Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Lanktocha, не вступайте з Порохоботом у дискусію - марна справа. Не виправдовуйтеся.
    Тикати порохоботів мордою у лайно - можна.
    Хай Хомчин скаже краще, через скільки місяців рішення РНБО стосовно Медведчука ,точніше, медведчуківських каналів "підписував" Порошенко, і через скільки днів аналогічне рішення підписав Зеленський.
    От і вся історія.
    Щоб Хомчин не напружував звивину, я йому підкажу. Рішення РНБО стосовно накладення санкцій Порошенко взагалі не підписував.
    А Зеленський стосовно Марченко - на наступний день.

А тепер Порошенко із мокрих штанів вискакує: чому зрадники до цих пір є народними депутатами?
    Вони що, зрадниками стали вчора? При ньому вони не були зрадниками? У Порошенка не було можливості посадити зрадників в цюпу, не допустити їх обрання в нинішнє скликання ВР?

Морда крокодиляча... Він тепер плаче: Володимире Олександровичу, Володимире Олександровичу...

• Подобається Подобається x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Ещё раз поясняю. 80-ые года не могут включать в себя 90-ые по определению. Принципиально. Поэтому неважно, сказал ты точную дату из 80-ых или неточную. Никакая дата из 80-х не является 90-ми. У тебя не ошибка в точности даты, как ты хитро это хочешь представить, а смысловая ошибка, научная, математическая. Вот если бы ты сказал "речь Буша в период распада СССР", то тогда верно, этот период охватывает и конец 80-х и начало 90-х. А у тебя ошибка уровня третьеклассника. Поэтому тебя называют Планктошей. Заслуженно.

3. Що підписав віслюк?

View: https://www.facebook.com/100013930632694/posts/1081372482337096/

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А я вже здаю екзамен по історії? Хтось ставив питання про точну історичну дату?
    Суть зрозуміла, багатьох світових лідерів лякав сценарій розвалу совка і утворення, замість одного ядерного совка, ймовірно 10 ядерних держав, є і зараз такі фобії щодо ймовірного розпаду Росії.
    Сподіваюсь, все вияснено і тема закрита чи комусь знайти і показати помилки, яких у інших немало?

• Подобається Подобається x 1
  5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Медведо, повторюсь- за ШЕСТЬ часов прямым рейсом религия вакцину доставить не позволяет?Кстати, со времени видосика Степанова о "погрузке вакцины" прошло и больше шести, и больше "11 часов 20 минут".Вакцины нет.Ее на волах везут?

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:dntknw: чем бы дитя не тешилось - лишь бы не вешалось.
    Майоров забыли оповестить о логистике в доставке вакцины. Ну правда.
    Ждите готового, вас не обойдут, если вам 60+.

7. Silver bullet

Я не решила вообще - буду я в этом експерименте участвовать или нет.
    Надо чтоб была хоть какая-то статистика, а то больше смахивает на величайшую аферу.

8. MayorMayor

Вислючок был готов отправить самолет за собачкой в Китай.Вислючок не готов сделать то же самое за вакциной в Индию?

9. Silver bullet

А вы не хотите предположить, что вислючок умнее и информированнее вас? Может, не так уж нужна эта индийская вакцина, а просматриваются иные варианты, поинтересней? Ну правда.

10. Хай Бог боронить приймати цей фуфловакцин. Це навіть не Оксфорд.
    FB_IMG_1613855201470.jpg

• Смішно Смішно x 1
  11. А що ж тоді це було. Чергова локшина для лохтурату?

12. MayorMayor

И именно поэтому вислючок отправил в Индию Степанова?Ах, да Степанов же сам туда полетел.Уж больно ему название Мумбай понравилось.А заодно и "собачку говорящую посмотреть".А 5 миллионов дополнительных доз индийской вакцины Степанов от нехрен делать выпросил.Исключительно по "ненужности".Буля, когда я вижу, как зелебобики старательно вылизывают обосранную мурзилку вислючка, мне всегда вспоминается бородатейший анекдот: Приходит мужик пьянючий домой.Жена затаскивает его в квартиру, и начинает раздевать, приговаривая:"всю неделю трудился, после работы решили с коллегами расслабиться, но они "посильнее", споили тебя, Вася?"Мужик: угу!Смотрит- помада на рубашке."Ехал домой в переполненном трамвае, какая-то женщина случайно прислонилась".Мужик: угу!Раздевает дальше- а мужик в женских трусах.Она: "Вася, что это?!".Мужик: ну ты же у меня такая умная, ну придумай что-нибудь!
    И к чему бы этот анекдот вспоминается?

13. Мильна бульбашка "санкцій з зєкла" луснула навіть раніше, ніж очікували.
    Попереджали ж, щоб не дякували передчасно.
    Цікаво, який післясмак залишився на язиках дякунів після зализування зеленої дірочки?

14. Silver bullet

:)))Майори, я живу спокійно, і не знаю, куди і для чого їздять в командировки якісь чиновники. І локшини не маю на вухах).
    А є люди, які "кушать не можуть" так їм це треба. А потім щось у них не сходиться - відчувають на вухах локшину.
    Подомовлялися багато з ким - про це казав Ляшко - це їх робота така - домовлятися. Бо якщо б не домовились ніде - тоді були б поганими.
    Що будуть брати - хто зна. Я думаю, що вакцина там одна - пфайзер, всі інші - експериментальне хто зна що.
    Майори, всі очікують, а порохоботи, як навісні, лізуть поперед батька в пекло.

15. Silver bullet

Яка краса! Лижники, морда Зеленського і спалах вірусу в ІФ ) йой, це ж пісня.
    Хомчин, ти не відчуваєшь ніякого комізму? Приший кобилі хвіст :)))
    Чи ти як вищий охфіцер і не можеш відчувати?

16. MayorMayor

Кто "вси"?Процент вакцинированных в Израиле сами спромогнетесь найти?Аль помочь?А в ОАЭ?А в Бахрейне?

17. Коли нас дурили?

Зеленський заявив, що ковідного фонду не існувало, й тому не ухвалювалося рішення про виділення з нього коштів на "Велике будівництво"....
    А це тоді що? Коли нас дурили - 13 квітня 2020 р. чи зараз?

View: https://www.facebook.com/100013930632694/posts/1081540072320337/

18. View: https://twitter.com/13Hellis_13/status/1363896958830710784?s=19

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)