупціонеру Сергію Лещенко, який в день викрадення ділився інсайдерською інформацією з свідченнями Чауса. Якщо в нього була така інформація, то очевидно він причетний до викрадення.

11. Blaberus

Лактоша, не нервуйте. Краще уважно почитайте посилання, що я надав. І зацінить всю глибину приниження України. І спробуйте здогадатися, хто в цьому винен?

12. Lanktocha

Тоді конкретно, яка була допомога Заходу при російській агресії за Порошенка? Були співчуття, були "Не провокуйте Путіна, не підводьте наших західних партнерів".

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Навіть Джавеліни боялися давати.
    Коли в державі раз-по-раз палають військові склади, якось сцикотно давати таку техніку такій державі.
    От тут Список вибухів та пожеж на військових складах в Україні — Вікіпедія є непогана підбірка пожеж на військових складах, в тім числі, за гетманювання Порошенка.
    Якщо я не помилився в усному підрахунку, то 10 пожеж із 18 (більше половини) були саме за часів Порошенка.
    @Mykhaylo Khomchyn -е, можете ці "досягнення" Порошенка при владі також додати у той чудовий список, з яким Ви так наполегливо носитеся.

14. Dred

Dred Well-Known Member

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вже не сцикотно, реформи дають надію.

А це головне лице реформ в СБУ:

16. Blaberus

Смішні ви, зебуїни. Щоб вигородити свого боженьку ви принижуєтесь до примітивної і відвертої брехні, при цьому слабко намагаясь ухилитись від викривання себе як дурних та підступних брехунів. Наприклад Буля харківська нахабно брехала про те, що на Малишева своєчасно платять заробітну платню. Але щоб виглядати не стіль ганебно, вона знов збрехала що це їй розповів чи то шурин, чи то дєвєрь, чи то полюбовник сина.
    Ви нахабно та тупо збрехали, але не процитувавали мене в слабкій надії що я не побачу Вашої відвертої брехні і не ткну Вас мордякою в лайно.
    ось вам посилання і ролік.

Колонна "Хаммеров" движется по окружной Харькова. ВИДЕО

View: https://www.youtube.com/watch?v=vHKy3ofc0EQ

подібної інформації дуже багато, але мені лінь шукати. Я вже не кажу про санкції і "Джевеліни".

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Lanktocha

Було таке і, принагідно, ніщо із цього не розслідуване та ніхто не покараний. А скільки було би смороду від порохоботів, станься такий інцидент при якомусь іншому президенті.
    Знову "Я про Фому - ти про Єрьому"? Про завод Малишева, принаймні я не згадував.
    Ярлик "зебуїни", принаймні до мене не актуальний, якщо тільки тому, що адекватно сприймаю реальність, освідомлюю, що Порошенко минуле і не захлинаюся від жовчі, то ви примітивні і убогі.

18. Blaberus

Чому Ви так вважаєте? Можливо Вам не разголосили таємницю слідства?
    А був би у бабці хєр, вона би дідом була.
    Ще раз уважно перечитайте допис.
    Тобто, Ви не спровергаєте той факт, что підступно та тупо збрехали.

19. Lanktocha

Яка таємниця? Таке відбулося не сьогдні і не вчора, хоч комусь одному висунута підозра, хтось притягнутий до відповідальності?

20. Blaberus

Ось Вам раз посилання:
    Сколько коррупционеров посадили в тюрьмы прошлом году: цифра
    Два посилання:
    В Минюсте назвали количество посаженных в Украине коррупционеров

А тепер я маю до Вас запитання: чому Зеленський не бореться з корупцією?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)