Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ні, справа саме в цьому.
    Ви взмозі уявити виборця Мєдвєдчука та Рабіновіча який голосував за Порошенко?
    Тобто Ви згодні з тим, що падло Зеленський нажився на вакцині. Тварюка, чи не так? І яке тільки бидло обрало таку падлюку!

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Стосовно безкоштовних ліків від коронавірусу, є різні форми, мені вистарчило антивірусних "Флукап", для пониження температури "Хелпекс", "Колдрекс", можна пару ампул "Дексаметазону", воно копійки коштує... в інших цілях, для очистки крові, кращої роботи нервової системи проходив сеанс барокамер, насичення організму киснем..., врахував, який брак медичного кисню, скільки людей на ШВЛ, комусь медичний кисень потрібен більше, ніж мені, я на минулий рік від таких процедур відмовився, не факт, що цього року получиться.
    Більше критики могло би бути і не безпідставної, якби Зеленський закупив російську вакцину.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Не забудь про театр со стороны кацалапого. Этот пензюк общается с тобой только с целью выставить тебя потом кацапом по придуманным причинам. Рекомендую его самого сразу выводить на чистую воду. Зайди через компьютер, у меня в подписи доказательства его кацапской сущности.

• Подобається Подобається x 1
  4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Этот придурок меня бздит.
    Иначе он бы не держал меня большую часть времени в игноре (или делал бы вид).
    Спасибо за полезную информацию.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Good man @Blaberus Хлопці, Ви вважаєте, що я в темі про Зеленського буду допомагати Вам розводити срач?
    Зараз прийде @Mykhaylo Khomchyn і пояснить Вам, ідіотам, що до тих пір поки в суді не доказано, що Зеленський нажився на вакцині, то все - звіздьож.
    Я сьогодні займався дровами. Ріжу величезного клена на колодки, складаю у березі біля річки. Щоб не погнили дрова, лежачи на землі. За літо підсохнуть, буде легше носити під хату.

Яка різниця, кацап Медведо, чи не кацап? "Да будь я хоть негром преклонных годов" (с).
    Зеленський ввів санкції проти кума Путіна

Під керівництвом Зеленського Україна за рік піднялася на кілька сходинок по різних показниках, економіка, інфраструктура, я давав посилання.
    Будуються дороги, мости, школи, дитячі садочки, лікарні, стадіони.
    Замовлено три транспортних літаки Ан-178 для ЗСУ.
    Будується база ВМФ для нових військових кораблів, які скоро надійдуть із Британії, Туреччини.
    Модернізовані танки, броньовані автомобілі і надійшли уже в діючу армію.
    За два роки на Донбасі окупаційні війська Росії та їх маріонетки не просунулися ні на метр.
    В Крим вода не подавалась і не буде подаватися.
    У Верховній Раді почали серйозно боротися з кнопкодавством. І будуть перші засуджені кнопкодави.
    Знімають зарплати (мільйони гривень) із прогульників (до речі, Бляберусю, Порошенко - в компанії з Медведчуком і Рабіновичем у цьому плані, так що ставити Зеленського в один ряд із Рабіновичем і Медведчуком може лише ідіот).
    У Медведчука забрали трубу нафтопродуктів, передану йому за часів Порошенка, і тепер на прокачці дизельного палива Медведчук не зароблятиме свої мільярди.

Після того як @Silver bullet нагадала мені про Теореми Геделя про неповноту, які я колись, між іншим, проходив, я взагалі не розумію, про що я тут із Вами, йолопами, дискутую, що навіть українською не вміють писати як слід, (про Гудмана я мовчу - він громадянин Росії, йому можна пробачити, а от Бляберусь проявив свій ідіотизм, коли йому здалося, що "вертольоти" - не українське слово).

Тим не менше, тут інколи пишуть і нормальні люди, Василь, Джіпсі, Сільвер Булліт, Ланктоша, який хоч інколи і допускається помилок, але у нього здоровий глузд в тому плані, що Порошенко - минуле, причому, не найкраще для долі України.

Так що і я інколи подаватиму важливі новини, тикатиму порохоботів їх поганими мордами в брехню. От такий я садист-огородник.

Жодна порохоботська собака не пораділи з того, що під Рівним зроблена велика робота - за 5 днів насунуто на опори металеве перекриття, що скоро там будуть їздити автомобілі, в тому числі будуть їздити і порохоботи.
    При Порошенкові до цієї дороги просто не дійшло б. Це видно хоча б із того, що міст через Прут закінчили за кілька місяців, але цих кількох місяців не знайшлося у влади Порошенка-Гройсмана. Дванадцять років опори лісом обростали.

Так що Зеленський - розумний вибір розумних українців. (Хоча, звичайно, це був ризик - ніхто не знав, яким він виявиться насправді, але Порошенка більшість населення з його Луценками, Свинарчуками, Гройсманами, Грановськими, Парубіями українці уже на дух не переносили).

А Ви далі про медведо-кацалапого талапайтесь, рийтеся в його дописах.
    Ще раз кажу. Батько у мене росіянин із Сибіру (білоруські корені). Я народився і все життя прожив в Україні, якщо не рахувати двох років служби за Полярним колом. Мати - українка. По материній лінії - багато розумних і освічених людей, директори шкіл, хірурги, є навіть один лауреат Сталінської премії за досягнення в металургії.
    Ну, і що з того? Головне, що обрали Зеленського, а Порошенка за його бріхні і барижництво прокатали.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy::haha::haha::haha:

5 балів!

Що не прихильник Зеленського, то клоун.:)))

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, щось я зовсім заплутався. Хто хворів на коронавірус, той не вакцинується! Про це всі говорили.

Чому ж тоді Зеленський, перехворівши коронавірусом, поліз щепитися? Гальманув? Чи це бу театр з порожнім вмістом ампули?

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мих, зловив блошку? Запий водичкою. "Всі" - то хто? Торговки з вашого ринку?
    Так от слухайте краще вірусологів, які вважають, що імунітет після ковіду тримається від двох місяців до півроку, в залежності від важкості.
    Вас не забанили ще в гуглі, значить знайдете.
    Не дякуйте.

• Смішно Смішно x 1
  9. Зовсім хуйові справи у віслюка, якщо кацап кинувся перераховувати і приписувати янелоху справи, до яких тим ніяким боком.
    20210227_214241.jpg

10. Я все не міг підібрати простий і одночасно ємкий опис кацапа і примкнувших. І тут ФБ приніс нагадування шестирічної давнини:
    "Добре видресирувана совість ніколи не загризе свого господаря!".

11. 20210308_230521.png

• Смішно Смішно x 1
  12. Lanktocha

Лиш би догодити збанкрутілій владі Порошенка.
    Має мінуси Зенленський, але від янукоїдів він не гірший.

Порохоботи не знаййшли ще тут спільне: за Порошенка - ветиран бойових дій на Донбасі - ідеал сміливості, мужності та героїзму, ідеальний зять, потім - потрібно приписати вдома, для ветиранів ООС пільги при оплаті комунальних послуг, тепер - контузії та морально-психологічні травми даються взнаки, при зустрічах із бойовими побратимами - п'янство, алкаш та інвалід вдома непотрібен. Не Зеленський у такому винен.

13. Good man

Good man Обычный человек

У Зеленского был рейтинг 73%, сейчас в разы меньше. По логике кацалапого разумных украинцев за два года стало более, чем в три раза меньше. Несложно прикинуть, миллионы либо должны умереть, либо стать пациентами психиатрических клиник. Ни того, ни другого мы не наблюдаем, но у сторонника Зеленского всё равно всё разумно.:good:

14. Lanktocha

Вже пояснювали не раз, були серед цих не тільки фанати Зеленського, а й вибираючі "менше зло".
    Переможний рейтинг не зберіг жоден президент, навіть Порошенко після "вадінтур", таке притаманне тільки диктаторам, типу Путін чи Лукашенко. Не доречне це зауваження.

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В українців в традиціях влада вилаяна, якщо не сказати гірше слово.
    Це у росіян "Коли не Путін, то хто?' Терплять хоч 20 років, поки їх не доведуть до голодних бунтів - тоді капець.
    Українські традиції інші: волелюбність і демократія. Крикнули "Любо!" - так тому і бути. Якщо "Не любо!" - не врятує ніщо.
    І самого отамана.
    Ніколи б 20 років над українцями не нависав би жадібний кровожерливий карлик. Якби спробував фальсифікувати вибори, отримав би революцію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ви не повірите! Але я агитува за ЗЕ! добровільно, без платні, хоча самому бридко було за нього віддати голоса.
    Чому? А щоб затрахав асіх))
    Особисто мені вистачає 1000 грн на місяць, комунальні до 60 грн, безкоштовний інтернет і подалі від пандемії. Я готувався до того... і мені однаково, що буде з тими, хто живе проти законів божіїх( Хоч трішки сумно мені від того, але самі собі обрали те, що тепер нехай смакують. Хоча... може їм є яка різниці, який ж... сидить на шиї народу.. мені немає.

17. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, список кандидатов с момента выборов не изменился. Зеленский ни с кем в паре во втором туре не набирает даже близко такие проценты. А впереди ещё смерти людей из-за качества вакцины, смерти людей от отсутствия вакцинации. И всё это будет на фоне успешной вакцинации в Европе.

18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ще не вечір для сміху. Добре сміється той, хто сміється останнім.:bye2:

19. Good man

Good man Обычный человек

Кацапские каналы закрыли и тебя забанить надо.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)