Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. 20210207_174530.jpg

• Баян Баян x 1
  2. "Як тільки Порошенко забереться, пенсія подвоїться в перші два місяці при збереженні курсу національної валюти. А до кінця року вона зросте втричі. А в цілому за одну каденцію нормальної влади вона може збільшитися в 7-8 разів. Я це робив, я не якийсь там популіст і казкар

• Баян Баян x 1
  3. Скільки не прошу прохвессоршу дати визначення олігарха, не дає, але вперто записує туди Порошенка. Так чом же так вперто не записувати туди віслюка, кровно повязаного з олігархом Коломойським.

4. А планктоша дальше жере ложками кацапське гівно. І не кривиться.
    Дурачок.

• Не подобається Не подобається x 1
  5. Завдяки зедовбойобам

6. 20210207_174530.jpg

• Баян Баян x 1
  7. Скільки не прошу прохвессоршу дати визначення олігарха, не дає, але вперто записує туди Порошенка. Так чом же так вперто не записувати туди віслюка, кровно повязаного з олігархом Коломойським.

• Баян Баян x 1
  8. "Як тільки Порошенко забереться, пенсія подвоїться в перші два місяці при збереженні курсу національної валюти. А до кінця року вона зросте втричі. А в цілому за одну каденцію нормальної влади вона може збільшитися в 7-8 разів. Я це робив, я не якийсь там популіст і казкар

• Баян Баян x 1
  9. Тюрма його дача

10. Щаз накриємо стакан кришечкою щоб журналюги підконтрольних каналів не підсипали йаду... і сміливо, рішуче так, підемо кістьми лягати за Крим

Недарма його називали Володимир Сміливий! Ой, не дарма...
    FB_IMG_1612824163390.jpg

11. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Та пездець

Бо він там із самого початку своєї "кар'єри". А то ти не знав? ))

) Ти так і не засвоїв. Нагадую -
    "Прохфесорша" пишеться або з однією "с", або з двома "ф".

)) От же ж підараси.

Останнє редагування: 9 лют 2021
  12. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Ти би краще переймавсь тим, що тут безкарно вийобуються кацапи, сіючи усіляко ворожнечу,
    - замість твоїх стилістичних потуг.

А то мовчав, мовчав, - та в калюжу пернув.
    Ніби-то раніше все прям було гаразд

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дісно, факти викладені. Навіть Фесенко - досить коректний і обережний політолог переконливо довів, наводячи факти, що Порошенко зумисне тягнув регіоналів у телевізійний простір, сприяючи передачі їм каналів, щоб отримати собі потрібного суперника в другому турі на виборах.
    Та тут не треба бути й політологом і аналітиком, щоб зрозуміти, що в другому турі Порошенко міг перемогти лише явного проросійського кандидата. "Харизма" Медведчука, мордою якого лише дітей лякати, не дозволяла цьому кумові Путіна взагалі чогось суттєвого досягти, а от Бойко сивочолий цілком підходив для Сивочолого (з великої літери).

Все пішло б як по маслу, якби не Зеленський.
    Не стану повторятися, чому обрали Зеленського. Всі і без мене знають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Good man

Good man Обычный человек

А ты сначала разберись, кто и почему начинает портить беседу, а то вышел весь ты белом и считаешь себя правым. Без отсутствия контраргументов из благородного махом превратишься в обыкновенного глупца.
    Я в самом начале своего появления на форуме сказал о плохом владении украинским языком. Вырос в русскоязычной семье, общаюсь в русскоязычной среде, нерусскую речь слышу только за городом, в сёлах, да небольших городах. Но при этом я полностью поддерживаю закон об украинском языке.
    Что делают мои оппоненты. Когда я их уважительно расписываю на основе логики и здравого смысла, то они сразу начинают кидаться оскорблениями и уводят разговор от сути. Какая разница, на каком языке ты делаешь глупость, увеличивая фондовый рынок в 126 раз? Да хоть на китайском. Суть идиотизма от этого мне меняется. Но наша женщина не хочет это обсуждать, она начинает оскорблять, паясничать, но никаких контраргументов не приводит. Кто она после этого? Борщеварочка в лучшем случае.
    Это я тебе последнее предупреждение делаю, чтобы ты в следующий раз чётко разделял, кто даёт расклад по полочкам, а потом делает обоснованный вывод об уровне интеллекта оппонента, а кто, сев в лужу с глупостью, начинает переходить на личности, дабы увести тему от сути.

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Помийна яма. Зебобіків багато, тому так є.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Розводять срач та займаються гівнометанням якраз порохоботи.

Хомчин.
    Розумію, нових методичок ще нема, для чого по 100 раз перечитувати одне і те саме, вчитти напам'ять "Євангеліє" від чорноволохів ніхто не збирається.
    Програвати треба вміти!

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

В.Висоцький.

Я також зареєструвався давненько (під час Другого Майдану).
    Форум на той час був дуже пристойний в плані інтелігентності і дотримання, скажімо так, лінгвістичних норм у висловлюваннях.
    Потім, перед президентськими виборами 2019 року з"являється той работнічєк із Росії, який, щоб втертися в довіру, набирається нахабства і використовує в якості аватару український державний прапор.
    Вже тоді його слід було окоротити і забанити. У адміністраторів є всі можливості і для того, щоб попередити, і для того щоб забанити, і для того, щоб визначити, звідки цей паря працює.
    А те, що він працює, немає жодних сумнівів. Російські спецслужби просто повинні мати свою людину на кожному українському форумі, щоб сіяти там розбрат. Адже Росія воює з Україною.
    Але його своєчасно не окоротили з простої причини. Він виступав за Порошенка і проти Зеленського. А вся українська заграниця, яка бачить Україну лише по телевізору (а всі телеканали - знаємо в чиїх руках, і що вони "несуть") була в той час за Порошенка, а не за якогось там "клоуна". Тому "сукин син" із Москви був своїм "сукиним сином". Згадаємо, як навічно забанили одного давнього форумчанина за цятку на лобі у однієї вівці.
    Взагалі тоді цятка на лобі була одним із різновидів зброї в політичній боротьбі. (Полистайте старі сторінки політичних тем).
    І кожен раз, два роки тому, коли @cncmaster вживав проти московського козачка свій коронний епітет, його банили.

Навіть достойні люди з-за кордону плутали артиста з тим, кого він грав на сцені (інколи - зі спущеними штанами).
    Аргумент, що артист - одне, а сценічний герой - інше (артист, що грає, наприклад Гітлера, не обов"язково погана людина, скількох негідників прекрасно зіграв чудовий і високопорядний Олег Басилашвілі) до декого ніяк не доходило.
    Бо не хотілося Зеленського, а шкодували за Порошенком.
    От так форум поступово і котився вниз. Багато хто пішов із політичних тем геть. Марнувати свій час на кілометрові перепости Хомчина, причому - з матюками, причому - одні і ті ж в різних темах, не у багатьох викликає захоплення.
    А порохоботи все далі нахабніли. Бо безкарні.
    Потім, як мені здається, на адміністрування поведінки на ЛФ взагалі махнули рукою. Я з подивом спостерігаю, що @cncmaster-а (тьху-тьху) не банять за його коронний епітет стосовно "варяжського вражеского гостя".
    Маю надію, що багато хто із тих, хто помилявся стосовно Зеленського як президента, поступово прозрівають: Україну Кремлю не віддав, економіка не рухнула, європейське спрямування збереглося, гривня стабільна, дороги і мости будуються (класичний приклад - міст через Прут, який побудували миттєво, хоча 12 років перед цим там кінь не валявся), робляться реальні спроби розвивати українське авіабудівництво, воду в Крим не подають і не подадуть, поки Крим окупований, в ОРДЛО вибори не будуть проведені до повної деокупації і багато чого ще.

Ну, а на нашу "московську екзотику", яка вихваляє Порошенка, просто не звертайте уваги.

Ну, скажіть, повторююсь: хіба би зі власної волі, знаходячись у здравому умі, хтось став вихваляти Порошенка, знаходячись в Росії, якщо б Порошенко дісно був ворогом Путіна?
    Там зараз із тими, хто виступає на боці ворогів Отравітєля Трусов, розправляються моментально. Навіть концтабір-лайт для таких уже існує.

От такі справи.

• Зе бест! Зе бест! x 3
  18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я хочу трохи продовжити. Порошенко вже - наше вчорашнє. А от Зеленський - це президент України, і против нього, українського президента, ведуть роботу інформаційні війська з ворожої країни. Можна славити Порошенка, Кучму, Ющенка - байдуже - аби не нищили інформаційно українську владу...
    А тут йде брехливе зрівняння з "батьком нації" і помиї на Зеленського..

Зараз важко: йде війна, є страшна хвороба по всьому миру. З якою, до речі, ми не так вже погано і боремося (по смертності - не на перших, а на 34місті в світі).
    Є наслідки бездіяльності попередньої влади. Багато роботи...
    і каналізація, яку утворили запоребриковські агенти вкупі з створеною Порошенком ботофермою, дуже смердить, а розрізніти важко, бо бачте, навіть російські тролі натягують на аватари святе - український прапор.

Увага, друзі: ніхто з проукраїнських юзеров тут не зробив цього. Це дикість, як і його чисто кацапське слово паря для тутешніх.
    І наші порохоботи мовчать щодо нього - що посилює підозри в їх прокремлівській заангажованості..

Адміністрація ольгінця Гудмана не гонить - значить гонимо ми самі, а що робити - не спілкуватися ж ним, хоч він намагається нав'язати? Але він тут на службі.
    Почав пояснювати, дурник, що виріс в "русскоязычной семье".
    Тільки тут не він один так виросли, та тільки він один не має української розкладки, ні одного слова українською не знає, і в слові "скажеш" вимагав від мене "ь"))
    Тобто в мові - ні вухом, ні рилом. Кацапський троль, провокатор, при тому дурний.

Hatrexis, вам хоч щось стало ясно по ситуації на форумі?
    Гарної обстановки поки тут не чекати. Але пишіть самі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Планктоша, на відміну від тебе, кацалапого, мені до лампочки на оцінки.
    А постити нагадування обіцянок вашого віслюка буду. Це вам нагадування на що ви купилися:
    20210207_174530.jpg

• Баян Баян x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)