Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А брехати тобі освіта дозволяє?

Діти традицій предків дотримуються? Вони повідаються/причащаються?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Син так, доця теж задовго вчилась

3. Циган, знову всіх під свою гребінку стрижеш.

4. Gyppsy

Так ж мені цікаво;

Ну то кажи - брехати тобі освіта дозволяє?

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

та він на роботі. Про скажуть брехати - про те і бреше. Методичка-с.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ту методика проста: своєчасно, навипередки когось назвати брехлом, щоб часом про тебе не подумали.:)))

7. Циган, так я українець , а не циган.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Щось у Хомчина вже другу добу підряд припинилися "ночниє бзденія". То два роки поспіль без вихідних викладав перепості і о другій, і о третій ночі, і навіть під ранок о п"ятій, потім до обіду затихав, потім надвечір знову брався за "роботу"...
    А це - щось заїло.
    То, бувало, зайдеш в перелік Політичних тем, а там останнє "слово" (ефемізм для "порохоботський висер") було за Хомчиним. Тепер половина "слів" (значення див. вище) - за Михом та Бляберусем. Ну, звичайно, не той клас, не той "центр тяжєсті".

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що, голос правди не подобається?

10. Gyppsy

Міську, а ти вишиванку кожен день одягаєш чи нє?
    А на ніч скидаєш?

Останнє редагування: 12 кві 2021
  11. medwedo berlogsoni

По-перше, Хомчине, ніякий Ви не українець. Колись Ви мені казали, що тому, хто українець, не треба доказувати (доводити), що він - українець.
    По-друге, якби у @Gyppsy , залишався попередній нік ІгорМ, про що б Ви патякали?
    Я пам"ятаю, як Ви колись Ланктоші "ты!" написали, що беззаперечно свідчить про Вашу кацапську душу і сутність.
    По-третє, Ви української мови не знаєте.
    Не знаєте, що в українській мові існує кличний відмінок. "цигане" буде у кличному відмінку.
    В російській мові кличний відмінок практично зник, за винятком кількох слів ще із старослов"янської: боже, отче, старче, человече.

Останнє редагування: 12 кві 2021
  12. Кацапе, коли ти вже позбудешся привички вчити інших. Все ніяк не вийдеш з ролі старшого брата. Та не брати ми з вами кацапами.
    Нафуй за поребрик.

13. FB_IMG_1618224787402.jpg
    Совладелец группы "Квартал 95" Борис Шефир считает, что при сильном желании можно договориться с российскими властями и закончить войну на Донбассе.

"Надо ее (войну - ИФ) заканчивать. (…) Если мы сильно захотим, то мы с ними (российскими властями - ИФ) договоримся", - сказал Шефир в интервью интернет-изданию "Детектор Медиа".

При этом он подчеркнул, что заканчивать войну на условиях противника нельзя "ни в коем случае".

"У нас в предвыборной программе написано, что если убрать людей, материально заинтересованных в войне, она закончится. В данном случае бывший президент и его окружение были заинтересованы в продолжении войны. Мы их убрали, и я уверен, что она затихнет. Война перестанет приносить доход", - выразил мнение Шефир.

"Да, у него (президента РФ Владимира Путина – ИФ) имперские амбиции. Но можно же договориться. А если нет, то будем объявлять настоящую войну. А то что это такое: одной рукой воюем, а другой рукой торгуем? Очень важно желание хотя бы одной стороны, иначе для мира нет перспектив", - уверен он.

Шефир также полагает, что президент Украины Владимир Зеленский не намерен находиться на этом посту длительное время: "Наш президент - необычный президент. Он не собирается зарабатывать на этой должности и не собирается там долго оставаться. (…) Наш президент говорит: "Я пойду наведу там порядок и вернусь в свой бизнес". Не знаю, удастся ли ему это, но он собирается это сделать".

Говоря о языковых квотах на телевидении и радио, совладелец группы "Квартал 95" отметил: "Квоты и запреты - это плохо. Любые. Это противоречит Конституции Украины. Статью 10, где идет речь о государственном языке, всегда цитируют наполовину. Вторая часть статьи говорит о том, что региональные языки и русский (отдельно выделенный) государство поддерживает и развивает. Квоты - это не развитие, это подавление языка. Конечно, украинский язык нужно поддерживать и развивать. Но не методом квотирования, а, например, какими-то преференциями, например, в налогообложении".

По его мнению, украинский язык должен стать модным, а производство на украинском - коммерчески привлекательным.

"Я ожидаю пересмотра квот. 90% - это много. Закон о языке нужно отменить и принять нормальный закон. Это первый шаг для отмены войны", - убежден Шефир.

При этом он заметил, что сейчас "не нужно теребить проблему языка, она делит общество". "Вначале нужно войну остановить, а потом решать другие задачи", - подытожил совладелец группы.

Отвечая на вопрос о том, какие советы он дает Зеленскому как президенту, Шефир сказал: "Не имею возможности, я же его сейчас не вижу. Но я бы посоветовал ему быть смелее. Мы когда писали программу (предвыборную - ИФ), то первым законом, который мы хотели подать в Раду, был закон о снятии неприкосновенности и об импичменте. В первую очередь надо начать с себя и не бояться".

Борис Шефир в группе "Квартал 95" отвечает за телевизионное производство. Среди его первоочередных задач - расширение сотрудничества с другими телеканалами, помимо "1+1 медиа".
    09:41 31.05.2019

P.C. Ну що, зедовбойоби, домовилися?

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто такий Шефір і хто буде його слухати? Як і опасались Ложкіна в порошенківському оточенні.
    Якщо Зеленський надумає капітулювати - вдалий бунт і скинення його можуть організувати і вдало провести навіть кілька сот учасників бойових дій і ніякий силовик не стане на захист Зеленського.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циган, як звернення, не є помилкою, грамотєй.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Воно й далі вірить Путіну. Тому його люблять зебобіки.
    В очах Путіна, клоун знову щось побачив....

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це що, призив до Майдану? На Вас зебіли жовчу заблюють!

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як є жарт, що для поганих росіян - погані труни, для хороших - хороші труни, так і для них з українцями, Зеленський не пішов на уступки Пуйлу і не виконав його хотілок, ворог для Росії не тільки Порошенко.

19. medwedo berlogsoni

Інколи, Михуїле, я дивуюся Вашій тупості, але все менше і менше.
    "ци́ган": відмінювання українського іменника – Kyiv Dictionary

КЛИЧНИЙ ВІДМІНОК в українській мові: правильне використання

От так-то, панове порохоботи!

В російській же мові (до якої звикли всі порохоботи) кличного відмінка не існує.
    Кличний відмінок — Вікіпедія

Існує кличний відмінок також і в близькій до українсько польській мові
    ... а також у чеській, словацькій та болгарській.

Відмовляючись від кличного відмінка, як це робите Ви, Михуїле, Ви свідомо чи несвідомо вульгаризуєте українську мову, зводячи її до якогось кацапського суржика.

20. medwedo berlogsoni

Продовжучи цікаву тему кличного відмінка, хочу сказати, що в українських піснях він завжди вживався.
    Тому якби порохоботи були дійсно україномовними патріотами, у них вживання кличного відмінка було б у крові.
    Вони ніколи українських пісень не слухали і їх не знають.
    Совок все життя слухали. Кракаділа Гєну на дні народження, п"яні, кричали за столами...
    (Я нічого не кажу про російськомовних патріотів України, які також існують, і напевне - більше патріоти України, ніж ті, хто зациклився на баризі Порошенкові).

Постій, постій, козаче, твоя дівчина плаче
    Дівчино моя, переяславко, дай же мені вечеряти, моя ластівко
    Ой, сусідко, сусідко-сусідко, позич мені люстерко-люстерко
    Ой, чого ж ти, дубе, на яр похилився
    Ой, не ходи, Грицю, та й на вечорниці
    Повій, вітре, на Вкраїну
    Пусти ж мене, старий діду, на вулицю погулять.
    Ой, Марічко, чичері-чичері
    Ой, Іване, Іване, Іване
    І так далі.

А тепер, Михуїле, наведіть мені хоч один приклад з українського фольклору, де б не вживався кличний відмінок.

І на закуску, Михуїле, послухайте українську пісню

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)