Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Коли порохоботи намагаються обсирати Зеленського, то якось забувають, що саме за президентства Зеленського Україна підписала дуже вигідний контракт на 5 років на транспортування російського газу в Європу і поставила хрест на спробі Путіна поставити Україну на коліна.
    Слухаємо. Про Північний потік-2

View: https://youtu.be/8ZS-74HFa-Q?t=420

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Всі зебіли неймовірно дурні.

Тобто, причина проблем з потоком ні санкції, ні тиск США на стару комсомолку, а титанічна постать та могутній розум богоподібного падлокловуна? Я Вас вірно зрозумів?

3. medwedo berlogsoni

Бляберусь, я не буду вдаватися в подробиці, тому що Ви все одно не зрозумієте.
    Сполучені Штати примусили Путіна домовлятися з Україною про транзит. А останнє слово у визначенні терміну і умов транзиту було уже за Україною.
    Могли продовжити на два роки, три, але продовжили на п"ять. Могла бути невигідною ціна транзиту для України, але ціна транзиту і умови - надзвичайно вигідні. Могли визначити менші об"єми прокачки, але визначили великі. Могли не узгоджувати санкцій за зменшення об"ємів, але узгодили.
    Багато чого залежало саме від української сторони. І Україна використала ці можливості по максимому можливого.

Ви не кружальця на намисті Зеленського рахуйте, а читайте надійні джерела. БіБіСі, наприклад, все розжувала і в рот поклала.
    Россия и Украина в последний момент подписали контракт на транзит газа - BBC News Русская служба

Не сумніваюся, що при президенті Порошенку такого вигідного для України контракту не підписали б. Путін натиснув би на якийсь важілець (рычажок - для кацапомовних), як у випадку із Мінськими угодами, і багатьох вигідних для України умов у контракті просто не було б.
    В усякому випадку точно не було б пункту: "хочеш - качай, хочеш - не качай, але за 40 мільярдів кубів прокачки заплати".

• Подобається Подобається x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Почитайте, хоча би в інтернеті історію життя та канонізації Миколая, звичаї і обряди до дня його вшанування і не задавайте дурних питань! Тактика, як учень молодших класів попросив би пояснити інститутську програму.
    Скорочено, від 2 порошенківських лизоблюдів Тарася Чорновола і Карла Волоха.

• Подобається Подобається x 1
  5. Blaberus

"Те, кто будут пытаться развязать новую войну в Донбассе, - разрушат Украину" Источник: Лавров на Донбассе: Лавров пригрозил "разрушением Украины" в случае обострения на Донбассе (01.04.21 20:50) « Политика Украины | Цензор.НЕТ

А ось, нарешті, і озвучений план московитів їми самими.
    Ну що, ЗЕбубочки, починайте "а то Путін нападе"! "Хоть паржом", бо з ваших вуст чути це буде феєрично!
    Може треба "просто пєрєстать стрєлять"? Чи продовжити "двостороннє відведення", яке виконує тільки Україна? Чи дЄрмак вже натренував найвеличнішого на озвучування нової ініціативи?(С)

6. Літо 2019
    Я: ваш Вітренко син своєї мами і здає інтереси Нафтогазу і держави бені, зокрема в питанні фінансування боргу перед контрольованою бенею Укрнафтою (що провели через раду місяць тому)
    Публіка: адапьвльтпвьптвбьаптвабь, ВІН ЖИ ТІХНОКРАТ, МЕНЕГЕР, СУТ В ШВЕЦІЇ ВИГРАВ, НІМОЖИТБИТЬ, АТИКТОТАКОЙ

Грудень 2019:
    Я: підписаний Вітренком, сином своєї мами, договір з Газпромом на транзит газу є збитковий для України і є відвертою зрадою інтересів Нафтогазу і України
    У 2019 році обєм транзиту становив 90 мільярдів кубів, по новому договору в 2020 - 65 мільярдів, з 2021 - по 40 мільярдів. Вартість та ж сама.
    Публіка: адапьвльтпвьптвбьаптвабь, ВІТАЄМО ВІТРЕНКА З ПЕРЕМОГОЮ!!1 УРА!11 ВІН ЖИ ТІХНОКРАТ, МЕНЕГЕР, СУТ В ШВЕЦІЇ ВИГРАВ, НІМОЖИТБИТЬ, АТИКТОТАКОЙ

Грудень 2020 (сьогодні):
    Беня і ко голосують за Вітренка на посаду міністра, ОПЖЗ його хвалить...

Йой бля
    Необучаємі, скільки не вчи, що обгортка ніщо, суть все.

ПС. Обєм транзиту росгазу з 2021 - 40 мільярдів кубів і це збитково для Нафтогазу. Або популярною мовою: Україна, українці з 1 січня будуть власним коштом фінансувати постачання російського газу в Європу. Власним коштом в розмірі мільярда доларів в рік.
    Вітаю!
    Mason Lemberg

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Міську, якщо хочеш, то нагадай своєму лємбєргу
    Слава Порошенку!
    :)))

Останнє редагування: 2 кві 2021
  8. Циган, а ти чому здивований. Хто які цілі ставить. При Порошенку були одні. При віслюку на перше місце вийшли цілі, які цікаві Бєні.
    Слава віслюку і його погоничу Бєні

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тобто Порошенко ні від кого не залежав і ні з ким не рахувався?
    Як наївно...

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, я зовсім не здивований.
    Факти, тільки факти. А хто хоче, хай сам собі думає так, як хоче;

11. medwedo berlogsoni

Думаю, Хомчине, Ви не подумали, перш ніж це написати.
    Інакше б згадали Авакова, і не написали оцього всього Вашого.
    Отже:
    При Порошенку аваковці ставили учасників АТО на коліна на снігу і волочили в автозаки (розганяли наметове містечко під ВР).
    При Зеленському аваковці під час штурму ОП жодному "штурмовику" не те що ребра не поламали - навіть разок кийком по спині не провели.

Так що: при різних президентах - різні цілі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. medwedo berlogsoni

Мені цікаво: чи у дятлів пам"ять також куряча?

Буквально кілька днів тому Бєню оштрафували майже на 5 мільярдів гривень. Причому - ставленики Зеленського (я про це казав уже).
    Як це так погонич Бєня так поганяв, що на 5 мільярдів залетів?
    АМКУ оштрафовал компании группы Коломойского на 4,7 млрд гривен | Украинская правда

• Смішно Смішно x 1
  13. Особливо, якщо Аваков організував ці виступи

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Дело о возможном сговоре на рынке топлива АМКУ открыл в 2016 году.

На фоні наїздів американців на Беню. Питання: який процент від заробленого скадає 4,7 млрд?

Ось коли кацалапий дасть відповідь на ці питання, тоді і поговоримо

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Через суд виграє справу. Бєня має і адвокатів і суддів.

16. Blaberus

Я чудово розумію, чому Ви мене не процитували. Це слабка надія що я не побачу Вашого дописа і не ткну мавпячу пику в кловуняче лайно.
    Далі по пунктах:
    Безумовно США. А що взмозі зробити кловуняче бидло крім нюханя коксу, вилизування кадирівської дупи, пошуків миру в оченятах Пуйла та ганьбити країну?
    Якшо Ви вважаєте що це гарантує існування України ще мінімум 5 років, то Ви дегенерат. Якшо Ви вважажаєте що біс з ним, з Харковом, головне що Київ в безпеці і Вам нічого не завадить і далі пиляти дрова бензопилою, ви двічі дегенерат.
    Чому, по Вашому, слугі наріда переписуються про те, що треба "валіть із страни"? Зверніть увагу що ні в 14, ні в 15 році так ніхто з депутатів не говорив.
    З чого Ви взяли що це намисто Зеленського? Це державне майно. Або Ви теж вважаєте що Зеленський його поцупить коли буде тікати?
    Який Ви смішний! Пам"ятаєте, як воно написало в ФБ про "кретивне зниження ціни на опалення"?
    Який гарний план! Може насіння продасте? Недобре таке добро від наріду ховати.

17. Blaberus

А все одно незрозуміло: звідки відоми про добрі справи Миколая, якшо він їх ретельно приховував?
    Це прям "новояз" якийсь! Оруелл та Бьорджес Вам би непогано приплатили за лінгвістичні консультації.
    Але за що Ви ненавидіте Чорновола та Волоха? І в чому Ви бачіте лизоблюдство?

18. medwedo berlogsoni

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ти дурний, Медведо, як пробка.

Порохоботи тільки ЗА, щоб мати нормальні стосунки з США, навіть, якщо це станеться через Зеленського.

Люби Україну і її інтереси, а не шукай можливості залізти в сраку клоуну!

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)