Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А також якшо головнокомандувач не сидить на коксі і добре знає англійську.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. Blaberus

До чого тут Рабіновіч чи Розумков? Питання було наступним:
    Де тут згадується Розумков?

І до речі, ви вперто ігноруєте запитання:
    Знов, чому Ви його ігноруєте? Якшо це питання для Вас є несприятливим, поскільки прямо вказує на зраду Зеленського і інших слуг наріду, я не стану наполягати щоб Ви на нього відповідали.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Простий приклад, якщо хороший талановитий водій сяде у "Москвич", "Москвич" від цього "Ролс-Ройсом" не стане.
    А я десь його згадував?
    Міг Арахамія заліпити дурницю. Та я і нікколи йому не вірив на 100%.

4. Good man

Good man Обычный человек

Как вам вечеринка в ресторане по случаю дня рождения жены Тищенко во время локдауна?
    Знаю, знаю, борщеварочка скажет - если хочешь есть борщ, то ешь его. Но там была именно полноценная вечеринка, оформленная в особом стиле, с девочками в качестве антуража и ради лоска. Т. е. заранее и основательно подготовленное мероприятие.

Нардеп Тищенко закатил вечеринку на день рождения жены в ресторане во время локдауна. Фото и видео

Как там, друзьям - всё, остальным - закон? И это наш честный Зеленский.:good:

5. 2 роки дебатів. 2 роки Зеленський на посаді.

І ту промову, яку Зе промовляв до Порошенка та телекамер, у більшій мірі можна адресувати самому Зеленському.

Зараз, якщо поміняти всього пару слів у тій промові та адресата, то вона майже б не змінилась...

Ось дослівний початок промови Зеленського у 2019му році, де я поміняв всього декілька слів, а замість прізвища Порошенко підставив прізвищє Зеленського.

"Ви знаєте, я стою зараз на цій сцені. Чи міг я колись уявити, що я, простий хлопець з Кривого Рогу(Києва, Вінниці, Львова, тощо), буду боротися за крісло президента проти людини, яку ми впевнено і беззаперечно обрали президентом України в 2019 році. Що найцікавіше, я сам був за пана Зеленського. Але я помилився. Ми помилилися. Скажу вам відверто, чи могли ми тоді уявити, що його "жити по-новому", стане нашим виживати. Чи могли ми тоді уявити, що ваше "я закінчу війну", стане розширення агресії РФ і загроза ще більшої війни, десятки смертей наших військових. Чи могли ми тоді з вами уявити, що його "Кінець епохи бідності" стане кінцем бідності лише його людей. Чи могли ми тоді уявити, що Революцією Гідності скористаються негідники. Я вам поясню, чому ми помилилися.

Ми з вами голосували за одного Зеленського, а обрали іншого. Це правда. Бо існує два Зеленських. Перший – прекрасний оратор, спеціаліст, актор, юрист. Він зазвичай з’являється тоді, коли є камери. Але коли камери вимикаються з’являється інший Володимир, другий. Перший Володимир Зеленський кричить: "Я не лох і" будем всіх бомбіть"". А другий тихенько паном Єрмаком передає "прівєтікі" в Москву. Перший каже, що в платіжках за комуналку буде мінус, а другий тихенько робить "Велике крадівництво" та закуповує електроенергію в РФ". Перший каже: "Я відкриваю садочки", а другий постійно тихенько продає свої телепрограми та фільми в РФ. Перший відкриває аж 12 кілометрів нової дороги, а другий закриває справи оточення Януковича. Перший Володимир Зеленський каже: "Я сяду на велосипед", а другий робить свій кортеж найбільшим серед усіх президентів. Скажіть мені, будь ласка, так, може, ви думаєте, що вся Україна то Ваш Ковідний Фонд? Може, воно нормально працює? Перший каже нам, що ціни на комуналку знижують, а другий постійно збільшує їх.

Тому, пане Зеленський, я тут. Тому я тут зі своєю командою. Я політик. Я професійна людина, фахівець, який прийшов полагодити зруйновану Вашою командою невігласів систему. Я - результат, Володимире Олександровичу, ваших помилок і обіцянок. Це правда, і ви це розумієте. Я вам хочу нагадати момент, коли ви мене запросили на Банкову. Я приїхав на Банкову, а ви мені сказали: "Друже, я знаю навіщо тобі це треба? Це дуже просто. Ти теж хочеш відпочивати в Омані та Катарі, їздити з дружиною по світу за державний кошт під час пандемії та війни, більше заробляти. Одне запитання: Може домовимося?" Ні, Володимире Олександровичу. Не домовимся."

І питання до Зеленського можна залишити ті самі, хіба трохи розширити:

1. Чому ніхто не сидить за Іловайськ та Дебальцеве, за смерть Ярослава Журавля?
    2. Чому через 7 років ми так і не знаємо вбивць на Майдані?
    3. Чи не хотіли б ви взяти участь в експерименті і спробувати прожити на 1500 гривень пенсії хоча б місяць?
    4. Скільки грошей вам ще потрібно взяти з бюджету країни, щоб наїстися?
    5. Чому не покарані прибічники Януковича?
    6. Чому всі ваші люди мають обидві руки?
    7. Добровольці і патріоти опинились в тюрмах, бо для вас вони загроза? Коли ви припинете мучити Андрія Антоненко?
    8. Чи пам’ятаєте ви таке слово як люстрація?
    9. Яка ваша частка із незаконного копання бурштину?
    10. Чи будете ви, якщо вам доведеться опинитися перед судом, казати, що це помста чи політичне переслідування?
    11. Куди поділися гроші Ковідного Фонду?
    12. Скільки особисто вам занесли з «Великого будівництва»?

Зеленський не тільки не виконав нічого зі своїх же претензій до Петра Порошенка, але і зруйнував те хороше, що було зроблено.

Шахрай, який разом з олігархами надурив усю країну. І за це, рано чи пізно, доведеться відповідати.

• Подобається Подобається x 1
  6. Іронія долі: до Зеленського за два роки його діяльності накопичилося значно більше питань, ніж до Порошенка за п‘ять. Але це ті питання, більшість з яких мають ставити в прокуратурі, а не на стадіоні.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

До тридцятиріччя Дня Незалежності України буде закінчений капітальний ремонт траси М-30. Як добре, що під цим номером, який співпадає із значенням річниці Незалежності, не було якогось невеличкого міжобласного шляху!

А так згодом люди їздитимуть через усю Україну із Заходу на Схід і зі Сходу на Захід і знатимуть, що ця дорога була доведена до європейського рівня (фактично - побудована) на честь 30-ї річниці незалежності держави.

View: https://youtu.be/n6G4iQWJJeo?t=10

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки займатися дурними доріканнями? Події назад не повернеш, перевибори ніхто робити не буде, якби, теоретично, були, Порошенко, все одно би їх програв.

9. Кугутику, де йде мова про перевибори? Тут мова про результати роботи за два роки:
    FB_IMG_1618773898358.jpg FB_IMG_1617524279230.jpg

• Баян Баян x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Доповнення до попереднього мого посту. На початку ролика, поки Павло добирався до місця, де зараз працюють дорожники, видно, що дорога ще "так собі".
    Цікаво, який вона матиме вигляд на всій протяжності після закінчення ремонту?

11. Good man

Good man Обычный человек

Какую продуманную тактику применяет наш паря из Пензы. У Зеленского полный провал по нормандскому формату, по вакцинации, по лечению от коронавируса, по организации локдауна, провал по ВВП, провал по самолёту, сбитому Ираном. Но кацалапый об этом не говорит, он упирает только на одно - строительство дорог и мостов. Что получаем в итоге - Украина утрачивает свой суверенитет, но строит дороги. Выгодно это для России? Безусловно.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тупиш?:)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

До чого? До чергового розмежування та відступу?:))):))):))) Бо за 2 роки я нічого не побачив.

• Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

любиш хлопів?:)))

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ти і за сім років нічого не побачив...
    Хатинку хіба що в Польщі прикупив, щоби чкурнути подалі в лиху годину.

• Тупо Тупо x 1
  16. Blaberus

А якшо дебіл сяде за кермо "Ролс-Ройса", він буде гірший за "Москвича".
    А я що, ставив питання стосовно рига Розумкова?
    Чому? Він голова фракції правлячої партії в Раді. Ви що, не вірити партії, яка обрала такого головуючого? Ви вважаєте за бидло нарід, який обрав цю партію?
    .......
    І, до речі, чому Ви не погодились з дописом:
    Можливо Ви вважаєте, що головнокомандувач повинен постійно бути под коксом та бути повним дебілом не розуміясь в мові міжнародного спілкування?

17. Blaberus

Що так? Не вірите падлокловуну?

18. Blaberus

• Смішно Смішно x 1
  19. Іронія долі: до Зеленського за два роки його діяльності накопичилося значно більше питань, ніж до Порошенка за п‘ять. Але це ті питання, більшість з яких мають ставити в прокуратурі, а не на стадіоні.

• Баян Баян x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)