Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дубінський своїми свідченнями про те, що офіс Зеленського брав безпосередню участь і був ініціатором фальсифікації під назвою "плівки Деркача" поставив Зеленського в непросту ситуацію.

Хоча, для всіх в кого є голова на плечах і вона не тільки для того щоб їсти, причетність Зеленського і його офісу була очевидною.
    Варто згадати лише декілька фактів: гучні заяви самого Зеленського на прес-конференції, заяви Разумкова, заяви депутатів СН, ініціація створення ТСК, спеціальні ефіри присвячені цій темі в передачі "Право на собачий рот Натахи", відкриття вночі кримінального провадження проти Порошенка особисто опікункою "Ока Государєвого", відсутність кримінального провадження проти Деркача, навіть після санкцій США та інші факти.

Все це та інші речі є однозначними свідченнями участі Зеленського і його людей в фальсифікації розмови президентів США і України. Дубінський лиш розкрив невідомі нюанси.

Але я хотів би зараз поговорити про інший бік медалі. Бо проблеми Зеленського мене не хвилюють, навіть навпаки.
    Я б хотів поговорити про тих усіх добрих людей, які носилися з "Цілую. Обнімаю" (чи якось так).
    От сьогодні Дубінський своїми свідченнями офіційно зробив вас нацюцюрниками. Використаними.
    І не має значення чи повелись ви черговий раз на цю хуцпу через те що вам заплатили десяток рублів, чи ви просто тупа особа, відсьогодні ви офіційно: "Нацюцюрник".
    Може ви і хотіли показати що ви патріот, що ви великий борець, але відсьогодні маєте повне право набити собі відповідну татуху на лобі і "боротись" далі разом з агентами ФСБ.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

3. На Пороха 7 років шукали компромат, а Зе тільки трішки пошкрябали і компромат поліз з усіх щілин. Лерос, Дубинський. Я так розумію це лише розігрів. Багата була біографія у нашого молодого Рейгана.

4. Абсолютно вірно
    Марина Бойко
    Коли Зеленський став кандидатом у президенти, я думала, що основна його вада полягає в некомпетентності і залежності.

Такий собі інфантильний чувак, який дупля не ріже в державних процесах і буде просто все робити, як дядя олігарх скаже.

Але за ці два роки я побачила, що ні, то півбіди, а є проблема набагато серйозніша.

Справа в тому, що він надзвичайно егоцентричний, заздрісний, мстивий, осліплений ненавистю. І ці деструктивні почуття ним керують.

Тому мені смішно читати або чути, що Володимир Олександрович така хороша, добра, щира людина, що його там просто хтось обманює, він чогось там не розуміє і так далі.

Агов, ні. Цей чувак чисто заради особистої помсти поставив під загрозу стосунки України з США – нашим найголовнішим стратегічним союзником.

Він розігнав на найвищому рівні резонанс щодо "плівок" Деркача. Ініціював слідчі дії проти Порошенка і Байдена. Сприяв російському втручанню в американські вибори, фактично.

Державні інтереси для нього не значать нічого. А ось вендетта через вражене самолюбство – все.

Це було в принципі очевидно і до зізнань Дубінського.

Можливо, Зеленський хотів, щоб його вважали героєм, який вб'є дракона. Але, як виявилося, дракон насправді – він сам.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Агов, так!
    Кому я буду більше вірити: якійсь Марині з прізвищем Бойко, чи представнику посольства США в Україні?
    В посольстве США заверили, что Байден не ставил Украине условия для разговора с Зеленским

Чекаємо на телефонну розмову Байдена з Зеленським, яка пройде в теплій дружній обстановці.

А сьогодні чекаємо, - хто з цікавістю, як для прикладу я, а хто - з мокрими штанами, - що ж сьогодні обговорюватиметься на РНБО.
    Комусь дуже зіпсують настрій на ці вихідні.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

7. medwedo berlogsoni

Не трошки "по-дебільному", а досить-таки сильно.
    Наприклад, "багата була біографія" українською не кажуть. Кажуть "бути багатою", "бути багатим".
    От, для прикладу,
    Як бути багатим?, – Блаженніший Любомир Гузар зустрівся з підприємцями у Києві

Тому по-українськи (я змісту того тексту не торкаюся, лише граматики нашого "творця української мови") правильно було би:
    "багатою була біографія"
    Тобто, слово "багата" має в даному випадку вживатися в орудному відмінку.

Такі правилa
    Орудний відмінок — Вікіпедія

бути багатою, стати багатою, ставати багатою, здаватися багатою.

Учіть @Mykhaylo Khomchyn - е, поки я на Вас ще рукою не махнув.

Останнє редагування: 19 бер 2021
  8. Один раб Коломойського шле привіт іншому рабу.

Дубінський заявив, що до зливу перемовин Порошенка з Байденом причетний саме офіс Зеленського. Це і так було зрозуміло, бо записи зберігалися в адміністрації президента в архівах.

А це означає, що Зеленські у своєму дріб'язковому страху перед Порошенко поставив під загрозу стратегічне партнерство України і Сполучених Штатів Америки.

При цьому Офіс Зеленського скористався для витоку послугами російського агента Деркача, чиє ім' я фігурує в останній доповіді голови Розвідки США.

Треба наголосити, що Деркач отримав під свій контроль Енергоатом і тепер постає питання, чи це не плата за рюоперацію з плівками?

При цьому ТСК по вагнерівцям досі не створено але ТСК щодо розмов Байдена та Порошенка ініційовано саме партією Слуга Народу і активно просувалося Давидом Арахамією.

Наскільки я розумвю, що це ТСК досі не відкликано.

Єрмак-Деркач-Путін.

Зеленський вляпався по шию в лайно. І страшно, що туди він тягне і Україну.

9. Якщо кацап починати вчити українців правопису, значить кацапу немає чим заперечити, а "кушять" дуже хочєцься, та
    й майор поголовці не погладить, от несе всяку белеберду.

10. ПЛІВКИ ДЕРКАЧА – ЧОГО БОЇТЬСЯ ЗЕЛЕНСЬКИЙ?

Ми всі хором вчора посміялися з заяви нардепа Дубінського про те, що до оприлюднення «плівок Деркача» був дотичний Офіс президента, і що взяти участь в прес-конференції з Деркачем його вмовляв голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія. Як і треба було чекати, Арахамія все заперечує. Це не дивно – Арахамія довго жив на Заході і потрапити під санкції США для нього ще більш болісно ніж для Дубінського. Проте відпиратися Арахамії важко – саме Арахамія створював у Верховній раді тимчасову слідчу комісію по «плівках Деркача».

До речі, ця ТСК ще й досі працює! Постанова Верховної Ради про її створення – не відкликана. По-факту, монобільшість у ВР ще й досі веде розслідування проти чинного президента США. Після цього Зеленський дивується, чому Байден не хоче йому дзвонити…

Про те, що Офіс Зеленського підтримував кампанію Деркача проти Джо Байдена заявляв п’ятий президент України Петро Порошенко – і в ОПУ, схоже, дуже болісно сприйняли його заяву. Про те саме, фактично заявив нардеп Дубінський – складно повірити, що Арахамія робив такі кроки без наказів «старших товаришів» з ОПУ. Але про те саме говорить і сама логіка подій. Просто зверніть увагу.

Навіть після оголошення санкцій США як проти російських агентів, проти Дубінського і Деркача не порушено жодної кримінальної справи! Ба-більше. Фракція «Слуга народу» довго ламалася перш ніж виключила Дубінського з фракції. Під шумок його намагалися провести в Національну раду громад – один з керівничих органів партії «Слуга народу». І лише коли спалахнув скандал, Дубінського з партії виключили, причому схоже – всупереч партійному статуту. Просто «височайшею волею». Доречне питання – а для чого були всі попередні церемонії? Часом не для того, аби переконати Дубінського мовчати?

Ще цікавіша ситуація з Деркачем. Проти нього не просто не порушили жодних кримінальних справ. 5 лютого нардеп Гео Лерос повідомив, що Деркач по-факту взяв під свій контроль державний «Енергоатом». До атомної енергетики Деркач небайдужий – він очолював «Енергоатом» у 2006 році. Ще у вересні 2020 р. депутат Ар’єв забив на сполох – в керівництві «Енергоатому» з’явилися люди Деркача, і відтоді «Енергоатом» почав генерувати борги. «Енергоатом» заходився продавати електрику олігархам за цінами нижче ринкових – у першу чергу структурам Ахметова та Коломойського. Вам зрозуміло тепер з чого мов на дріжджах за один рік, в країні де падає виробництво, потужно збагатіли Ахметов, Пінчук, Коломойський, Боголюбов?

2020 рік «Енергоатом» завершив з боргами у 4,8 мільярди грн. За Порошенка він був прибутковий.

З опануванням «Енергоатому» людьми Деркача ситуація хіба що пожвавішала. 10 лютого НАБУ провела в «Енергоатомі» обшук через завдання державі шкоди у 2,4 мільярди грн. (!!!) – саме після от таких махінацій. Зважте на те, що призначити керівництво «Енергоатому» без президента Зеленського неможливо по факту.

Прямо вчора президент Зеленський за всі ці свої реверанси отримав добрячий удар під дих. Деркач опублікував чергову серію плівок. З тим самим – про «корупціонера Байдена». За кілька годин на шпальтах «Страни.ЮА» (яка не боїться ніяких санкції РНБО, кажуть – через щиру дружбу з Льовочкіним) Деркач заявив, що публікація чергових плівок – це відповідь на доклад розвідки США де сказано, що його діяльність контролював Путін. По-факту, це був шалений удар по ОПУ і по Зеленському особисто. Саме їм доведеться пояснювати представникам США, чому Деркач «Енергоатоми» захоплює, а не зі слідчими спілкується.

Очевидно, після цих плівок, розмова Зеленського з Байденом відбудеться не скоро, а українсько-американські стосунки будуть загнані у ще більш глухий кут – та такий що виправити їх зможе лише Петро Порошенко. Це – платня яку платить Офіс Зеленського за те, що купився на пропозицію завдати удару «плівками Деркача» по Петру Порошенко. Очевидно – на московську пропозицію.

А тепер за ці авантюри доведеться платити.

11. medwedo berlogsoni

А що там заперечувати?
    Просто після Вашої убогої заяви, що Ви - творець української мови, як казав покійний Іван Плющ - "Ви мене плющите".
    "По суті" я тому ідіоту із Пензи сказав.
    Як він підскакував, задниця в дрантя порвалася, що вакцинування в Європі АстраЗенекою припинили. Наводив перелік все нових і нових країн.
    Потім враз обісрався. Так само і Ви з Вашими порохоботськими перепостами згодом обсеретеся.
    Зараз нема про що говорити.
    Український правопис - не "всяка беліберда". Беліберда, це те, що Ви пишете. Або перепощуєте.
    Вірно повторює Ланктоша - трошки по-дебільному.

Мене лише цікавить, чи заткнете Ви свій фонтан після того, як Байден зателефонує Зеленському?

12. 20210319_091013.jpg

13. Фільм Героса - це відповідь на питання Зеленського: «Хто я?». Пояснення де ми і чому. Вони - цинічні, тупі тварюки, обдовбані наркомани, провінційні бандити, рагулі з індустріальних нетрів Кривого Рогу. Ми обрали безпринципних вилупків, які в стані наркотичної ейфорії розказують лохам про світле майбутнє, переорінтувавши економіку країни на імпорт кокаїну. І державні підприємства збиткові саме тому, що фінансово забезпечують «богемну еліту» наркотиками і корабельними соснами, машинами, квартирами, курортами та алінами. Без табу.

• Баян Баян x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Пензюк, уже пришли новости в подтверждение моих слов. Так что обосрались у нас ты и борщеварочка.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Як сказав Сталоне, психа може впімати тільки псих, а злодіїв - більший злодій.
    Президент розгортає немаленьку війну зі своїми супротивниками, нпвіть десятилітньої давності, зачіпаючи усі сфери в країні.
    Дай Бог йому здоров'я і вдачі побільше покарати паскудників, аби менше потім було роботи царю нового царства.
    З тою кількість українського лайна ніхто не справиться, крім Великого і Розумного ЗЕ!
    Є така литовська казка, суть якої про необхідність великої рибини, аби та всю дрібну виловида, а потім можна і гарпуном велику спіймати.
    Звісно, простим людям дістанеться і дуже, бо беззаконня, ковід, ще й природні катаклізми будуть добивати усяку віру. Люди стануть ненависними одне одному, життя нічошо не буде варте, нажите та накрадене буде випотрошено і вивезене.
    Гріх затьмарить простір України... але не всюди), тільки де буде покрова Богородиці та Божа рука.
    Ті міста відкриються тим, хто насправді вірить у Бога, всією душею і серцем прийме його волю.
    Величний задум Бога аідбувається на наших очах.
    Звісно, не у тих, в кого скарби на розумі, гімно для сусіда і щось понад усе, крім Бога.
    Буде перемога Бога - буде і Україна.

16. "Обоссанкції з оп зеленського"
    Новий сезон серіала для ослівблять.

• Тупо Тупо x 2
  17. Дуже показово, що зрадойоби мовчать наче риби після інфи лероса та дубінського про зе та його оточення.
    Мовчать про кокс, корупцію та втручання у вибори США.
    Двостульні підараси, які намагаються робити вигляд, що вони д'Артаньяни.

18. medwedo berlogsoni

Приємна новина
    Надра є власністю всього народу України: Зеленський - про рішення РНБО
    Цікаво, попередники Зеленського, коли клали свої лапи на Конституцію, щоб присягнутися народові, її читали?

Можлива реакція порохоботів передбачувана:
    "Уже дав вчителям велику зарплату, тепер ще й дітям рахунки повідкриває."

Примусять декого, хто користується надрами, дещо більшу ренту платити в бюджет.

19. Good man

Good man Обычный человек

Где снижение тарифов?

Меньше слов, больше дела.

20. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

На фига? Нарид должен быть готов отдать последнее для Зелечки и его хозяев! Разве не для этого стадо за него проголосовало?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)