Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мені в особисті почали писати люди запитання, а чому Порошенко не посадив Медвєдчука, а от Зеленський?

Ну по-перше, Зеленський теж ще Медвєдчука не посадив.

По-друге, сам я особисто повністю вітаю та підтримую рішення РНБО щодо санкцій.

Для того, щоб відповідати на такі запитання не голослівно, потрібно було б самому бути свідком тих процесів з середини, а не ззовні.

Але я згадую, як Росія не хотіла міняти наших полонених без участі Медвєдчука. Що наші іноземні партнери вимагали включити Медвєдчука до переговорів у Мінську, як на цьому наполягав Путін. Які маніпуляції відбувалися довкола полонених та обміну тілами загиблих.

І от прості цифри:

2014
    Станом на 13 вересня 2014 року у полоні російських бойовиків на Донбасі перебувають 853 людини, ще 408 вважаються зниклими безвісти.

Станом на 22 жовтня 2014 року з полону росіян було звільнено 822 людини, які з початку війни на Донбасі вважалися зниклими безвісти або перебували в заручниках.

2015
    Станом на 25 грудня 2015 року з полону росіян було звільнено 2957 осіб, в полоні у бойовиків знаходиться 131 заручник.

2016
    За 2016 рік з полону російських найманців було звільнено 16 українських заручників.

2017
    Станом на 7 вересня 2017 року протягом війни на Донбасі з полону росіян було звільнено 3138 осіб!

Станом на 14 листопада 2017 року в полоні росіян перебувають 157 українців, 404 — вважаються зниклими безвісти.

2018
    До січня 2018 року з полону російських бойовиків на Донбасі було звільнено 3088 людину, в заручниках залишаються 112 осіб, 490 — вважаються зниклими безвісти.

На 25 червня 2018 року, всього було звільнено 3244 полонених!!!

У цьому році мала бути одностороння видача 9 полонених безпосередньо Медвєдчуку, але Кремль відмовився від цього задуму.

Обмінів, скоріше за все, більше не буде, що прикро, бо наші цивільні громадяни та військові все ще перебувають в полоні.

Але то не через Медвєдчука, а через позицію Росії.

Вони забрали, що хотіли. Бєркут, Цемаха та інший обмінний фонд.

Без каналів та шансів на президентсво Медвєдчук більше не потрібен Росії, а без полонених та припинення вогню - Україні.

Збитий льотчик.

А от газова труба та електорат дуже потрібні.

Тож, пора.

Політика іноді складніша, ніж думає пересічний спостерігач.
    Мирослав Гай

• Оптимістично Оптимістично x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Прямо хоч спати не лягай!
    Зеленский одобрил поручение вернуть государству нефтепродуктопровод "ПрикарпатЗападтранса"

А чому "бездеятельность"? Та тому, що Кабмін очолював такий собі Гройсман, протеже Порошенка.
    Яценюка Порошенко усунув всякими інтригами і поставив Гройсмана.
    От, як писалося в одному перекладі оповідання О.Генрі, "Тек Ойл да Вытек".

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

4. Silver bullet

Вот такие пирожки...Важно, что во время войны с Россией Зеленский резко обрубил инструменты влияния Путина на Украину. Информационные и денежные.
    И я глубоко уверена, что Порошенко "не смог" этого сделать по одной единственной причине - из-за главной слабости Петра Алексеевича, которая прекрасно известна и Медведчуку и Путину. Дали ему долю в прибылях от торговли дизелем и газом и пообещали корректность во время избирательной кампании. И дело было в шляпе.

• Подобається Подобається x 1
  5. Як глибоко?

6. для кацапа:

20 лютого о 19 годині 36 хвилин за київським часом (о 12 годині 36 хвилин за північноамериканським східним часом) із Центру космічних польотів на острові Воллопс (штат Вірджинія, США) відбувся перший у 2021 році пуск ракети-носія середнього класу «Антарес». Ракета вивела на орбіту автоматичний вантажний транспортний корабель Cygnus, на борту якого близько 8000 фунтів корисного вантажу NASA для Міжнародної космічної станції.

Ракета-носій «Антарес» складається з двох ступенів. Основну конструкцію першого ступеня було розроблено ДП «КБ «Південне» та виготовлено ДП «ВО ПМЗ» у кооперації з українськими підприємствами «Хартрон-АРКОС» (Харків), «Київприлад» (Київ), «Хартрон-ЮКОМ» (Запоріжжя), «ЧЕЗАРА», «РАПІД» (Чернігів) та iн. на замовлення корпорації Northrop Grumman (США).

Підготовка PH «Антарес», її випробування та пуск проведені за участю фахівців ДП «КБ «Південне», ДП «ВО ПМЗ» та НВО «Хартрон-АРКОС». Згідно з контрактом у Конструкторському бюро «Південне» в режимі реального часу здійснювалася технічна підтримка пуску, приймання та оброблення телеметричної інформації. Українські фахівці в повному обсязі забезпечили виконання всіх операцій у своєму секторі відповідальності.

У рамках програми «Антарес» українська сторона виконала весь комплекс робіт з проектування, відпрацювання та виготовлення матеріальної частини основної конструкції першого ступеня для ракети-носія.

Космічний корабель Cygnus цієї місії отримав ім'я на честь математика NASA Кетрін Джонсон.

Прибуття Cygnus до МКС заплановано 22 лютого об 11:40 за київським часом.

Цільові завдання місії:
    ▪ основне завдання – доставлення провізії та речей для екіпажу, матеріалів для наукових досліджень і вивезення з МКС та подальша утилізація у щільних шарах атмосфери відпрацьованого вантажу;
    ▪ доставлення на МКС суперкомп'ютера SBC-2, розробленого Hewlett Packard і NASA. Він буде використовуватися для аналізу даних про стан здоров'я астронавтів, розшифровки і аналізу їх ДНК прямо на борту МКС, а також для аналізу результатів спостережень за полярними покладами льоду і блискавками в атмосфері Землі;
    ▪ виведення на орбіту низки кубсатів та наносупутників.

‼️ Усього з 2013 року ракета-носій «Антарес» стартувала 14 разів, 13 з них – успішно.

Проект «Антарес» – вдалий приклад участі підприємств космічної галузі України в міжнародних проектах та успішної діяльності на світовому космічному ринку.

Відео пуску:
    View: https://youtu.be/1XNTIaGJwPE

NASA - National Aeronautics and Space Administration Northrop Grumman Corporation International Space Station Офіс Президента України Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України Кабінет Міністрів України Денис Шмигаль Олег Уруський Державне космічне агентство України Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США NASA's Wallops Flight Facility Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine

#yuzhnoye #yuzhnoyesdo #pivdenne #південне #кбпівденне #южное #кбюжное #кбю #ukraine #space #madeinukraine #антарес #nasa #wallops #antares #cygnus #мкс #iss #northropgrumman #ng15

7. Silver bullet

:))) Зеленський не шукає частки в доходах Медведчука, він хоче щоб їх не було.
    Відповідні і результати.
    Що і потрібно було довести придуркам, які багато на себе беруть в намаганні обезцінити 73% виборців.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Я запитував про переконання, а ви про що подумали.
    Так. Кожний думає в міру своєї розпущеності.

9. Good man

Good man Обычный человек

Что-то есть сказать по-существу?

10. Good man

Good man Обычный человек

Точно! А придумывай свой ответ на моё доказательство. Тебе, старому маразматику, прощаю отсутствие мгновенного ответа. Но есть до конца завтрашнего дня не высунешь свой язык из одного места, то будешь ходить а статусе трепла доказанного.

11. ЗАДАЧА.
    ДАНО:
    1. У преЗЕдента на 200% свій Генпрокурор.
    2. У нього в СБУ на 200% свій очільник, друг дитинства.
    2. У нього у ВРУ на 200% своя монобільшість.
    ЗНАЙТИ:
    Чому два терориста, на котрих "наклали санкції" працюють у ВРУ, вільно пересуваються, а не сидять у буцигарні?

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І за що чи за кого я розпинався рік тому?

13. Бандерівець Зеленський
    У травні 2019 року під час інавгурації президента Зеленського я посмів собі зауважити, що до кінця каденції Зеленський неодмінно поправішає. Бо так завжди в українській історії.

Мир у очах Путіна він нарешті уже перестав бачити. Я думаю, що йому хтось підкаже, що це просто хтивий блиск у очах педофіла, за допомогою якого і «канхвєти Тузік» старе лисе опудало заманює нашого Вовіка.

Так само, до речі, я говорив у липні 2019-го, що вже через рік-два олігархи скуплять більшість слуг народу. Поки-що більшість не скупили, бо Єрмак теж роздає пухкі конверти. Інсайди кажуть, що походження конвертів – не з великого будівництва, а з митниці.
    Але це все одно станеться.
    Плюс слугам-мажоритарникам цього року дадуть грошей на округи через субвенцію на соцекономрозвиток.

Але якщо серйозно, то відіграти рейтинг за рахунок патріотичного електорату Зеленському буде важко.
    Хоча, будемо відверті – задача стоїть – потрапити у другий тур майбутніх президентських. Краще з Бойком. Щоб потім переможно виграти.

Тому треба потоптатися на патріотичному електоральному полі. А там у Порошенка – під 20% збитого залізобетонного ядра.
    Є, звичайно, багато патріотів, які Петра не люблять. От на них і ставка.
    І що треба зробити, щоб цей електорат ОФІГЄЛ від націоналізму Зеленського?

Я думаю, що Володимир Олександрович найближчим часом заявить про готовність України відновити ядерний статус. Дасть відповідні доручення РНБО і підпише Указ.
    Світ зціпить від його хоробрості. Європу злякає. Росія захлинатиметься слиною. У Скабєєвої буде інфаркт. Кісєльов з його радіоактивним попелом підіжме хвоста.
    Байден розуміюче всміхнеться. Тоні Блінкен передзвонить, щоб у Вови не тремтіли коліна.

А у нас патріоти повірять, що у Володимира Олександровича є яйця. А пацифістом він насправді був - агентом під прикриттям.
    А ще Зеленський заявить про створення гіперзвукової ракети, яку російські радари не беруть. А несеться вона у 6 разів швидще швидкості звуку.
    І скоро Кремлю кірдик.

Заявиться також план Б по Донбасу. Він може бути навіть фантастичним. Але тому у нього і повірять.
    Тест пройдуть лише ті, хто розумітиме, що войовничість Зеленського – це нова роль у новій стратегії серіалу «Другий термін».
    Тепер у кінці кожного відоса має бути: «Путін лалала»
    Але я вже готовий виставитися авторам стратегії. Браво. Так тримати.
    Це на користь Україні.
    Тільки ж тепер треба і Коломойського почати душити.
    Віктор Бобиренко

14. hrim

hrim Well-Known Member

Санкції за підтримку тероризму - перша відповідна дія Зеленського як Президента.

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

//Тому треба потоптатися на патріотичному електоральному полі. А там у Порошенка – під 20% збитого залізобетонного ядра.//
    Сценарій 2019 для Порошенка вже неактуальний.
    На наступні вибори ймовірні кандидати, які зараз на таке не розглядаються.

16. Та заткнешся вже ти наш політолог задрипано-недороблений.
    Бойко, Тимошенко, жопа, віслюк. Щодня бубубубубу. Дістав цей юродівий

17. МОЗ озвучивает цифру 4489 новых случаев заболеваний коронавирусом сегодня. Вроде эпидемия пошла на спад по сравнению с 14000 перед Новым Годом. Но Ивано Франковскую область оцепляют блокпостами и всех выезжающих будут проверять по электронным базам - не находятся ли они на самоизоляции.
    Вам не кажется что нас, мягко говоря, обманывают власти. На Западной Украине вспышка эпидемии. Во всем винят туристов, которые разнесли Ковид.
    Особенно я бы дал в табло одному ВИП туристу в Буковеле, устроившему отдых, катание на лыжах и селфи без масок, показавшему пример остальным.
    А то он теперь, как всегда, отморозился и делает вид, что ни при чем. Вакцины нет, больничный фонд в западных бластях заполнен, нехватка медперсонала. Сдается мне, что статистика сильно занижена,чтобы Бубочку не подставлять.
    Oleg Helgiv

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Число привитых от Ковид в Бангладеш- 1,3% населения.В Украине- 0.Желающие могут посмотреть, что такое Бангладеш, и какой лютый трэш там творится.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)