Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Обиделся быдломастер, не помнит. Поплачь, отпустит.;)

А за своим поведением быдла не стоит скрывать обиду. Публичное возмущение придаёт значимости любому дураку. Мы это знаем, нас на мякине не проведёшь.
    Ты захаживай, мне приятно тешить своё благородство на фоне твоего поведения.

2. Good man

Good man Обычный человек

Быдломастер, я за статусом в интернете не гонюсь. Открыто предлагал фракции Зеленского на форуме называть меня как угодно после доказательств голосования за Порошенко.

3. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, я по образованию инженер в сфере IT. Как думаешь, имея желание скрыть свой IP-адрес, смог бы я сделать это или нет.:))) Сейчас даже не нужно искать специализированные сайты, заново каждый раз вводить логин и пароль, есть встраиваемые в браузеры инструменты.

4. Good man

Good man Обычный человек

Это быдлан с харьковского. Его можно узнать даже по манере общения, сразу выбивается из общей колеи на львовском форуме. Пытается мне отмстить за то, как я его расписывал на ХФ.
    Особого внимания обращать не надо, но в качестве мальчика для битья сгодится. Главное -не опускаться до его уровня общения, иначе есть риск того, что он задавит своим опытом.

5. Good man

Good man Обычный человек

Во исполнение решения СНБО и указа президента Украины по запрещению трансляции медведовой пропаганды предлагаю забанить медведо на ЛФ на срок до отмены данного указа.

6. Good man

Good man Обычный человек

Пусть твой Гордон сначала расскажет про свои пирамидки. Критерий истины нашла.:facepalm:

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ставлення до нього двояке, розумні речі деколи може говорити.
    А як пройшов "вадінтур", вибір майдану чи змова олігархів на чолі із Фірташем?
    Всіх вже бісить це лизоблюдство і ліплення із Порошенка ідола.
    Тоді використають цей бюлетень у поганих цілях. Краще перекреслити обох, як при виборі без вибору Тимошенко/Янукович чи Садовий/Синютка.

8. Як я і передбачав, науково-розумовий рівень дописувачки бажає значного подальшого розвитку. Перепощувати вміє. Навики аналізу, і синтезу інформації відсутні повністю

9. Післяейфорійне

"Санкції" проти медведчуковських каналів стали для мене несподіванкою

Та ще більшою несподіванкою стала реакція на цю подію деяких персон, які почали навішувати на святий образ влодіміра александровіча ще й ордени лєоніда ілліча
    Вже й патріотом влодімір алєксандровіч став, вже й портія голос в кааліцію знову готова вмєсто апазіції, вже й великий потріотічєскій інтєлєктуал портніков цей крок назвав лічною вендєттою протів путіна.

Якось ці всі дивні патріоти чомусь різко і враз забули і про відпущений беркут, і про єрмаків, і про тартарових/смірнових, і про патрушевих, і про дубінського/деркача, та й про електрику з росії теж забули
    Бо ж патріотом влодімір став

Між тим, це перший випадок, напевне в світовій історії, коли країна вводить санкції проти своїх громадян, що знаходяться всередині країни
    Бо ж бачив я що санкції вводились країнами проти громадян інших країн
    Бачив я що санкції вводились країнами проти своїх громадян, що втекли за межі країн

Але ніколи не бачив, щоб санкції вводились країнами проти своїх громадян, що спокійнісінько посміхаються в залі найвищого законодавчого органу країни.
    Тим паче, якщо нєчто аргументує санкції і повязує їх з терористичною діяльністю цих громадян

То ж де кримінальні справи?
    Де затримання?
    Де посадки?
    Це тероризм, я нагадаю. Один з найбільших злочинів проти держави і суспільства

Проти Байдена з Порошенком справи вночі відкривали, за картини і Томос справи відкривали, а тут тероризм... і нічого...

Ось в цьому і є та основна суть "санкцій", "потріотизму влодіміра" і його "лічної вендетти путіну"

Суть в тому, що відвертим ворогам і терористам (за словами першої особи) залишили величезний простір для відступу, одночасно величезний простір для компромісів і договорняків.
    Суть в тому, що випустили в медіапростір людей, на яких би я ніколи не міг подумати, що вони служать банковій

Суть в тому, що патріотичною частиною суспільства знову маніпулюють задля того, щоб втримати на плаву тонучу російську маріонетку

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Зараз ліпили на кухні вареники і слухала, бо цікаво "експресо". Там депутат Висоцький розмовляв з якимось всклокоченим експертом про Зеленського і закриття каналів. Три слова про "давно на часі" закриття каналів, потім "найбільш важливо, ніж це те, що буде далі", далі причини типо "як це могло статися, це ду-у-же дивно", а потім пішли помиї, по за темою, що обіцяв зниження тарифів, а воні ду-у-же зросли" (де??), потім про хаос, потім про відведення і бла-бла- бла.
    Навіть до Яценюка звернувся Висоцький, щоб спитати щось накшталт "а в вірите, що Зеленський проукраїнський?"(не дослівно). На що Яценюк йому як дурачку доповів, що у президента, любого, на тлі війни нема іншої задачі як оборонятися.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Йой, хто би говорив :)))

12. Хто знову включив холодильник. Він лєтрику жере, а вона з кацапстану. Хто це гроші москалям пересилає в такий спосіб і спонсорує тероризм?
    Циган, а ти виявляється підтримуєш кацапський тероризм.

13. Good man

Good man Обычный человек

Я же говорил - борщеварочка.:))):))):)))

Если вареники получатся невкусными, месяц тебе без интернета сидеть!

14. View: https://twitter.com/sergey_prach/status/1358330754468614148?s=19

15. Gyppsy

Міську, таких балаболів, котрі підтримують кацапський тероризм, як пєсєта /тобто ти і твій коїць/ ще треба пошукати. Один твій дружбан львівець @Мих -уїл чого вартує :)))

16. Зеленський у відосіку хамить та недолуго йуморить в бік Порошенка - той у відповідь пропонує свою допомогу у відновленні міжнародної підтримки та руху до євроатлантичної інтеграції.

Бо акціонери Зє-президента розпочали чергову передвиборчу гру, одночасно закуповуючи електрику в РФ та "закриваючи канали" - а Порошенко та його політична сила все так же працює на державний інтерес України.

Нічого насправді не змінюється.

Як і головний парадокс української політики останніх років: для гєбні, для регіоналів, для "активістів", для олігархів, для "нових ліц", для "націоналістів", для російсько-малоросійської пропаганди та професійних "патріотів" з "аморальними авторитетами" - головним ворогом залишається саме Порох.

Бо не розмінює державний інтерес на дрібні інтриги та політичні кон'юнктури, які ставлять країну на межу катастрофи - і народ рано чи пізно це усвідомить та оцінить.

17. Gyppsy

Та мені десь і Зеленський з його відосіками і той недолугий Порошенко з його брехнею.
    Короче, ладно, зав"язуєм розмову.

18. Silver bullet

:mocking: ну що тут скажеш? Самі перлини на форумі: один вищий охвіцер, другий "інженер в сфері IT".
    Не ганьбись, інженер.

19. Silver bullet

клюнул, дурачок? :)

• Смішно Смішно x 1
  20. Good man

Good man Обычный человек

Только одно - борщеварочка. Образованный человек скажет - скажешь.

• Безграмотно Безграмотно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)