Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Пиздуй.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вельмишановні зебуїни! Вітаю вас з черговою перемогою!
    Суд повернув колишню назву київському проспекту Бандери
    Ви зробили це разом. Дякую.

3. Blaberus

Мудре рішення.

4. Blaberus

Зате Вас ніщо невзмозі не зіпсувати, не прикрасити.

5. Blaberus

Не нервуйте, Буля. Не всі такі дебіли як ви, які повірили в реальність бидлосеріалу про Голобородіка.

6. Blaberus

ЄС не визнає перспективу членства України: Реформам заважає високий рівень корупції (11.02.21 12:26) « Політика України | Цензор.НЕТ

Я не зромів! Що, невже корупція квітне при бидлі Зеленському? А що, непогано тварюка надурила зебілів.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Василевська-Смаглюк зараз на "Прямому" коментує рішення Окружного суду щодо повернення київському проспекту Бандери старої назви: "Я маю єврейське походження, тому прізвище Бандери у мене викликає неоднозначну реакцію." Перекладаю: "Мені більше подобається Московський проспект".

Х-мм... Я також маю єврейське коріння, але я, перш за все, УКРАЇНЕЦЬ, і однозначно негативну реакцію у мене викликає лише агресор, а не людина, яка багато років боролась за вільну Україну, і тільки своїм ім`ям викликає зубовий скрежет у цього агресора.

Спеціально для невігласки Василевської-Смаглюк нагадаю вислів Степана Бандери, який можно вважати програмним: "Наш народ завжди прагне волі для себе і бажає її для інших народів. Він боровся і бореться за правду і справедливість. Ми хочемо жити у згоді і взаємному шануванні з усіми народами доброї волі. Такі самі права визнаємо за іншими народами, за які боремося для себе." Все інше - московські побрехеньки.

І порада для "Прямого": гоніть в шию таких "експертів" - людина, яка багато років працювала на Г+Г, ментально невиліковна.

А Московського проспекту у столиці України не буде - хай той Окружний суд засуне свої рішення туди, де скоро сам опиниться. Слава Україні!
    Helgi Sharp

8. Good man

Good man Обычный человек

Это просто плевок в адрес майдана.

Уже много раз говорил, Зеленскому выгодно принижение майдана. Кацалапому и борщеварочке нужны были доказательства? Пожалуйста, получите, распишитесь.

9. FB_IMG_1613056909078.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Таке йшло на "Прямому", медведчуківські журнашлюхи показують, що на першому місці з великим відривом ЗаЖОП, хто платить - той замовляє музику і видавання бажаного за дійсне.

11. Lanktocha

12. Хламідія, чи як там тебе, а скільки тижнів повинні тривати обстріли? А скільки ще матерів повинні оплакати своїх синів?
    Гросмейстер Бендера@Lviv_UA_SU

Керівництво ЗСУ наказало прибрати з зони ООС усі снайперські і контрснайперські групи. Результат
    11.01-снайпер 200
    20.01-снайпер 300
    21.01-снайпер 200
    26.01-снайпер 200
    27.01-снайпер 300
    02.02-снайпер 200
    04.02-снайпер 300
    07.02-снайпер 300
    10.02-снайпер 300
    11.02-снайпер 200

13. Blaberus

Он продолжил: "Очевидно, такое усиление боевых действий - наглядная демонстрация российского командования послам западных государств и президенту Украины, которые посещали сегодня позиции украинских войск в районе Зайцево и Авдеевки.

Никакого перемирия не существует, противник активно применяет тяжелое пехотное вооружение. На такие вещи уговорами реагировать уже нет никакого смысла. Нужна тактика эффективных действий. Тактика, которой нет."

По его словам армия ведет боевые действия "хаотично и скрыто от руководства в Киеве, не имея ни боевых распоряжений, ни планирования системных действий на опережение и в ответ".

"Так, дают "ответку" - но это не может быть эффективным, если это надо прятать на всех уровнях, чтобы Офис президента не возмутился, что здесь кто-то слишком сильно воюет. Верховный Главнокомандующий ездит с экскурсиями и фотосессиями, притом вообще не анализируя обстановку и не пытаясь принять некий план действий, который зависит в первую очередь от его политической воли", - резюмировал Бутусов. Источник: Потери на Донбассе: Бутусов о Донбассе (11.02.21 23:40) « Происшествия | Цензор.НЕТ

Тобто, армія ховається від свого гівнокомандувача.
    Це ганьба.
    Зебіли, ви зробили це разом. Дякую, тварюки.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчинрекорд.JPG Стурбований на политичному грунті Хомчин в одинадцяти останніх темах вставив свої (якби ж власні!) п"ять срібляків.
    Хомчинрекорд.JPG

• Смішно Смішно x 1
  15. Blaberus

VasMT, Ви оцінили мій попередній допис як "безграмотно". Дякую. Дуже дякую.
    Але що Ви вважаєте з привіду того, що армія
    Чи не вважаєте Ви це ганьбою не лише для командування, а насамперед для тих хто це командування обрав?
    Дуже цікава Ваша думка. Тільки без "свинорилих", будь ласка. Я в курсі що падлокловун наїв собі свинячу пику.

16. Blaberus

Голосу правди ніколи мало не буває!

17. Lanktocha

Із старим новим стилем порохоботів ясно "Чем хуже - тем лучше". Йде не стільки конструктивна критика, як гівнометання, заздрість, що при владі не вони.

18. Blaberus

Чому Ви вважаєте критику неконструктивною?
    А я, до речі, не при владі. І при каденції Порошенко теж не був при владі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)