Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Напомни, я тебе уже говорил сегодня, что ты дурачок?Планктоша, тебе в словосочетании "до ковида" что непонятно?"До", или "ковида"?

• Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дехто бачить, що хоче бачити.
    Критику і незадоволення до ЗаЖОП, до БЮТ висловлював не раз.

3. Lanktocha

Тепер переслідується Шарій, Медведчук і ватна братія беруться за горло. Зеленському бути добрим зі всіма не вийде, треба одних жучити.

4. Спасти рядового Зеленского.
    Зеля и Ко начали конкретно бомбить по ватным площадям. ТВ каналы Медведчука, теперь Шарий. Уже слышны переживания. Сначала Офис Президента хочет зачистить конкурентов Зеленского из пророссийской сил, а потом возьмётся за проукраинские силы и закроет Прямой канал и Пятый. Вот даже эксперт по женским общежитиям и по совместительству зам Ермака Арестович к этому призывает.
    Все ровно наоборот. Сначала Зеленский пытался посадить Порошенко, арестовывал военных, волонтеров, открывали на них уголовные дела. И в паническом страхе, пытался убрать угрозу своей власти со стороны команды Пороха, любыми средствами.
    Но подконтрольные лично Зеленскому Генпрокуратура, СБУ и ДБР - обломали на этом зубы. А тут ещё и в мире политическая ситуация поменялась в связи с событиями в США. Так что опять свои ошибки они повторять не станут. Теперь Зеленского клинит в другую сторону.
    Объективно - для нас это выгодно. Но не надо восторгов. Это не убеждения, а конъюнктура и попытки спасти свой падающий рейтинг, и в конечном счёте задницу. Так как натворили уже за неполных два года у власти ЗеКо, на полные лет десять приговора.
    Oleg Helgiv

5. Lanktocha

Є виступи проти влади, але будь подібні дії, скільки смороду буде від порохоботів. Вже були голосіння, що ущемленим буде Порошенко, як на буде президентом, хоч один рошенівський магазин при іншій владі закрили?
    Всім догодити і бути зі всіма добрим не вийде. Ось і Порошенко повільно відійшов від Кучми, потім від Ющенка, потім від Януковича, так і Зеленському невигідно бути із проросійськими.

6. Подивіться яка мілота! Це я сьогодні чистив теку збережених повідомлень на "Фейсбуці", і натрапив на оце. Це - головні проблеми країни, які називали прибічники кандидата в президенти Зеленського у січні 2019 р.

Минули 2 роки. І що ми бачимо?

"Війна на сході України".
    Не завершена. І не завершується. Від 1 січня - 11 загиблих, проте Зеленський продовжує розповідати про перемир'я. Що час відповідати ударом на удар говорить навіть Кравчук.

"Низький рівень заробітних платень і пенсій"
    Побільшали? Сильно? Що росте швидше, з/п та пенсії чи ціни? Як бути з боргами по зарплатнях? Як бути зі скороченнями - сьогодні була акція зализничників біля Кабміну, як раз через низькі з/п та скорочення 30 тисяч працівників. Годиться?

"Боротьба з корупцією"
    Татаров, Юзик, міністр "тут можна гарно нажитися - онукам вистачить", Герус що пише вказівки про імпорт російської електрики міністру економіки, депутат Юрченко, брат Єрмака, Центренерго що за Порошенка був прибутковим а зараз весь у збитках... Велике крадівництво... Продовжити? Чи досить?

"Підвищення цін на комунальні послуги".
    Уже підвищено від часів Порошенка від на третину до у два рази. Гасло "Поверніть як було за Порошенка" стало актуальним. Як несподівано!

"Рівень медичного обслуговування"
    Маємо епідемію КОВІД. Маски, костюми біозахисту, дешеві ліки - провалено все. Ковідний фонд витрачений на дороги. Концентраторами і апаратами ШВЛ забезпечує фонд Порошенка. Костюмами біозахисту забезпечує фонд Порошенка. Вакцинація провалена вщент. Всі задоволені?

"Несприятливі умови для ведення бізнесу"
    Впровадження РРО - в т ч на всю торгівлю в інтернеті. Збільшення Єдиного соцвнеску. Падіння купівельної спроможності громадян. Помітили?

"Безробіття і еміграція"
    Без коментарів.

⁉️Підсумкове питання. То що покращилося за 2 роки? Що здійснилося таке, заради чого треба було влаштовувати істерію зразка весни 2019 р. навколо Порошенка? Я можу й зараз перелічити досягнення часів Порошенка - а зараз що принципово помінялося?

Я скажу що. Такого засилля олігархів як зараз, не було навіть за Кучми. Коломойский, Ахмєтов, Пінчук, Фірташ, тощо контролюють партії, формують бюджетну політику, приймають під себе закони. А Офіс президента нагадує актрису з німецького кіно для дорослих, готову задовлльняти всіх зразу. Звісно - коштом тих громадян які обрали зелену владу.

‍♂️І я не хочу нікого звинувачувати - що було того не повернеш. Я просто закликаю подумати. Ну от справді. Те що ви отримали через два роки - варто того, щоби зіштовхнути Україну зі шляху реформ?
    FB_IMG_1613606614460.jpg

7. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Також здивований.
    Навіщо було так лизоблюдствувати?

8. Теж так думаю. Нащо було так лизати сраку віслюку? Хотів переконатися що там віслюче гівно. Так порохоботи ж попереджали що там гівно.
    І чому я не здивований.

9. Lanktocha

При всіх мінусах Зеленського, президентів чарівників не буває.
    Любите фантазувати, допустим, переобрали би Порошенка, завершилась би війна на Донбасі, так само, як після вадінтур у 2014? Низькі зарплати і пенсії, так і за Порошенка був не мілліон, є зараз корупція, а справдилась порошенківська передвиборча обіцянка "Не брати і не давати хабарі"? Є провали в еіпідеміологічній ситуації, уявімо, на порошенківський агітаційний мітинг, де був натовп, мали йти люди Зеленського і просити розходитись, силою розганяти? Скільки тоді було би смороду від порохоботів, Зеленський винен, що люди йдуть у натовп, хоча би на водосвяття і не всі у масках? Коли я був інфікований, не чекав, щоб Порошенко на камеру привіз захисникй костюм, "Флукап" чи "Дексаметазон"?
    Скільки ще ниття і дорікання?

• Подобається Подобається x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А от @Good man -у Зеленський подобається.
    З тієї простої причини, що колись Зеленський (точніше, його екранний герой) сказав Путін - хубло, а на цьому тижні Порошенко з трибуни ВР процитував Зеленського (майже дослівно).
    А отже, якщо, як стверджує Гудман, Порошенко - це Європа, і цитує Зеленського, то виходить, що Путін - хубло.

View: https://youtu.be/LWgDkB6ZEPM?t=19

ПорохПутін.JPG

Якщо вже хтось згадує Зеленського, який грав чимось там на роялі, то слід бути послідовним і згадувати також, що Зеленський сказав, що Путін - хубло.

11. Lanktocha

Ще є сумніви щодо Зеленського, але не менше порохоботів його критикує ЗаЖОП і розкривають пащеки путінські журнашлюхи-пропагандони Салавйофф-разбойнік і Скабєюшка.

12. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

януковiч чогось активiзувався. робив заяви нещодавно та виступ

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Это кто?

• Не подобається Не подобається x 1
  14. Я за віслюка неголосував. Зовсім, зовсім.
    Планктоша, витри кутики губ від віслючого гівна

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn , Хомчине, я там Вас згадав у темі про Порошенка. Чекаю на Вашу відповідь.
    Чи Ви вважаєте себе більшим патріотом і розумнішим від письменника Олеся Бердника, що сидів у радянських концтаборах, а Ви наїдали морду політручу, знаходячись в окупаційній російській армії, чи ні?

Чи продовжуватимете читати чорноволохів ночами, замість того, щоб почитати твори Олеся Бердника і знайти там слово "вертоліт"?

16. medwedo berlogsoni

Ти, скотиняка Блядьберусь, знущаєшся над Малим Гербом України. Зверни увагу, що якась скотина не забула всунути Зеленському на цій фотожабі Тризуб. Кацапам на радість. Не сумніваюсь, що ця підла карикатура на Україну розійшлася по кацапським соціальним мережам.

Останнє редагування: 18 лют 2021
  17. Lanktocha

Та?
    І я не голосував, горобці на плоті знають, а дятли-порохоботи не знають.

18. medwedo berlogsoni

Киздюче (до речі, кличний відмінок слова "киздюк" буде "киздюче"), я вже Вам відповів стосовно "вертольота"
    Слово "вертоліт" закріпилося в українській мові.
    Причому це слово відмінюється за правилами української мови. Чередування кореневих голосних, якщо Вам про це щось говорить
    Політ - польоти, виліт - вильоти, наліт - нальоти, вертоліт - вертольоти.
    Я Вам, щоб Ви зрозуміли, наскільки Ви - дурень, процитую Козьму Пруткова.

Мысли и афоризмы I (Прутков) — Викитека

Я не вступав з Вами, дурню запоребриковий, в диспут лише з тієї простої причини, що не читав Ваших "висерів", про які у мене за ці два роки склалося стійке переконання, що вони не варті уваги.
    Але вчора випадково відкрив проїгнорованих і побачив, що ідіоти просто ніколи не чули і не бачили такого українського слова "вертоліт"
    Все життя жили в російськомовному оточенні. Для них це слово видається незвичним.
    Вони навіть замість "Києва" пишуть "Київа". Тому що дурні. Трицять років Незалежності України, а вони до цих пір не засвоїли, як правильно відмінювати назву столиці своєї держави.
    Вас це не стосується. Ваша столиця - Пенза.

19. Кацап-гомосоветікус! Мислить як гомосоветікус. Вірить тільки написаному при совєцькій владі. Помре гомосоветікусом. Невиліковний. Доктор сказав у морг. Значить у морг.

20. Good man

Good man Обычный человек

Мне несложно повторить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)