Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Безумовно не зламав! Бо падлокловун ше не накрався.

2. Blaberus

Охрєнєть! Лєнка-Ополчєнка в Версалі в кросовках!

Ну що робити? Який нарід, така перша леді.

3. Цікаво, скільки вже розвелося тлумачів на зарплаті тупості та дурості віслюка ?

P.C. Найсмішніше, рівнем розумового розвитку вони мало чим різняться від того віслюка

4. Я винесу це з коментів.
    Вбрання Бріжит-Зельони так жваво обговорюється тому, що інші результати вчорашньої зустрічі відсутні. Про щось шепотілися, щось разом таємно вживали, бік-о-бік по телеку Меркель дивилися. І все. Залишається тільки шмаття і ступінь гнутості ніжок.

Чи схиляли нашу жабку до капітуляції, а вона пручалася, чи навпаки встромляли їй пістона за надто активне підмахування Кремлю, - у підсумку статус-кво не порушений. Нізи нє могут, вєрхі нє хотят.

Ну і "нормандського" найближчим часом також, вочевидь, не буде. Принаймні до анонсованої зустрічі Байдена з путіним. Змінити порядок Мінських, поставити політичні "кластерні кластери, які, ну, кластери" попереду безпекової частини угод не дозволимо кишковим арахаміям ми, а припиняти тиск не забажає Кремль.
    Нам залишається спостерігати за двобоєм Потомак - Нєглінка. Це як переглядати бой Роя Джонса з Річардом Холлом: давно відомо, чим скінчиться, а все одно цікаво.

Головним є те, що колабораціоністська Європа відтепер геть виключена з процесу. І це є на добре.

• Подобається Подобається x 2
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А може просто нема тих, хто захлинається від злості у своїй жовчі?
    Діяльність опозиції, критика влади, це не армійська "дідівщина", що ми такі мудрі і всемогутні ( порошенківці ), а "духи" це Зеленський і його люди.

6. Blaberus

Не "духи", а російські шпигуни, колаборанти і просто звичайне бидло.

7. Good man

Good man Обычный человек

Сколько комплиментов, просто чудесно. А что в итоге? В итоге Макрон даже не вышел на совместную пресс-конференцию по итогам переговоров. Борщеварочка в этом не увидит ничего не обычного, борщ можно варить как в присутствии людей, так и в их отсутствие, качество при этом не теряется, результат тот же. Но на языке дипломатии это провал. Вы можете припомнить хоть один случай, когда после хороших переговоров хозяин встречи не соизволил выйти на совместную пресс-конференцию? Никогда такого не было. Это всегда было, есть и будет признаком полного провала.

8. Lanktocha

Не на тих наїзджеєте, є там всякі, але куди гірший ЗаЖОП.

9. Blaberus

Якшо існує зажоп, це є привідом вилизувати кловунячу сідницю і ліпити з нього божка?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  10. Lanktocha

Категорично не згідний.
    Тепер пояснюю, розумію, Порошенко хотів кучмівського сценарію, переміг би тільки Бойка, як Кучма комунягу Симоненка. Актуальні би були ярлики "агент Кремля". А так, суперник був інший, боти готувались до одного, ще відійти не можуть.
    Звичайно, сумнівні та неоднозначні Бужанський, Качура, Єрмак... до когось із медведчуківців порошенківські підгавкувачі колись розкривали пащеку, як до "Слуг"?

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ти шо, контра, проти геніального задуму Порошенка?
    Порошенко підписав домовленості, значить, знав який має бути порядок.
    І зараз наполягає, ти, контрик це цієї ночі сам нагадав.

Чи Петро херню споров, коли підписував той порядок, що прописаний в Мінських домовленостях? А Зеленському тепер пропонує розгрібати.

Хомчине, Вам відомо слово "імплементація"?
    Ви думаєте, це - щось пов"язане з племінною худобою? Штучне запліднення корів? Від породистого "проізводітєля"?
    Ні, Хомчине.
    Імплементація - це:
    ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ - тлумачення, орфографія, новий правопис онлайн

Тобто, підписана міжнародна угода (Порошенком підписана), зобов"язання.
    І тепер від України вимагають "трансформацію цього зобов"язання у національні закони та підзаконні акти.

Ви хоч колись розуміли, в яку задницю засунув Україну Порошенко, підписавши ті Мінські домовленості, змінювати які Росія не хоче уже багато років і схоже на те, що ще не скоро захоче. У всякому випадку - поки Путін не скоцюрбиться.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. ХОМЧАК vs ДОБРОБАТИ.

Я більш ніж впевнений, що після даного посту набіжить ціла купа народу, яка буде мене таврувати «ворогом народу», «агентом кремля», і тд тп. Проте я довго мовчав, оскільки є неписані правила. Я чудово усвідомлюю ситуацію на кордонах України, але пробачте, тут вже я себе стримувати не буду.

Так зване «звернення» Головнокомандувача ЗСУ / Armed Forces of Ukraine стало останньою краплею.

«Звертаю увагу, що не варто зміщувати акценти створенням невизначених законом воєнізованих формувань. Адже подібна не скоординована діяльність може бути спекулятивно використана російською пропагандистською машиною для інформаційного підтвердження їхніх маніпулятивних та брехливих тверджень щодо ситуації в Україні», - кінець цитати.

Якщо панове офіцери не в курсі, то діяльність добробатів є вже давно визначеною в законодавстві України, більш того, деякі з них мають і свої вишкільні табори для створення резервів.

Другий аспект, який тут наведений є апріорі смішним та некоректним, оскільки для українського суспільства ДОБРОБАТИ - це захистники Вітчизни, які не заради грошей, слави чи кар’єри пішли воювати. Їх метою було, є і буде захист своїх сімей, родин, держави.
    Для пропагандиської руснявої машини будь яка людина, яка стоїть на захисті України є апріорі ціллю пропагандистів, а брехню і фейки вони здатні зпродукувати з нічого. Доведено з 2013 року.

А формування добробатів для діючого керівництва ЗСУ зараз - це колосальний подразник та реальна небезпека для їх кар’єр та посад.

Я поясню чому.
    Добробати створювались як вимушена міра, оскільки тодішня система ЗСУ була знищена. А після того, як був запущений і доведений процес поглинання добробатів підрозділами ЗСУ, формально вони перестали існувати.

Але теперішнє керівництво нашої армії має вкрай низьку довіру у волонтерів, ветеранів та суспільства загалом. І можлива нова хвиля створення добробатів покаже всю нікчемність та бездарність теперішніх керівників ЗСУ, які не змогли ні втримати людей в своїх лавах, та і зробили все, щоб вони не співпрацювали з ними.
    Це провал не тільки інформаційної політики, це загалом колосальний і стратегічний провал в системі реформування ЗСУ!

Ціла плеяда офіцерів найвищого ґатунку, які довели свій професіоналізм та героїзм у війні за Незалежність України звільнились з лав ЗСУ, чи їх просто звільнили. Вони стали не потрібні вищому командуванню, оскільки мають свою думку, є більш компетентними, мають просто моральні принципи. Проте, такі офіцери - загроза, оскільки на їх фоні вони виглядають як бездарність, яка не тільки погрязла в корупції, а ще банально не вміє спілкуватись з підлеглими. Хамство, принцип «я - начальник, а всі інші - дурні», стали фірмовим брендом його спілкування нашого головнокомандувача.

З приходом нового очільника ЗСУ я можу перечислити більш ніж два десятки реально крутих і професійних людей які покинули ЗСУ, і це офіцери від підполковника до генерала ...

Вже можна сказати, що цілі багаторічні напрямки клопіткої праці просто знищені, для прикладу в сферах: військової психологічної підтримки, управління персоналом, документообігу, управління військами, можна перелічувати і далі, проте я думаю офіцери, які прочитають цей пост самі доповнять.

Я не відкрию секрет, якщо скажу, що знаменитому сталевому генералу, символу оборони Крамоторського аеропорту, Народному Герою України Сергій Кривонос - не знайшлось місці в сучасній українській армії, і він нещодавно отримав статус звільненого з лав ЗСУ!

А тепер просто уявіть, що з початком бойових дій, такі досвідчені офіцери та генерали, які мають повагу у суспільстві та авторитет в волонтерському та ветеранському рухах сформують чи очолять добробати?

Просто уявіть рівень мотивації, військової взаємоповаги та взаємодопомоги, і це будуть підрозділи з досвідчених і загартованих воїнів.

І на їх фоні Головнокомандуючий, який тримається не за професіоналів офіцерів, а за корешків-корупціонерів, яким він призначає виплати, кришує та свято оберігає. Головнокомандуючий, який намагається залякати волонтерів судами, та своїми придворними посіпаками...

Вся його система самореклами та самопіару, яку він показує Банковій просто рухне в ту ж саму мить, і він стене просто непотрібний.

Добробати - це пряма загроза кар’єри та стабільності для теперішнього керівництва ЗСУ, тому він буде проти неї боротись всіма силами.

Можливо тоді треба не боротись з ще не новоствореними добробатами, а час зайнятись реальними реформами в армії та чистці її від непрофесійного непотребу, який осів в керівництві ЗСУ?

Маю честь.
    Mykhailo Makaruk

• Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Blaberus

Чому тоді Ви настільки болісно і агресивно реагуєте на конструктивну критику падлокловуна і в цьому контексті постійно згадуєте Порошенко?
    Ви телепат?
    "Розкривали пащеку"! Який Ви вульгарний!
    І, до речі, якшо ці люди "сумнівні та неоднозначні", якого біса вони роблять в правлячій партії? Чому фунтік їх не попер? Можливо він "сумнівний та неоднозначний"?
    Ось в цьому контексті я у зебіла з японською мавпою на аватарці запитував:
    Зебіл ласо облизнувся. А Ви взмозі прокоментувати?

14. View: https://m.youtube.com/watch?v=FqThk5XDkwY&ab_channel=%D0%A2%D0%A1%D0%9D
    ЗЕлена політична наркоманська "ломка" - це просто БІДА для нас!!! Який неймовірний СОРОМ!!! Хочеться, послухавши все це, засунути голову в холодильник!!!

Почитайте і послухайте - це торжество тупого ЖАХУ!!!

"Ця особа прибула для важливого обговорення майбутнього своєї країни та можливих заходів у критичній ситуації до одного з впливових лідерів та гарантів нашої безпеки. Після дуже важливих переговорів воно виходить у стані глибокої ломки (ви на ту міміку подивіться!) й, як виявляється, взагалі не має що сказати! Ні слова про свої позиції, жодної згадки про російську окупацію та обстріли - це тільки якісь снайпери бойовиків стріляють, а з РФ лише коментують. Жодної згадки про передислокацію військ до наших кордонів у кількостях, достатніх для масштабної війни, про загрозу, про агресивні дії РФ та про порушення нею базових принципів ОБСЄ та ООН, лише жаль, що розмова без Путіна проходила. Ну, й сам текст - це суцільне мекання й екання не в тему.

Це..можна проглянути навіть без звуку. І скажіть, що це не наркоман, якого мучить ломка, якому дуже погано і всі думки його лише про рятівну дозу, а не про майбутнє країни.

++++++++++++++++++++++++++
    Париж, 16 квітня 2021р.
    ❝А-а-а-а.... Сюди? Доброго дня всім... коли я сказав доброго дня ніхто по українськи не відповів, тут немає нашої... української преси? [коли Мандєль сказала, що українська преса присутня, чомусь почав плямкать шось англійською]. Окей... плям... Ну окей, соу, соу пле... ай, ай, а... кен ай тел ю... дуже приємно бачити вас, частину ваших облич дуже приємно бачити. На жаль ковід і бачите хотів сказати що Україну і Францію багато що об'єднує ну хоча б ви бачите не в не в не думав, що весь світ буде об'єднувати і на жаль ковід-19. Думаю я з самого початку я побажаю здоров'я мені здається всім громадянам Франції і всім тим хто нас дивиться... українцям. А що до е-е-е речей які об'єднують наши країні я сьогодні е-е-е з задоволенням приїхав з робочим візітом е-е-е робочим візітом до плям-плям Франції на зустріч на запрошення Президента Французької республіки Емануеля Макрона вдячен йому, у нас з ним дійсно теплі, тепліше ніж погода відносини і це почалось ще з того моменту коли він дійсно підтримав і ми з ним познайомились коли е-е-е це був перший тур, да? (питає у Мандєлі) да? Після першого туру я ще не був бе-бе... я ще не був президентом я йому вдячен він підтримав мене підтримав Україну... І окремо я знаю, що моя дружина е-е-е зустрічається не зважаючі на те що я приїхав з нею я її і не бачив я вона зустрічається з мадам Макрон... вони теж... дуже дуже важлива зустріч. Ну я думаю якщо говорити про зміст нашої розмови з Президентом ми можемо почати з питань мені здається якщо я розповім зміст це і буде відповіддю на ті питання, про які е-е-е які ви будете ставити.
    Я-я... ю кен... пана Макрона з пані Меркель і потім було звернення до мене президента Путіна що щодо військ да? Я не читав ще цитату..."

Окей, ну з самого початку у нас було дві дві зустрічі спочатку з Президентом Макроном, а потім підключилась і на зв'язку була Канцлєр Німеччини пані Меркель, зрозуміло що... окей... Підключення пана Путіна не було тому мені складно щоб я йому сказав щоб було підключення...
    Хоча я налаштований щоб ми всі вчотирьох підключилися питання безпекової ситуації на сході України і деокупація наших територій і саме такі питання вирішуються на зустрічах в Н4 і... де... вирішується питання чотири лідери.
    Ми проговорили безпекову ситуацію на сході України режим припинення вогню який діяв с двадцятих чисел липня двадцятого року діяв дуже непогано і дійсно у нас була обмежена кількість летальних випадків але нажаль чесно скажу вам десь з другої половини грудня місяця двадцятого року а якщо зовсім точно то з початку січня ми побачили ускладнення ситуації на контактній лінії між нами та тимчасово окупованою теріторією України на цій контактній лінії ми побачили збільшення пострілів всі ці випадки детально я розповів пану Макрону а потім пані Меркель ми з ними роз... розмовляли про це ми бачимо загострення ситуації тридцять людей тільки в цьому році загинуло українських військових. Більшість з них загинула не через випадковість пострілів про що кажуть бойовики чи е-е-е... кажуть якісь представники російської влади чому тому що більшість цих вбивств було зроблено с... с... с... через снайперський вогонь снайперський вогонь був прицільний всі ці докази відео фото у різному форматі нажаль це без сльоз чи без жаху неможливо дивитись але всі всі ці докази є, вони передані українською стороною згідно домовленості передані ОБСЄ.
    Вважаю що що чи важливо що ми наближаємось до наступного засідання Н4, вважаю що воно можливо 19 числа е-е-е... м-м-м... цього місяця буде засідання радників нормандської четвірки будуть обговорюваться низка питань перш за все будуть обговорюваться кластери це те про що ми говорили а-а-а... на... декілька місяців тому що будуть зроблені кластери, кластери зроблені французькою і німецькою стороною с зараз з доповненнями України розглядається також Росією всі чотири країни е-е-е... д-е-е-е...... да.... плям-плям підготують додатки до цих кластерів з чим згодні з чим незгодні ці кластери це покрокове виконання мінських домовленостей, домовленостей 19 числа радники будуть узгоджувати ці позиції е-е-е... хочеться вірити що це відбудеться хочеться вірити що буде результат е-е-е... хоча якщо ми транслейт пліз ту мач...❞
    +++++++++++++++++++++++++++
    А це вже моя розшифровка:
    Спершу було питання англійською. і відповідь зеленською англійською. Я такої не розумію, тому пропущу. Наступне питання, чому так затягнули розмову з Макроном, що там досягли.
    "Уум… Затягнулась наша зустріч саме томууу, що ви в другій частині свого питання відповіли. Тобто піднімалось саме ці питання і питань дуже багато… питання всі дуже складні, зустріч одна питання складні хочеться поставити всі питання. Україна гмм країна потужна наполеглива, яка хоче не тільки ставити питання і отримувати відповіді.. а не все так швидко в житті відбувається, тому ее зустріч затягнулась [переклад] Я рросповів з точки зору аа участі України… і членство України в Європейському Союзі, я розказав пану президенту Макрону пра ааа нашу ініціативу еее ми в Україні дуже ініціативні гмм ми ннн-не чекаємо коли ааа ну все зробиться за нас, ми самі робимо конкретні кроки. Ми зробили декларацію, яку ми укладаємо між країнами партнерами, між ее країнами учасниками членами Європейського Союзу, де та чи інша країна підписує з нами декларацію, коли вона підтримує Україну на прагнення бути членом Європейського Союзу. Скажу вам відверто, що декілька країн ее вже ееее підписали цю декларацію. Є країни, які ее ознайомлюються зараз з цею декларацією. Я розказав деталі цей декларації, я запропонував Франції також підтримати Україну. Я думаю, що президент Макрон ознайомиться з цією декларацією і надасть свою відповідь.
    [переклад] [питаня французькою]
    - Скажіть конкретно, що вам в плані НАТО сказала Франція і Німеччина. І друга частина в контексті виконання Мінських Угод. Наскільки цей факт вашого побажання до НАТО може негативно вплинути на виконання Мінський Угод, зашкодити їм?
    - Складно питання. Шморг шморг. Ааа на перша частина вашого питання… ааа ха-ха-ха окей. Перша частина щодо питання НАТО… Да. Чи обговорювали ми з паном Макроном і з пані Меркель. З пані Меркель ми не обговорювали сьогодні питання членства України в НАТО, тому що що наша конференція була форматом обговорення саме безпеки саме на сході України, питання Донбасу, питання виконання домовленості, які в нас були, пам’ятаєте, в кінці ааа грудня 19-го року на Нормандській зустрічі. А з паном Макроном Макроном ми обговорювали це питання. Давайте ммм давйте я спочатку скажу… тоді ммм ми проговорили елементи того, що виконалось (збивчасто) з того моменту нашого засідання в Норманді… мені здається, це також дуже важливо гмм…І я ггг хочу сказати, що наша сторона ммм виконує все гмм крок за кроком, тому що я вважаю, що ми люди слова, ми домовилися відкрити КПВВ, ми відкрили всі КПВВ для гуманітарних гм гуманітарної допомоги людям, які… цивільним людям, які живуть на нашій частині контрольованій українською владою частині Донбаса, чи на тимчасово окупованій території для їх пересування, для аа гуманітарної допомоги, сьогодні, мені здається, сьогодні пішла ще одна гуманітарна допомога через Новатроіцке, нове КПВВ, яке ми відкрили, ми відкрили еее новітні КПВВ ааа да прийшла гуманітарна допомога на тимчасово окуповану територію саме для людей, які хворіють там чи ковід там ШВЛ тощо, різні речі… це постійне відбувається. Ці нові КПВВ ми відкрили згідно наших домовленостей ее в грудні… сьогодні та сторона заблокувала КПВВ… я маю на увазі: не сьогодні, а в цілому… вона дуже рідко відкриває, тільки для гуманітарних вантажів, люди не пересуваються завдяки новим КПВВ. Поведінка ця незрозуміла… Друга частина – був обмін. Тут у нас були нормальні пересування, просування в цьому… спочатку був обмін полоненими… а друга частина полонених всіх на всіх… ми передали списки ОБСЄ… я про це сказав пану Макрону і пані Меркель хм… Списки з боку Росії ііі з боку сепаратистів… списки полонених вони ОБСЄ не передали… Режим припинення вогню, як я вам сказав, спочатку діяв… потім, на жаль… зараз чекаємо після засідання радників на відновлення… Да… Тобто це стан тіх речей, які були виконані, ааа після того, як ви будете пере… будете перекладать… я про НАТО, про що ми говорили з паном Макроном…
    /переклад/
    Н-да… Щодо гм мм гм, Франції, президента Макрона аа в цілому ми гм мм відчуваємо підтримку гм України мм в питанні ПДЧ набуття еее майбутньому члена Альянсу… Ааа ну ммм я б хотів би ии чути кон… кон… ну конкретику, коли це може бути… але це це залежить не тільки від Франції ее а в принципі ми розуміємо, що це залежить не тільки від Франції, хоча я вважаю, що Франція грає велику роль в вирішенні цього питання. Я би відповів на це питання так, що у червні місяці буде саміт НАТО і там ми обов’язково з вами будемо чути, чи є такий сигнал… і від яких конкретно еее країн ее ммм ми чуємо сигнал і підтримку ф питанні ПДЧ.
    [переклад]
    [питання англійською]
    [Спроба пожартувати англійською] Хе-хе-хе. Ну це се перша частина питання… ви сказали щодо пропозиції президента Байдена зустрітися з президентом Путіним… в третій, в третій країні… навіть я почув, що деякі країни сказали, що ми відкриті… Чехія, хтось ще…Я вважаю, що цце це це правильно… а ммм цее дуже дуже ннн бббб, ббб дужжже. Як сказати, дуже вчасно… і цце дуже важливо і в будь-якому ааа питанні, коли є такий діалог, ммм кажуть гармати мовчать да… і тому мені здається, що це мме ммогло би вирішити деякі питання. Бо діалог між всіми країнами мені здається повинен бути. Тому що іноді, коли такі великі держави нне розмовляють, страждають інші і, повірте нам, гм ми це розуміємо
    [переклад]
    Хоча… якщо ви хочете мою аа мою думку… ми ввв той, якщо вони будуть піднімати питання України, я вввпевнений, що ттаке питання може бути актуальним… то мені здається, це не є питання… навіть не в справедливості, а мені здається, що це не так предметно, якщо би-би такі країни… вони обговорюють питання України без нас. Воно не буде предметне, воно не буде правильне… і це ще раз буде показувати, що великі країни еее…ааа за розміром ііі м їм здається, що все навколо їх, але мені здається, що світ нна набагато більше…
    [переклад]
    Пу… Ааа мені просто здається ми з вами живемо вже в світі технологій, сучасному світі… і навіть сьогодні ее ну ми-ми-ми ми відчуваємо, що найсильніша країна, це не та країна, в якій є зброя, а вже сьогодні ми відчуваємо, що найсильніша країна – це ті країни, в яких є вакцини, а що буде через десять років, ми знов з вами не знаємо… іноді невеличкі країни… від них може залежати майбутнє… Тому треба поважати країни не за розміром ааа а поважати країни просто тому, що треба поважати один одного…"
    [переклад? Розшаркується, йде, згадує про маску на трибуні, розвертається, ледь не завалюється, бере маску йде на вихід, пробує попрощатися українською, англійською, французькою. Жалюгідно. А перекладача жалко. Там уже явний передінфарктний стан, він навіть заїкатися почав…

Останнє редагування: 18 кві 2021
  15. Lanktocha

Є таке тепер у політиці, йдуть у партію, не тільки, яка ближча за духом та ідеями, а де беруть. Можливо, тому ж Бужанському доречніше було бути у ЗаЖОП, але чи вона гумова і чи можуть туди взяти всіх бажаючих? Наскільки розумію, партія "Слуга народу" ставила завдання об'єднати народ та зібрати людей з різними поглядами, як перед " вадінтур" людина, що появлялась на майдані і людина, що була в уряді Азарова.

16. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, не паясничай. Порошенко подписал в одних условиях, сейчас условия совсем другие. В этом и заключается искусство дипломатии. Если бы все страны чётко, как автомат, выполняли все обязательства, то дипломаты, как профессия, были бы не нужны. Их работа - двигать договоренности в нужную для них сторону. Отличный пример у Турции - чуть Европа делает вид, что не понимает стремления Турции, сразу открывается граница для беженцев и Европа бежит договариваться. Меняются условия, значит дипломаты должны работать над реализацией договорённостей в обновленных условиях. Это их работа.

17. Blaberus

Бужанський єврей, до тогож телеведучій. Можливо зірка КВВ, тому він став депутатом СН.
    І взагалі, які можуть бути ідеї у бидлопартії?
    Вона ставила завдання привести до влади бидло, щоб забезпечіти збагачування Зеленському та його господарям. Да й самим "прібарахліться".
    Які ж ви жалюгідні!
    Лактоша, якби Порошеко був би таким нєхорошим, як про нього розповідали і зараз розповідають канали що належать олігархам і яким довіряє дурний нарід, хіба це виправдовує зегенератів?
    ,,,,,,,,,,,,,

Таким чином, Лактоша, Ви теж не стали коментувати запитання:
    Чому Ви його не коментуєте? Чи може прокоментувати його замість Вас?

18. Lanktocha

А ще дипломатія ефективна, коли країна сильна і чогось вартує у світовій економіці та за спиною сильна армія.
    У сучасній політиці не все так просто, порівнюють теперішнього спікера Разумкова, рейтинг у нього не падає, довіра висока одна із причин - чітко не стає на жодну сторону.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)