Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже дістало пояснювати, але ботам пиріжок заробити треба.
    Порошенко - МИНУЛЕ, при всіх мінусах Зеленського, не треба харкати жовчю і програвати треба вміти.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

[​IMG] які там цінні папери на роботі? паря про них тільки тут і почув))
    самий цінний папір в нього дома поряд в йоршиком.
    Паря, скажи, що таке варант?:)))

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Нема в нього дома йоршика. Йоршик - символ підтримки Навального. І йоршики натякають (намекают) на зовнішність Пєскова.

• Смішно Смішно x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Ну, что, раз кацалапый просит, распишем ему от и до.

Василия я стал называть пьяницей только после его собственного признания в пьянстве. Он офицер, на передовой, олицетворяет моральный облик армии. Получил заслуженно.
    Борщеварочка. Здесь всё ещё лучше. Эта "интеллигентная женщина" регулярно матерится и сама открыто признавалась, что даже близко не является интеллигентной. Делала это с усмешкой. Более того, после этого я неоднократно тыкал этим фактом тебе и Василию, которые взывали к справедливости. Вы свой язык в жопу засунули сразу и замолчали. Она неоднократно мной была уличена во вранье, полном противоречии логике. За это его называли и матом и дурой и т.д., я же благородно - борщеварочка.
    Планктоша. Сначала он был многократно уличен в переигрывании фактов, полном нежелании отвечать на конкретные неудобные вопросы, но при этом затем смело выходил и делал вид, будто не сел в лужу. Регулярно получает от форумчан оценки своих интеллектуальных способностей. Прошу заметить, не нравственных, не по языку, а именно по уму. Я же благородно присвоил ему имя Планктоша.
    Что касается тебя, кацалапый, я сначала неоднократно тыкал тебя в двойные стандарты, когда за одни и те же ошибки ты кого-то кокетливо поправлял, а кого-то подозревал в работе не Россию. Намеренно вносишь смуту в стройные ряды патриотов Украины. За что и получил от меня прозвище кацалапый.

Подводим итог. Всё то, что говорил я, имеет железобеннотую доказательную базу. Чётко и аргументированно. Да, некорректно. Но всё справедливо, заслуженно и сначала шло поведение человека и потом мои выводы о нём. Т.е. я доказываю, что человек ляпнул 2*2=5 и за это называю его дураком. А ты просто в ответ на это называешь дураком. Твоя позиция не имеет никакого равенства с моей. Сначала ты должен доказать свои выводы обо мне и только потом можешь претендовать на равенство в извинениях. Но я тебя много раз спрашивал про противоречие твоих выводов обо мне и моих слов, ты ни разу ничего не смог сказать. Вот тогда и сиди молча по вопросу моих извинений. Свои бабские истерики оставь себе. Не имеешь фактов - снимай своё мнение в мою пользу. Это честно и по-мужски.

Останнє редагування: 20 лют 2021
  5. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, вот тебе и доказательство моих слов. Называя это чудо борщеварочкой, а не матерной быдланкой и хабалкой, я остаюсь благородным джентльменом. А ты, который мой этот статус игнорируешь, треплом обыкновенным. Завистник.
    Заодно и индульгенция при неуважении к деятельности Васьки подоспела.
    Спасибо борщеварочке. Можешь ещё зачмырить за это. Разрешаю.

6. medwedo berlogsoni

Стосовно Зеленського (залишимо осторонь срачі, які намагається розвести тут Круглий І.)

Зеленський виявився розсудливим і далекоглядним політиком. (Я про це казав ще два роки тому. Євреї, які самотужки стали мільйонерами, дурними не бувають).
    Якби він на другий місяць після того як став Президентом почав махати булавою направо і наліво, наробив би ділов.
    Арештувати корупціонерів він сам не зміг би - посада не дозволяє, починати зопалу боротися із відверто ворожим Порошенком - собі дорожче. Судитися? Всі суди уже давно прибрані до рук олігархами, що яскраво продемонстрували недавні події з КС, з Окружним Судом.
    Судді відверто почали ігнорувати Зеленського. Його б півтора року тому виставили б на посміховисько, обізвали б клоуном, який взявся не за свою справу, і на тім усе б скінчилося.
    Тому два роки (а весна ще не настала, садити починають лише весною) - цілком нормальний в історичному плані строк.
    Тупицького, який демонстративно почав "класти з прибором" на закони, приборкали і ізолювали.
    Проти Медведчука ввели санкції, для корупціонерів і злодіїв крупних масштабів це шок.

Он навіть залізної витримки Порошенко, такий тертий калач, що проби ніде ставити, зірвався і засвітився із своїм Першим.

Зажёп кілька днів тому вирішила ініціювати імпічмент.
    Після санкцій проти Медведчука хотів би я побачити, чи знайдеться багато бажаючих серед нардепів, у яких рило в пуху, щоб вони наважилися поставити свої підписи за імпічмент.
    Баканов - нинішній глава СБУ, багато не тарахкотить, а справу свою робить. Причому - якісно. Причому - всерйоз і надовго.
    Тому з тим імпічментом, думаю, все заглохне.
    Ну, Рабінович, скажімо, злиняє в Ізраїль.
    Але фокус в тому, що Зеленський - також єврей.
    І якщо за Рабіновичем числиться щось недобре, його там дістануть.
    В Росію я б ніяким рабіновичам тікати не радив. Там скоро своїм рабіновичам "небо с овчинку покажется".

Гудман, якщо у Вас є що сказати з даного приводу, прошу.
    Якщо ж Ви бажаєте виправдовуватися стосовно свого відношення до форумчан, ізвольтє сєбя нє утруждать.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Зеленський заявив що з ворожоналаштованих до української мови осіб будуть формувати обміний фонд з ДНР.
    Оце накинув.

Наскільки я знаю, він був там персоною нон грата. Бо такі афери навіть для гебреїв занадто.

Останнє редагування: 20 лют 2021
  8. Lanktocha

Good man
    Сію-вію, сію-вію конопеличку?
    Всі дурні і погані, тільки я і порохоботське кодло наймудріші?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Ніяк сам віслюк дописує тут!
    А якщо коротко: слова, слова, слова. Тобто локшина, локшина, локшина.
    Порошенку висували звинувачення, що нікого не садив.
    Чому віслюк, який по справам, відкритим при минулій владі, оголошує когось посібником терористів і не саджає? Якщо в тебе є докази оголосити, то чому немає звинувачень в суді?
    Тому й кажу - процентики популярності наше все. Але дохтур сказав в морг, тобто на звалище історії, значить туди віслюку й дорога.

10. Lanktocha

Маю надію, що переслідування і санкції проти Медведчука і Шарія - тільки початок. Можливо, тут є вплив Байдена і США, принцип Порошенка "Ви вводьте санкції, я такого проти своїх бізнес-партнерів і в ущерб свому бізнесу робити не буду" вже не пройде.

11. Планктоша, а можна посилання чи це твій черговий вимисел?

12. Lanktocha

Посилання чого? Хіба не було постачання продукції "Рошен" у Росію та окуповані території, бізнес-об'єкти у Росії
    Російський бізнес Порошенка: продати не можна лишити

13. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви, як казав О.Бендер, пішли не від мавпи, як всі люди, а від корови.
    Я сказав чітко, що всьому свій час. Для історії рік туди, рік сюди - нічого не грає.
    Усіх, кого захотів би посадити Зеленський (хоча, повторюю, це не прерогатива президентів - когось садити до в"язниці), пригодовані суди будь-якого баригу оправдали б.

От тут тижнів два тому почали кричати (чи може менше, я точно не пам"ятаю) що відібрали у Медведчука три канали - це піар (процентики, як Ви "ізволілі висказаться"). Але той же Порошенко першим зрозумів, що це - ніякий не піар, а навіть дещо засрав, що і його канали відберуть. Що забирання медведчуківських каналів - всерйоз і надовго.

Якщо наш і Ваш Порошенко - такий мудрий, то чому саме він не відібрав медведчуківські канали? - Процентики б отримав, процентики популярності. А відібрав би літаки, що попри заборону авіасполучення з Росією, продовжували літати за маршуртом Київ-Москва, і ще б якісь процентики набігли.

Чи Порошенку не потрібні були процентики на президентських виборах? Потрібні, ще й як.

Але він хотів і рибку з"їсти, і на фалос сісти. Щоб і Медведчука не зачіпати, і самому стати вдруге президентом.

От тому саме політичний труп Порошенка відправляється в морх. На звалище історії.

А Зеленський лише почав розвертатися як президент. Попереду ще три роки каденції.
    От тоді і побачимо, скільки корупціонерів було посаджено за часів Порошенка, скільки - за часів Зеленського.
    Скільки літаків збудовано, скільки кілометрів доріг відремонтовано, на скільки піднялася Україна за різними міжнародними показниками тощо.

14. medwedo berlogsoni

Мої прогнози на майбутнє.
    Санкції продовжуватимуться (це - не прогноз, а доконаний факт).
    Почнуть когось садити. Того, на кого в руках правосуддя будуть неспростовні докази.
    Той, кого посадять, дасть свідчення на того, хто поки що на волі. Причому - залізобетонні свідчення, "броня". Від яких не відкрутиться.
    Той, в свою чергу потягне за собою, як казав Т.Шевченко, " ще більшого туза". Ну, і так далі. (щоб бути точним: "ще меншого туза", але тут - навпаки)

Перші кроки зроблені, причому - серйозні. Навіть Порошенко прищулив вуха.

Тепер, щоб уже два рази не ходити...
    Чому при Порошенку не викрили скотиняку Олега Ляшка із його півмільйонним лотерейним квитком?
    Важко було зрозуміти, що такого в принципі не може бути? Перевірити?
    Адже такі речі перевіряються елементарно.
    У Луценка не виникло жодних сумнівів? Порошенко не надоумив Луценка, щоб той колупнув головного ради-кала?
    Ото ж.

Всім добраніч.

Не зайвим буде нагадати слова Кобзаря.
    son

Гарні сни скоро почнуть снитися братії...

І до речі, кобзар з маленької літери - це просто якийсь Іван, Степан, Кирило, який уміє грати і грає на кобзі. А Кобзар з великої - це однозначно Тарас Шевченко.

Так само і пуйло з маленької - це якесь пуйло, Гудман, наприклад. А Пуйло з великої - це Путін.

Капіто?

15. Російський бізнес Порошенка: продати не можна лишити
    28 березня 2015, 11:03
    Планктоша, а ти статтю читав, особливо кінцеві абзаци. Чи чукча пісатель, а не чітатель?

І так планктоша, де посилання чи то твій черговий висер. Нам тут пісателя кацалапого достатньо.

16. Як так не прирогатива президента. То Порошенко мусив, а у віслюка немає прерогатив?
    Кацалапий, труси вдягни, або хрестик зніми.

17. View: https://www.facebook.com/724192162/posts/10157498388752163/

18. Санкції проти Медведчука і його шобла, це звичайно краще ніж без них. Але я дуже хочу зрозуміти, що саме дають ці санкції без кримінальної справи і підозри у фінансуванні тероризму, крім медійного ефекту? Літати не зможе на своїх літаках Медведчук? Що ще? Ну правда, розібратися хочу.

19. Володимир Зеленський не став кращим від того, що наклав санкції на Медведчука. Він лишається тим же, ким і був: ледачим примітивним боягузом, брехнею і олігархічним капіталом отримавшим владу. В його пріорітеті так само, як і два роки тому, не Україна та її проблеми, а піар, інтереси Коломойського, Фірташа, Ахметова, особисте збагачення та оплески, оплески, оплески лизоблюдів.

Насправді, санкції проти Медведчука - рішення не Зеленського, а Москви або Вашингтона.

Дуже довго кум Путіна був недоторканим з однієї простої, як двері, причини: Путін готовий був говорити виключно з Медведчуком. Тож Медведчук був священною коровою, літав у Мінськ і почував себе дуже впевнено.

Вчора імунітет було втрачено. І мені зараз дуже цікаво, що змінилося? Путін здав Медведчука, бо розчарувався в його здатності повернути Україну в Росію? Поставив на іншого? Чи це новий американський президент показує, в чому відмінність між ним і поціновувачем російських повій, Трампом. Розгадка причини санкцій проти Медведчука саме тут.

Так що згадайте про вакцини, яких немає, енергоринок, який розривають олігархи, узурпацію влади, атаки на антикорупційні структури, суддю Вовка, Татарова, Авакова, іще купу всього і прибережіть свій захват для когось більш достойного.

(c) Сергей Марченко

20. medwedo berlogsoni

Думав уже відпочивати, але зустрів цікаву інформацію.
    Як варіант - можливо, Зеленський наносив останній штрих на санкційний список, коли відвідував ОАЕ, Вам, Хомчине, не здається?
    Зеленський підписав указ про запровадження санкцій проти Медведчука

Я завтра прочитаю, Хомчине, Вашу відповідь - відповідь не лоха, но мужа.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)