Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Так, він зарегався лише взимку 2018-го, після остаточного бану на харківському форумі.
    Тут із лизоблюдством було того часу значно легше. Навіть практично нормально було.

Це навіть при усьому вищезгаданому.

2. cncmaster

Пиздатий, вали звідси.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Стотищпітсотраз казав, стверджував і доказування, що найкращий спосіб красти, шахраювати і робити статки - це натягнутий на себе маску патріота.
    Мене тіпає ще з 04-го року від терміну оранжоїдів "патріотичні сили", мене сосисить і сарделить від самовизначення " проукраїнські партії", мене в зриває з середини число 23...
    Це шахраї, маніпулятори і крадії.
    Їм Україна до СРАКИ!
    Там їнше.
    Щоби базар не закрили, щоби касові апарати не ввели, щоби не платити більше 200 грн в місяць...
    Еліта. Базарна еліта!
    Прости Господи.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ССмастер говорить мало, але говорить смачно..

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  6. cncmaster

Дуже багато змінилося, дуже.
    Наразі порозбанювали навіть відверту вату та рашистів, які сиділи пернути боялися декілька років.

) Щєбєчут там тепер.

Останнє редагування: 9 лют 2021
  7. Good man

Good man Обычный человек

Рыбак рыбака видит издалека.(с)

Быдлан быдляка видит издалека. Пьянь подзаборная своего коллегу сразу заприметит.:good:

8. Good man

Good man Обычный человек

Ты датый. Васян поддатый. Всё сходится.:))):))):)))

9. cncmaster

) Кацапня їбана

10. Good man

Good man Обычный человек

На форум заявился датый,
    И тут же наш Васян поддатый.

Тут даже несколько смысловых интерпретаций в зависимости от знаков препинания:

На форум заявился датый,
    И тут же - наш Васян поддатый.

На форум заявился датый,
    И тут же наш Васян, поддатый.

На форум заявился датый,
    И тут же наш, Васян поддатый.

Аж три варианта, все хороши, любо дорого почитать.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Для мене головне - результат. А якби хотів, маневрував би в сторону Москви.
    Не думайте, що таке було б неможливо при іншому президентові. Ну, почати хоча б з того, що ніхто Зеленського не примушував виходти з деяких угод СНД. Люди і не знають про них. Чи там, для прикладу, залишити догнивати завод Антонова (як він догнивав при Порошенку - адже за п"ять років Порошенка не було зроблено жодного Ан-178. Зараз виготовляють. Один - для Перу, три - для ЗСУ).
    Є багато речей, які можна непомітно для населення саботувати, знаходячись в кріслі Президента. Тихою сапою.

Я думаю, я цілком зрозуміло пояснив на деяких прикладах. Хоча, звичайно, хотілося б більшого.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. medwedo berlogsoni

Та все це обговорили шість років тому. І "пророчі фільми" тоді, до повалення Януковича крутили, як Схід не погодився з вибором Президента, Янукович у тому фільмові не переобирався, а проти нового президента почали виступати "народні республіки", там у фільмі ще й розповідалося, як "збройні сили" "народних республік" дійшли до Дніпра, а в Дніпрі воду отруїли.
    Десь в дописах ЛФ є навіть посилання на те відео в Ютюбі.
    У Жіріновського слово "Новоросія" постійно крутилося на язикові.
    Але саме Майдан та добровольці в кросовках та кедах, які рванулися на Донбас, допомога волонтерів зі всієї України добровольцям, обіцянка Коломойським (так-так, Поребрику) винагород за пійманих російських агітаторів за Дніпропетровську народну і виплата навіть таких винагород (правда, кількох відсіяли, як просто непричетних, хоча і з російськими паспортами), чітка позиція Авакова в Харкові, а потім виганяння українськими регулярними військами в хвіст і гриву і звільнення територій (поки президентом не став Порошенко) і зробили те, що Росія отримала куце ОРДЛО.

• Подобається Подобається x 1
  13. А хто тоді Коломойський і гроші Приватбанку на офшорних рахунках препездента Янелоха Оманського

14. Silver bullet

Що вона робить доброго, влада особливо не транслює і не піариться - і транслювати особливо ніде - Зе не олігарх, каналів не наскирдував. Порох так не робив.
    Він їздив по всій країні, показував копію томаса і казав, що от-от заживемо)Будемо ЖИТИ ПО-НОВОМУ))
    Де по телебаченню побудовані мости: які вони були на момент приходу Зе до влади і зараз? Дороги? А це треба, щоб бачили, бо це настроює людей на більш позитивний лад, бо оце ко-ко-ко з усіх наших олігархічних каналів, та ще пандемія - викликає неабиякий депресняк.

15. 20210207_174530.jpg

• Баян Баян x 1
  16. "Як тільки Порошенко забереться, пенсія подвоїться в перші два місяці при збереженні курсу національної валюти. А до кінця року вона зросте втричі. А в цілому за одну каденцію нормальної влади вона може збільшитися в 7-8 разів. Я це робив, я не якийсь там популіст і казкар

• Баян Баян x 1
  17. Скільки не прошу прохвессоршу дати визначення олігарха, не дає, але вперто записує туди Порошенка. Так чом же так вперто не записувати туди віслюка, кровно повязаного з олігархом Коломойським.

18. Кацалапий, щось забрехався. Тоді Турчинов був ВО. Не віслюк. Назви хоть одне прізвище, кому колима гроші виплатив. А з Ілловайськом, Хомчаком, Аваковим і іже з ними ще розберуться

19. medwedo berlogsoni

Та мости і так видно. Запоріжський бачать в Запоріжжі, бачать міст через Прут, я бачу два капітально відремонтовані і розширені містки в своєму селі, сільські світлофори (де і коли таке робилося раніше) ...
    Люди бачать і новий пречудовий міст за Лохвицею, сотню мостів люди бачать, великих і малих.
    А так як показують мости по телебаченню, то краще нехай не показують.
    Пам"ятаєте репортаж про міст через річку Горинь, що фуфайками та жіночими трусами стики закидали?
    Було піднесено так, що наче б то це побудовано неякісно зараз. Навіть світла киздата голова подумала, що це - щойно зданий міст.
    А коли ми з Василем натикали ту голову в об"єктивну інформацію, що та халтуре - ще з часів Гройсмана, киздата голова не знала, що казати. Щось там ляпало з тієї голови. Не пам"ятаю.

20. Silver bullet

Ботоферма тільки на цій нескомплектованій інформації і живе: фантазує, вангує, вимагає: "а що він зробив і робить для України?"
    Бо для Порошенка вже накидали і затвердили ті роздуті, не дуже правдиві списки, а для Зе ніяк не поставлять задачу зібрати...
    А хто буде мати стільки часу, щоб збирати інформацію про закони, що були давно на часі і накінець прийняті цією владою, і інше.
    Хоч він і не може бути ідеальним президентом, бо досвід отримує зараз, але як би мене спитали, хто краще, то хай він, чим олігарх, який все знає, але нічого для людей не зробить. Хіба що для свого пула людей.

Останнє редагування: 9 лют 2021
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)