Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Секретар РНБО Данилов анонсував засідання Радбезу на п'ятницю. Всіх хвилює одне питання. Чи оголосить Зеленський санкції Коломойському. Це вам не Медведчуку канали закрити, тут у нього : - 1 + 1 і серіал який зробив зелю президентом, гроші Привату і дерибан держкомпаній.
    Ось і Мендель загадково закочує очі і про санкції проти ІВК каже - Подивимося. Ну з нею то зрозуміло - навіть степлер може замінити. А ось Зеля сіл на расстяжку. З одного боку кусати руку Бені, яка має і годує його, і половину Офісу президента страшно. А з іншого, американці чи скоро вийдуть, або вже вийшли на участь Зеленського і його оточення в аферах Коломойського плюс фільм розслідування по вагнеровцам.
    Треба щось робити, а що? І хочеться, і колеться, і Беня не велить. Подивимось подивимось.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Щось вигадає) То не тупенький і наївний Гриценко ) Цей може почати і переможну визвільну війну на Донбасі і виповнить завітну мрію патриотів розботи проросійських сепаратистів.
    Добра провокація і американські Б-52 у просторі за 300 км від Москви)

3. Коммунарец

Зе тепер сам собі господар, а втопити Коломойського сам ... велів) за усіма жанрами так має статися. А там жирний шматок добра можна прибрати до рук... і не тільки бородатого ))
    На це здатний тільки Великий Руйнівник, яким ви самі його прозвали, тільки ще не Великий... але то справа часу)
    Він мені подобається)

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я з вами не згоден! Це неполіткоректно!
    Професійні кловуни ображаються, коли блазня та падлокловуна називають кловуном. Напевно, вони ображаються коли тупе стадо порівнюють з представниками їх професії.
    Буде доречнішим прихильників падлокловуна називати дегенератами або просто дебілами.

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Цікаво, хтось прочитав це повністю?
    Але мене цікавить інше: чому Ви ніяк не прокоментували слова Зеленського про те, що ковідного фонду не існувало? Я вам привів не лише посилання, але ще й відео.
    Напевне тому що я Вам довів що ваш падлокловун підступна брехлива погань, а Ви дурень, тому що повірили людині, на пиці якої написано великими літерами "ПАДЛЮКА".

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо чесно, не чув.
    Могло бути, брехня, але, чи є він, чи нема, моє здоров'я залежить тільки від мене, мені від того, ні гірше, ні краще, що на пінчуківських каналах сказали про великий внесок "мацената і благодійника" Пінчука, на "Прямому" показали привезення Порошенком у якусь лікарню пару протичумних костюмів.
    Без ярликів! А хіба не було звинувачень після "вадінтур", що війна не закінчена, територіальна цілісність не відновлена, долар не по 10, корупція не ліквідована...? Брехня і невиконані обіцянки тільки в Зеленського?

7. Good man

Good man Обычный человек

Когда кацалапый или борщеварочка налево и направо бездоказательные ярлыки лепят, то ты ничего не видишь. А тут вдруг увидел. Одно слово - Планктоша.

8. FB_IMG_1615312978985.jpg

• Смішно Смішно x 1
  9. Lanktocha

Прямо І клас - ІІ чверть, ті винні, ні ті перші почали... У конкретному випадку, хто кидається ярликами?
    Пояснювали до посинінь, як хто і за яким принципом обрав. Що ще доводити такому барану, та і баран вже би осмислив суть.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

что ви нє гаварітє? І де ви були при Порошенку? Лаяли владу?

Ось вам бумерангчик у зубки. Життя вчить...

11. Lanktocha

І шумить, і гуде,
    Дрібний дощик іде,
    Не бунтуйте, українці!
    А то Путін нападе.

Самі ж знаєте, критикували таку владу тільки "провокатори" та "агенти Кремля".

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та не дуже, можете передивитись. Бо це був мій український президент. Тільки в останній рік перед виборами відшатнулась від нього.
    Можу сказати з-за чого. Найбільше враження дало його поводження з Саакашвілі - його другом та сокурсником, якого він привів для реформ, а зняв з посади губернатора як тільки серйозні люди поскаржились на нові порядки на одеській таможні. Ще й викинув з країни, забрав громадянство. Тобто показав, що для нього закон не писаний - раз. І що митна мафія для нього має вище значення, ніж навіть своя репутація - два. Саакашвілі ж не проста особа, а екс-президент, і він має зв'язки та вплив за кордоном навіть кращі, ніж Порошенко. Так що було про що задуматись.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вернувся Саакашвілі, отримує $20000 на місяць.
    Яка від нього користь?

Якщо його звільнити - почне обсирати Зеленського. А так... своє отримує і мовчить у тряпочку.

14. Коммунарец

І ти красавааааа!

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Для мене це також було останньою краплею.
    Без суду і слідства... Людину, шановану в цілому світі, яка приїхала на запрошення здійснювати реформи, взяти і грубо в ресторані кинути на підлогу, скрутити, вкинути у приватний літак і викинути з країни, а потім не дати змоги оскаржувати дії Порошенка, таке могла зробити лише велика Свиня, яким і виявився Порошенко.

А от Новак із двома вкраденими мільйонами євро, якого зараз пов"язали в Польщі, виявився "ко двору". Його Порошенко не викидав.

16. Silver bullet

На ХФ відкрили тему "Бандера, Петлюра, Мазера, Порошенко". І лізоблюди пішли в рознос. Досить смішно, якби не було сумно. "Порошенко-справжній гетьман" і таке інше. Я там писала трохи. Просила - давайте краще про Мазепу) Можете подивитись. Тема в Головному "Харьков форума".
    Мазепа - складний персонаж. а Порошенко - простий.
    Я зараз можу (вже тут) його описати за 5 рядків. Може, потім туди напишу))
    Має освіту,знає мови, знає як Кабмін працює і парламент, як РНБО, має кишенькові ЗМІ і знає як прибрати конкурента, зробивши антипіар. Знає скільки коштує кожний український політик, що він має, приблизно і по західним політикам. Для нього нічого не варта вчорашня послуга, патологічно жадібний до грошей, аморальний, брехливий, ненадійний, мстивий, заради влади може принижуватись будь перед ким.

Ото і все про "сивочолого гетьмана", що заважав анексії.
    Один з політологів сказав, що Порошенко, коли були б потрібні обставини, зняв би вишиванку та надів косоворотку. Я до цього можу додати, що з наших политиків не тільки він. От Руслан Кошулинський навряд чи.

Останнє редагування: 10 бер 2021
  17. Silver bullet

То ви недостатньо обізнані. Подивіться останнє політшоу з Савіком Шустером.
    Там Саакашвілі таку презентацію,багато розрахунків, слайдів, де брати гроші, закатив! Робота проведена не аби-яка, вважаю, до нього охорону приставити треба, якщо нема. Якщо будуть по цим напрямам діяти, а не так як при Порошенко - самі декларації, то буде дуже добре. А коли ні - таке ж буде відношення.
    На Порошенко такі надії після революції були...вкрав він ці надії. Як Янукович ввів сина в парламент(того, у якого дружина росянка), як Янукович і Пшонка свою сімейну ікону має, де він як апостол, чи янгол - краще знає Комунарець.
    У Зеленського ще три роки - буде видно, якщо він забронзовіє.

• Подобається Подобається x 1
  18. medwedo berlogsoni

ставлення

19. medwedo berlogsoni

І що найцікавіше: порохоботи в своїх фотожабах порівнюють 5 мільярдів, озвучених Саакашвілі в 2015 році, і, здається, 37 мільярдів - зараз. Уже у порохоботів Саакашвілі - не Сукашвілі. Посилаються на нього.
    Причому якось мовчки обходять те (а я наводив посилання), що ці цифри - відносяться (тут саме "відносяться") до зовсім різних речей.
    Раніше говорилося, що 5 мільярдів Україна втрачає лише через корупцію п"ятірки олігархів, зараз - скільки взагалі, по різних напрямках. У Гордона є все це перераховано.

20. Good man

Good man Обычный человек

То, что у Саакашвили в министрах шлюхи ходили, тебя не смущало?
    Что про него постоянно говорят про измены жене, тоже не смущает?
    Что жена живёт в другой стране месяцами, тоже не смущает?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)