Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.

1. View: https://www.facebook.com/100000826720329/posts/3677153482322173/

2. Пропагандист кремля, що працює в Україні в виданні Медведчука "висрано.ua" не криючись визнається в тому, що проблеми у Порошенка, коли він був Президентом, почалися після того, як він атакував представників "русского мира" в Україні.

Мальдіви, липецька фабрика, Свинарчук - всі ці теми роздувалися штучно і працювали на знищення проукраїнського політика. Тепер, Крюкова обіцяє такі ж і Зеленському. Поки з країни сцянимі ганчірками НЕ будуть вигнані всі бійці інформаційного російського фронту і не будуть закриті всі інформаційні пропагандистські смітника - ми будемо програвати в інформ війні.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я вас поважаю, але і ви поважайте. Як на мене то байдуже на таких убогих як Гудмен чи Пріус - я з ними не розмовляю. А з майорами чи Хомчиним якого ви порозуміння чекаєте? Не спростовувати їхню брехню та маніпуляції чи оставляти без реакції їхні клінічні випади в сторону президента, мило бути з ними "в порозумінні"?
    Врешті-решт життя все ставить на свої міста..

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ви ж казали, що при Зеленськом перестали "виділяти"?:)))
    Гадаю, що і без таких "виділяючих" їм норм.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А вы не гадайте.Вы поинтересуйтесь, сколько электрокабеля, ковролина, полиэтиленовой пленки и такого подобного завозят волонтеры.Я не говорю о "специфических" заказах.

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кстати, что-то мне подсказывает, что Слуги останутся и без моего членства, и без моих взносов.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далі незмінні порохоботи, своя думка - це не власне возвеличення і приниження інших! Якщо я у морозні холодні ночі стояв на блокуванні силових структур, деколи допомагав хворим і немічним... якихось переваг мені це не дає, нікому це не нагадую, щоб мати більше переваг. А від деяких порохоботів, що ми найінтелігентніші і наймудріші, бо голосували за Порошенка, всі інші дурні. Аналогічно, як ватнік бушує десь у Чехії чи Болгарії, йому можна, бо "Дєди ваєвалє".

• Подобається Подобається x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

на свої місця.
    місто - міста
    місце - місця.

9. Ткаченко зізнався як видумував фейки про Порошенка.
    Крюкова зізналася як видумували фейки про Порошенка.
    Питання руба:
    А хтось з тих, що активно розповсюджували (а дехто і нині розповсюджує) ті видумані фейки про Порошенка зізнався?
    Тепер знають.
    Та мовчать мов партизани.
    Чи то мову відібрало.
    Чи то совість паралізувало.

10. Lanktocha

Як все то все, хіба порохоботи не придумували, що треба і не треба, про Тимошенко, про Гриценка...? Тепер про журналістку Мосейчук?
    І далі, одиин білий і пухнастий, на якого накинулись всі злі сили.

11. Good man

Good man Обычный человек

Что это ещё за обращение к кацалапому? Решением СНБО Украины Медведу заткнули пасть. Руководствуясь этим решением, администрация щ можете смело банить Медведа.

12. Good man

Good man Обычный человек

Быдломастер вернулся. До сих пор обижен на меня за то, как я тебя красиво на харьковском расписывал. Понимаю, но сам виноват. Ты захаживай сюда, не стесняйся, мальчики для битья всегда пригодятся.

13. Комплекси маленького недонаполеона

FB_IMG_1612555978198.jpg

14. Не знаю, не знаю:

20210205_152329.jpg

15. Lanktocha

Навіть деякі затяті порохоботи хвалили Зеленського за такий вчинок.

16. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, ты на пенсию по инвалидности живёшь или ещё работаешь?

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А хіба це не так?

18. Lanktocha

Не зобов'язаний постороннім говорити свої закулісні тайни. Для початку, у мене не пенсія, а "соціальна допомога для людей з інвалідністю". Водити великогабаратний транспорт мені не рекомендовано, але не такий немічний, щоб нічого не робити.
    Якщо коротко, не так.
    Є різні люди, і серед тих, і серед тих.

19. Good man

Good man Обычный человек

Я не спрашиваю, сколько зарплата и пенсия, я корректно спросил, если ли только выплата по инвалидности, или ещё зарплата есть.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)