Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

З тим мостом не все так райдужно. Хоча було, звісно, зовсім ніяк.
    Був нещодавна у відрядженні, побачив.
    Річ у тому, що будувати колись почали одразу два мости, один як продовження іншого.
    Один, малий, бо протока менша, на Хортицю, інший з Хортиці до центру міста.
    Малий був практично добудований, але законсервований,
    Великого ж ще й досі немає, тільки опора стоїть, висока та нічим не підперта.
    Тому потік транспорту все одно стримується тим старим мостом, що з Хортиці до центра міста.
    Через протоку ж потік транспорту розділили - з острова їдуть старим мостом, на острів новим.
    Великий же міст виглядає дуже й дуже пічяльно.. Хоча там дехто й ворушиться, щось робить

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Десь читала, що чекають на теплу погоду, щоб добудовувати великий.
    По технології, мабуть.

3. cncmaster

Звісно, взимку бетон не застигає як слід. Побачимо

Міст потрібен вже дуже давно.
    У Дніпрі чотири мости, широкі, а тут два та вузькі.

4. Silver bullet

Потрібен - буде. Зараз не роблять піар-акції та багато розмов, а роблять і роблять. Мені це подобається набагато більше, ніж те, що було - кажу абсолютно чесно.
    Зеленський піде, а мости залишаться. Порошенко пішов, а Томос лишився.
    Гарно коли людина увійшла в історію справами, а не вляпалася в неї - це, мабуть, Жванецький.

• Подобається Подобається x 1
  5. cncmaster

) А шо таке я ні пойняв. Де пиздатий?
    Робочий час в кацапа завершився?

• Смішно Смішно x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я хоча там і не був, але ситуацію знаю з Ютьюба. Дійсно, машини летять зі свистом по новому мосту, а потім влітають у пробку на старий.
    Але, судячи з того, як зараз будують мости, до кінця цього року добудують і ті три, що залишилися. Зеленський виступав, хотів, щоб до Дня Незалежності, але навіть якщо і до кінця року, то це також буде добре.
    Здадуть другий міст, буде веселіше їздити. Не все разом. І Москва не відразу побудувалась, правда, Поребрику?

7. medwedo berlogsoni

Він тепер сидить від дзвінка до дзвінка. Дома наїсться кіслих щей, займеться цінним папером.

• Смішно Смішно x 1
  8. medwedo berlogsoni

Я бачив, відео, як добудовували міст, уже в грудні, здається, в Полтавській області.
    Газовими горілками сушать бетон, поки бетон теплий, лиють якийсь клей, потім розкатують рулон гідроізоляції. Геморойна робота.
    І якщо розібратися, на Дніпрі лід, електрозварювальникам на белебені (відкритий простір, де дує сильний холодний вітер) сидіти не комільфо.
    Саме тому будівництво якісних доріг і мостів - сезонна робота.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я про Армію, якщо можно...
    В армії зміни.
    На краще.
    Так, козацька вальниці 14-18-х скінчилась. Почали проводити Армію до тями.
    І зміни є. Я їх бачу. Крикуни розповідають про повернення совка. Ні, повернення єдиноначалія і керованості АРМІЇ, а не зброду.
    Деталі загалу не цікаві... Та й деталі Я не вправі розголошувати. Йде реформування. І правильно йде.
    Нові підходи, нові рішення, нові тактики...
    І забезпечення.
    А хтось далі пльонку купує...

• Інформативно Інформативно x 2
  10. Silver bullet

Про пльонку я в танку.

11. Silver bullet

:haha: ой, ви що, не смішіть так, аж кішка моя злякалась))

12. 20210207_174530.jpg

• Баян Баян x 1
  13. "Як тільки Порошенко забереться, пенсія подвоїться в перші два місяці при збереженні курсу національної валюти. А до кінця року вона зросте втричі. А в цілому за одну каденцію нормальної влади вона може збільшитися в 7-8 разів. Я це робив, я не якийсь там популіст і казкар

• Баян Баян x 1
  14. Скільки не прошу прохвессоршу дати визначення олігарха, не дає, але вперто записує туди Порошенка. Так чом же так вперто не записувати туди віслюка, кровно повязаного з олігархом Коломойським.

15. Silver bullet

А чого порохоботи лають то Тарана, то Хомчака?
    Я не вдаюся, бо голову забивати їхніми фейками, хочеться знати те, що є.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ну із деякими ясно "Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову..."

17. cncmaster

) Та то ще нормально, постійно по п'ять постів мусорних тулить, я й не замітив майже.
    А от на харківському форумі є така лєбєдь-паскуда, так та тулила такого і по сотні за день.
    Зайдеш у тему, а там на кілька сторінок поспіль один фізбук.
    И - тишина

18. Silver bullet

Тут буває теж саме, але не кожен день.

19. medwedo berlogsoni

@Silver bullet, до речі, про бетон, про будівництво.
    От, випадково надибав:
    Можна подивитися, як будується великий мостовий перехід в Херсоні. (це я взяв із коментів). Подобається мені, коли йде Велике Будівництво.

View: https://www.youtube.com/watch?v=HX2NPqruUHo

20. Good man

Good man Обычный человек

А что могут сказать сторонники Зеленского? Что фондовый рынок вырос в 126 раз и это правда? Что выборы президента и парламента до сих пор продолжаются? Эти уроды могут только повторять заученную пластинку, отводя разговор от сути.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)