Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

До Грузії прибула перша партія вакцини від ковід компаній Pfizer-BioNTech.
    Максим Степанов, як там справи? Куртка не тисне?

3. СБУ сама корумпована організація в Україні - заявив Саакашвілі. Ага, значить друг Зеленського, молодший лейтенант Баканов - самий корумпований начальник СБУ в Україні.
    Саак готується. Його снаряди лягають все ближче до Зелі. Ну давай Міхо не стримуйся. Тобі ж так хочеться назвати Зеленського баригою і сказати що як тільки він піде пенсія виросте в десять раз.
    Жгі, гарячий горний орел. Тільки не той що літає, а той що гори обси@ає. Ми віримо в тебе!

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Особисто Ви маєте можливість хоч презерватив на голову натягнути. Але мова йшла про інше.
    Тоді чому лампи можно було купити лише в "Єпіцентрі"? І чому Ви не прокоментували ганебну історію з "Мрією"?

5. УКРАЇНА - МВФ: ОСТАННЯ НАДІЯ ЧИ ГЛУХИЙ КУТ?

Представник МВФ Джеррі Райс заявив, що зимові переговори української влади з представниками фонду закінчилися БЕЗРЕЗУЛЬТАТНО, а позики були заморожені у зв'язку з повільними темпами реформ. Термінів отримання нового траншу немає, а подальші перемовини можуть затягнутися на місяці.

Серед проблемних питань залишаються, зокрема, прийняття закону про Вищу раду правосуддя і зняття побоювань МВФ щодо втручання в роботу НАБУ і САП. Для позитивного результату необхідно також прийняття поправок до закону про Нацбанк та відмова від обмеження цін на енергоринку, а також ясність щодо бюджетних планів на 2022 рік та аудиту COVID-фонду.

Ще раз хочу зазначити, що співробітництво з МВФ - це не просто дешеві кредити. Це - маркер для іноземних інвесторів та індикатор стану відносин із США. Виходячи з того, що дзвінка від дядєчки Сема наш гарант так і не дочекався, а МВФ взагалі взяв відпустку у стосунках з Україною, Володя Зелєнін йде не тим шляхом, якого від нас очікують стратегічні партнери. Які починають розуміти: більш корумпованої влади в українській історії ще не було.

Проте, для України важливіше, щоб це побачив не Захід (за ним не заржавіє), а ті виборці, які, попри все, продовжують ототожнювати Зеленського з кіношним Голобородьком.

Вимкніть хоч на тиждень телевізор та просто подумайте своєю головою. Яку не замінять жоден відосік і жодна Мосейчук. Це не боляче - повірте.
    Helgi Sharp

P.C. В принципі Зеленській виконав одну обіцянку з серіалу. Таки послав нахуй МВФ.

P.C.C. Маленьке уточнення - послав не він, а послали його.

6. Blaberus

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хтось відчуває брак? Чи просто дістало, де треба і нетреба це носити?
    Не тільки, як і рошенівські солодощі є чи не у кожному продуктовому магазині.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Більш корумпованої влади ніж при Порошенко - так, не було.Всім давав заробляти і сам заробляв. Зумів очолити мафію :)))
    Всі "ти-мені, я-тобі", розставлені смотрящі, є праві та ліві руки наякихнемадепроби ставити, що збігли на виборах моментом за кордон - мабуть, лікуватися.:))) Юга збіг, Гонтарєва збігла.
    Геша Кернес - слухняний мер, а на бутафорський суд над ним ніхто не зважав. Труханов - мер. Хомутинник - куратор таможні. Ну що казати, барига баригу бачить здалеку. При Зеленському процес пішов, і до кінця його терміну всі побачать, як йому безпорадно програв ваш безальтернативний.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Гепу можна було і було за що взяти за горло ще у 2014, якби не договорняк, що забезпеч мені по Харкову потрібну кількість голосів і я тебе не рухаю.

12. 22 березня - 333 померлих
    23 березня - 342 померлих
    24 березня - 362 померлих
    Кожного дня Україна б‘є рекорди по смертності від вірусу. І ніхто не збирає
    ніяке РНБО, ніяке позачергове засідання ВРУ щоб щось терміново робити. Нічого!
    1037 за 3 дні.
    Проте Буковель то святе.
    Бубочка несе особисту відповідальність за це, як і смерть в пальто, і всі причетні до міністерства охорони здоров'я, тобто міністерства автоназії

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша, ти дурний?

75% харківян вибрали його мером, коли він був вже трупом. Яке горло? Народна любов понад усе!!!!!
    Ну а винен Порох, ясний пєнь.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Кугутик він. Прокукурікав "Порошенко" і пішов дальше на купу гною шукати поживу. Перекусить, знову прибіжить кукурікати "А ось Порошенко". Залиш його у спокою.
    Тут Blaberus має натхнення з ним спілкуватися, але, бачу, терпіння і в нього закінчується.

• Подобається Подобається x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

втік-втекла.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Новини вірусології

Спочатку зеленський хотів насмішити коронавірус до смерті.
    Але потім прийшов вірастюк і пообіцяв задушити його в своїх обіймах.

18. Blaberus

Лактоша, я розумію Ваше бажання вигородити падлокловуна за будь-яку ціну. Але питання не про те, скільки місяців Ви взмозі носити маску або насиченість ринка масками зараз.
    Питання було наступне:

19. Blaberus

Зате Єфремов на волі, та повернулися Портнов, Саакашвілі і Богатирьова!:yahoo:

20. Blaberus

Я якшо ні? Чи Визнаєте себе слабкорозвиненою дурою?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)