Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. А чому у грудні?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У грудні, перед Новим Роком, навпаки збільшують кількість поїздів на Захід, як у літній період - на Південь.
    Після зараження хвороба може проявитись не у перший день.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що таке? Який фонд? Тупе падло, якого обрало генетичне сміття, казало що його ніколи не існувало! Ви що, не поважаєте вибір генетичного сміття?
    Повірте, кожен злочин падлокловуна ретельно фіксується. Йому навіть Цемаха не пробачіли. Пам"я таєте, хто такий Цемах?
    Зате Ви верещали.
    Сам факт існування гніди Зеленського це вже привід його лаяти.

4. Blaberus

Ця спроба виправдати дебілізм падлокловуна і розумову неповноцінність його виборців вже застаріла.
    Здогадались чому?

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Нагадаю про римського імператора Діоклетіана, що зрікся влади і пішов вирощувати капусту, ще бву російський імператор Олександр І, який нібито помер в Таганрозі, але по Сибіру ходив ченцем, може ще Микола ІІ, теж сам зрікся престолу.
    І чого відразу диктатор? Тож сказав, що людина буде від Бога, можливо, що не сам фізичний Ісус, але його енергетичний брат чи щось подібне, накшталт буддійсьаого аватара або іранського Саошианта (рятівник).
    Коли люди перестануть вірити у Бога, але пожинатимуть плоди свого гріха і втратять віру у життя, тоді Бог вкаже на того, хто надихне людство до нового життя, без війн, хвороб і болю. Здається іноді, що тільки я один залишився, хто ще вірить у це(

6. Lanktocha

Blaberus
    Зараз не 2019, вибори давно минули і сьогодні чи завтра нових не буде. Може досить харкати жовчю?

7. Коммунарец

Те, що ви ввижаєте за дебілізм, я назву злобною геніальністю, який зміг набрати найбільшість голосів за історію України (а не ви), має монобільшість тупеньких депутатів, які йому потрібні для своєї мети (а не розумні люди).
    Він дуже серйозний супротивник на мій погляд, хоча і здається коміком. Я вже казав, що Бог не такий простенький і пришелепкуватий старець, але дуже дотепний гуморист і хитришій за самого диявола, якого вигадали люди, аби зняти з себе відповідальність за злочини ... Але Бог все бачить і знає, просто вміє ховатися від недобрих очей і вух, але під темною мантією знає всю піднаготну недобрих людей... вони самі йому розказують свої бажання і просять збагачення, влади і нещасть для інших.
    Второпали?

8. А через три місяці?

9. Коммунарец

Поки що ніхто не забороняє лаяти, але то на все свій час.
    Колись з нього сміялися, тепер його час посміятися, хоча його зірковий час ще попереду) Ще возрадієте і заплачете.
    А щоб не вигадували від себе, то читайте біблію, аби разом із посміховиськом не горіти у вогні вічнім, бо хто захищає свої скарби, той не збереже свою душу)) , але втратить і те, що має.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Він так не може.
    Зате я хочу порохоботам повідомити радісну новину: "Слуги народу" вирішили попрохати Зеленського йти на другий президентський термін.
    "Слуга народу" проситиме Зеленського піти на другий президентський термін
    Так що Путіну знову доведеться виставляти проти Зеленського - Порошенка.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А великий голодувальник Сєнцов радив Порошенкові йти на пенсію.
    Так що Петро може запросто решта днів ліпити когутики і писати мемуари)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ліпити когутики будуть цигани.:)))

13. Blaberus

Можливо, Ви маєте рацію. Тоді слід перепустити що його дебільні виходки розраховані на дебілів, що його обрали.
    Але можливий той варіант, що Беня профінансував серіал "Слуга наріду" з ціллю мати невелику фракцію в парламенті, але нарід виявився ще тупішим, ніж він розраховував.

14. Blaberus

Що таке? Воно хоче знов надурити своє бидло?
    Обіцяло не лізти на другий термін.
    Ну що, Мавпа Японська, як воно бути надуреним лохом?
    А чим Ваш боженька не влаштовує Путіна? Війська відводить? Відводить. Оборонку знищує? Знищує. Цемаха віддав? Віддав. Врятував Росію від Морського трибуналу? Врятував. Я вже не кажу про вагнерівців.

15. Lanktocha

Не факт, що знову таке буде. Можлива розкрутка когось нового, як у те, що Зеленський буде на такій посаді, років 5 тому, ніхто не вірив.

16. Blaberus

Його час посміятися вже минув.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я іронізую.
    Порохоботи нікого іншого, крім Порошенка, собі не уявляють.
    Звичайно, попереду ще цілих три роки. Ще невідомо, кого нового винесе хвиля наверх.
    Одне очевидно, що Порошенко - усьо. Та й Ботоксний до того часу може віддати чорту душу. (Це я так кажу, поки мої куратори не чують).

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, циганам до когутиків пхатися не можна - СЕС не пропустить.
    А от Петро може запросто роздати своїм пєсєтам трохи цукру, оберемок патичків - і будете при ділі;
    А сам екс-п"ятий екс-президент засяде за мемуари)))

19. Коммунарец

30 років Україну доводять до дегенератів і схоже процес прискорився, особливо з тим короновірусом і входження до влади самі хнате кого. Так що, ж-падло себе переграв, і всі, хто чинять зло, перекусаються як скорпіони в банці.
    Цей президент всіх змусить собі підкоритися, от побачите) Я вражений, якщо честно(
    Готуйтеся до найгіршого і оберіть правильний бік, аби побачити падіння Вавилону і загибель диявола - інакше будете там же, де й останні

20. Коммунарец

Хтозна, хтозна(
    Бог зна!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)