Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Це ж кацапня, нормально. Йому бути посланим навіть приємно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А може не на тих харкаєте жовчю, панове порохоботи? Не подумали, що може бути хтось гірший Зеленського? Та і тут ярих фанатів Зеленського я не бачив, скоріше, бачачі мінуси у Порошенку та ті, кого бісить ваше ліплення з Порошенка якогось ідола.

3. Good man

Good man Обычный человек

Так сильно не читаешь, что регулярно отвечаешь. В этом ты схож с Зеленским. Он тоже до сих пор играет роль президента.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А мені не треба цитати. Ти - Зебобік душею.:)))

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Недоофіцер розказує, що він сьомий рік плівку купує для армії...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ану знову не посадили? Знову циган обкакався?

(1) Facebook

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

- сказав циган.:))):))):)))

Така ось іронія. Циган каже вам де правда, а де брехня.:)))

8. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, я тебе открою тайну. Яркое отношение можно выражать двумя способами:
    1) резкими, яркими и громкими словами.
    2) спокойными словами, но не оставляющими выбора, кроме как восхищения или унижения.

Да, никто здесь не выражает восхищение Зеленским первым способом. Но второй тип выражения восхищения присутствует регулярно и в том числе проскакивает у тебя.

Пример:
    Коррупционер, барыга Порошенко! Наживался на высоких тарифах ЖКХ.
    Зеленский честный, он старается сделать хорошо.

Исходя из сказанного:
    Тариф Порошенко= честный тариф+надбавка за воровство Порошенко

Тариф Зеленского=честный тариф

Ответ: говорящего слова про Порошенко и Зеленского не интересуют логика и математика, он просто ярый фанат Зеленского.

9. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Пиздатий, ти не потрібен.

10. Алкашику, ти вже опутися до рівня планктоші. Я ніде про волонтерку не пишу. Особливо після того що попередники зробили для армії. Якщо потрібно, скидую гроші провіреним людям. Не Притулі.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. 20210207_174530.jpg

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
  12. "Як тільки Порошенко забереться, пенсія подвоїться в перші два місяці при збереженні курсу національної валюти. А до кінця року вона зросте втричі. А в цілому за одну каденцію нормальної влади вона може збільшитися в 7-8 разів. Я це робив, я не якийсь там популіст і казкар

• Баян Баян x 1
  13. Скільки не прошу прохвессоршу дати визначення олігарха, не дає, але вперто записує туди Порошенка. Так чом же так вперто не записувати туди віслюка, кровно повязаного з олігархом Коломойським.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:facepalm: Ще одну жертву каналів Порошенка принесло до нас...Де оце "стрімко вгору"? Газ в січні 6.99 в платіжці(у гройсмана 8.5), світло трохи подорожчало, але на копійки, субсидія більша у людей...
    а рівень безробіття не від пандемії -ні? Не знаєте, що є пандемія, люди здебільшого не ходять ні в кіно, ні навіть до поликліники не йдуть, тільки в самому екстреному випадку - всі бояться підхопити короновірус. Всі страждають від цього. Страждає і освіта, і підприємництво. Хіба що таксі, доставці продуктів та товарів добре та фармі.
    Навішо вішати на президента брехню?
    Ваші догми і стереотипи нікого не цікавлять. Ви самі проти цієї людини можете бути нікчемною, більш того - зрадником України, але поки мовчете, то ніхто цього не знає.

• Тупо Тупо x 2
  15. Скільки не прошу прохвессоршу дати визначення олігарха, не дає, але вперто записує туди Порошенка. Так чом же так вперто не записувати туди віслюка, кровно повязаного з олігархом Коломойським.

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ти диви - приходить на форум і розказує, що хтось наголосував за того, за кого не треба?:))) Не боїтесь, що вам зараз "насовають" і будете знати, що ви саме проголосували за того, за кого точно було не треба?
    Ви в курсі, хто і як тут голосували? о_О

Останнє редагування: 10 лют 2021
  17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шо, львівець @Мих - уїл, то буде цитата від цигана, де ніби він сказав Ваш матюк, чи ні?
    Брехлій, брехло і балабол Ви, львівець @Мих - уїл)))
    Львівець @Мих - уїл, а сам Ви хто душею?
    Хоча б на це запитання відповідь можете дати? ;

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Звичайно, не в курсі. Цей напівволохатий вказав, що з Києва, жіночої статі і йому 31 рік. Але якщо він з Києва, то я - з ХуялаАмпура

Ланктоша за Зеленського не голосував. Я голосував. І не жалкую.

19. FB_IMG_1612955836799.jpg

• Смішно Смішно x 2
  20. Від цього відео на Банковій запалало

70% українців не задоволені роботою влади. 54% українців виступають за відставку Уряду, 52% не проти дочасних виборів до Верховної Ради, 49% за дочасні президентські вибори. Такі результати останніх соцопитувань говорять самі за себе. Українці втомилися терпіти експерименти «слуг» і вимагають якісних змін вже зараз.

Зеленський натомість анонсував 30 загальнонаціональних форумів, де мають обговорити стан та перспективи ключових галузей. Але вже на першій такій зустрічі стало зрозуміло, що це чергове шоу, а діалог із суспільством влада знову відклала, або як зазвичай проігнорувала.

Повний розбір останніх дій зе-президента та від чого насправді відволікають усі ці форуми – дивіться у відео Iryna Gerashchenko та обов'язково підписуйтесь на цей канал. Тільки разом переможемо!

View: https://m.youtube.com/watch?v=AHvPoDD_Gno&feature=youtu.be

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)