Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Суцільний бруд

2. Вибачте, але не можу пояснити цю тваринну, переходячу у якусь хворобливу манію, ненависть зрадогнидника до Порошенка. Саме ненависть ними керує. Нічим не виправдана, безпідставна ненависть. Вони просто з середини згорають від неї. Як зомбі чи запрограмовані кимось. Сташно дивитися.
    Вони не мають її ні до кого зі справжніх ворогів. А тут люта, тваринна ненависть. Їх перекошує від його імені як інфарктників. Вони його ненавидять сильніше від сатани. Вони живуть цією ненавистю, підживлюють її, збираючись у зграї. Що це блядь таке?
    Цей гнидник готовий стерпіти путєна, приниження України, зелену мразь, яка просто нищить державу, ця наволоч готова толерувати портнова, мертвечука, єрмака і деркача, аби тільки Порошенку було пагано. Це їх ідея фікс. Все інше для них не має значення.
    Їхне життя - це прокидатися і засинати з думкою про Порошенка. Постійно живучи у пошуках брехні, що підживлює їхню ненависть. Інше їх не цікавить, правда їх не цікавить. Головне щоб Порошенку було погано. Мені здається це класична шизофренія, чи щось типу цього.
    Гниди живуть у своєму маня світі, кучкуються у групи, підживлюючи одне одного ненавистю і черговими байками. Що це блядь. Я розумію що багато ботів, але блядь, їх дохуя в реалі є. Тих що з льодяними очами повними тваринної ненависті.
    І щоб не зробив Порошенко, ця наволоч сходить на гівно, що все не так. Навіть не вникаючи у суть питання. Вони просто запрограмовані на це. І яку б дічь про нього не вкинули в інфопростір, наволоч в це повірить і понесе в маси. І чим тупіша ця діч, тим краще.
    Створені цілі інформаційні пули і мережі які продукують виключно фейки і наклепи, вони існують виключно щоб поливати лайном Порошенка і підживлювати у гнидику тваринну ненависть.
    Що робить зрадогнида, яку роз'їдає ненависть з середини, коли Україна на волосині від фатального? Вона продовжує боротися з Порошенком і ненавидить його ще сильніше.
    Мар'ян Середа

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже два роки абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

• Баян Баян x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

5. Печера дракона:
    До питання - чому не закрили канали Медведчука за Порошенка.

Знаєте, а це геніальний спосіб. Ставиш палки в колеса тому хто щось намагається зробити. Вивалюєш його потоках брехні і наклепів. А потім - весь у білому завершуєш те, що той хто хотів не зумів завершити завдяки тобі.

Так вони зробили з великим ДОбудівництвом за президентом. Так вони зробили і з каналами Медведчука.

Я може й радив би нашим прибічникам робити те саме. Та є проблема. Після Зеленським і його ЗЕлетантів добудовувати буде нічого. Перебудовувати доведеться до біса. Від доріг, і до міжнародного впливу країни.

Єлісейські поля:
    Чому Сімка не підтримала рішення РНБО про санкції?
    Вчора президент Зеленський запросив послів Сімки та ЄС на зустріч. Мета очевидна - заручитися підтримкою ключових міжнародних партнерів у питанні запровадження санкцій проти телеканалів 112, NewsOne та Zik. Судячи з відсутності спільної реакції Сімки після розмови із Зеленським, не всі країни переконала його аргументація.

Судячи з відсутності реакції з боку Німеччини, Франції, Італії та Японії, не всі партнери повірили в щирість дій Зеленського, а також не впевнені в юридичній бездоганності прийнятого РНБО рішення. Принаймні у те, що сплеск уваги до інформаційної безпеки був спричинений лише і виключно питаннями національної безпеки, а не електоральними чинниками. А свобода слова в Україні не зазнає викривлень та деформації на рівні справжньої конкуренції і захисту та розвитку українського інформаційного контенту.

Як бачимо, на підтримку рішення Зеленського виступили Сполучені Штати, Велика Британія, Канада. Кожен із своїми політичними сигналами - від амбіційних до стриманих, з натяками на юридичну складову питання та принциповість свободи слова і преси для демократичних суспільств.

Це свідчить, що Банкова має удосконалити власні аргументи і представити партнерам незаперечні факти терористичної діяльності фізичних і юридичних осіб України, які назбирала СБУ.

6. Буля, то що він кум , то фігня. Я вам тут такого самого йобнутого як ви приніс. Оце я розумію, а то якийсь кум:

View: https://twitter.com/svecha62/status/1357425786870001666?s=09

7. cncmaster

) Цєлую, обнімаю (с)

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вас так давно не було на форумі, що я уже, каюсь, навіть забув що Ви є автором цього прекрасного аліаса.

9. cncmaster

Погано форум працює, неякісно зроблений. Гальмує усе на комп'ютері. Та щё й реклама якась постійно тулиться.
    Проте у режимі читання інколи проглядаю, що воно ото тут лизоблюди ворушаться.

• Подобається Подобається x 1
  10. medwedo berlogsoni

Хомчине, це - про Вас. З тією тільки різницею, що Ви і спите із думкою про Порошенка.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хомчин і порохоботське кодло!
    Згідний, що за Порошенка були зроблені вагомі вчинки, був президентом у непростий час.
    Але займатися лизоблюдством і робити із нього божка не варто!

12. medwedo berlogsoni

Чому у Порошенка така люта ненависть до Зеленського? Та й до тих майже всіх українців, які проголосували за Зеленського?
    Тому що Зеленський сплутав усі карти, усі плани Порошенка.
    Маючи спаринг-партнером у другому турі Бойка, він, Порошенко, з великою ймовірністю переобирався.
    Але навіть якщо б переміг і Бойко, Порошенко також не дуже б сумував. Бо йому непогано велося при Януковичові, Бойка за вишки він не посадив, якось би і з Бойком порозумівся б.
    А тут - хоп! і Зеленський перемагає.

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, не хочете вдатися до експерименту вашої улюбленої влади? Я думаю, вам то обовязково треба, не викидати ж на вітер 10 мільйонів?

:))):))):)))

І тут вискакують прихильники Зеленського і піщать: А джерело?

Та йой... проблема:

ДК 021:2015 – 79310000-0 Послуги з проведення ринкових досліджень (Послуги з організації та проведення біоповедінкового дослідження серед чоловіків, які мають сексуальні стосунки з чоловіками у 2021 році) | ProZorro

Так що вперед, Васілій, циган, Лаптоша, не підводьте нову владу!:tongue:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як жилося Зеленському при Януковичі? Зле? Його переслідували, довбали, садили?
    Зеленський спокійно видавав свої дебільні концерти, їздив до Росії, розповідав, що ми єдіний народ, відмивав гроші.
    Хто йому заважав?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  15. medwedo berlogsoni

Те, що Зеленському добре жилося при Януковичові, не спростовує того факту, що Порошенко не очікував жодним чином, що його Зеленський кине через клавіатуру фортепьяно.
    Ми аналізуємо причини, чому Порошенко такий злий на Зеленського.
    І зазначаю, спеціально для Вас, що Порошенко злий на Зеленського не тому, що той грав на фортепіано, а тому, що неочікувано перекинув його через клавіатуру.

16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я не буду хвалити Януковича, але при ньому було спокійніше і стабільно у порівнянні з тими, хто при ньому розжився, а тепер від них нікому нічого, і крім них ніхто не багатіє. А кому пощастить - того вбивають , а бандитів випускають на воля одразу.
    Гірше, ніж при ростовському втікачеві...
    Як у 2003-2004 роках, так і 2010-2013 роки були підьомними для України, поки не втручалися довбані ж-продажні тварюки. І крим би був українським і Донбасс, якби націоналісти не пихали свою руку в дупу. Вони не здатні не то що Україну об'єднати, але й один одого повбивали б(( А коли немає єдності нації, то нею будуть погоняти різна наволоч.
    Це видно і на ЛФ ... замість порозуміння - одна вражда, підігріваєма запроданцями і іноземними ботами.
    Так що чавиться і далі, якщо не вистачає глузду зупинитися і знаходити якесь рішення, а не кидатися какашками по обидві сторони паркану, який самі і зробили.
    Та попри все , мені і зараз непогаго. Відпочиваю собі і чекаю на те, що вони всі перекошкають одне іншого, і тоді Бог відкриє нам того, хто наведе справедливість по всьому світові))

17. medwedo berlogsoni

Тут якогось порохобота цитували, в тому плані, що Порошенко все підготував, а Зеленський - доробив і тепер забрав собі лаври.
    Мається на увазі, було сказано, що
    Порошенко підготував санкції проти Медведчука, а Зеленський - ввів,
    Порошенко розпочав будівництво доріг і мостів (особливо мені подобається будівництво мосту через Прут, коли за п"ять років Порошенка непогано розрослися лісові дерева на дрова, де мав будуватися міст, а Зеленський за півроку закінчив будівництво і забрав собі лаври, та мости через Дніпро біля Запоріжжя, де Порошенко со товаріщі готував ці мости 16 років).
    Порошенко готував вступ України до НАТО, а Зеленський це, скоріш за все завершить.

Одним словом, не знаю, як хто, а я бачу позитивні зміни в настроях порохоботів.
    То вони два роки тому кричали, що клоун все розвалить, і економіку, і армію, і інфраструктуру, а тепер їх душить руда жаба , що Зеленський все те доведе до пуття і пожне собі лаври.

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Если Зеленский сделает, чтобы Украина вступила в НАТО- я сразу подам заявление на вступление в СН.И взносы буду платить столько же, сколько сейчас на ВСУ выделяю.

19. View: https://www.facebook.com/100011308905714/posts/1318000791920205/

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ой, недарма я додивилась вчора Право на владу з Мусійчук. Це був розрив бомби -і для ПОПа в тому числі. Бо Гордон сказав, що в 112-му 50% було Порошенко, 50 - Мертвечука. Коли б це була неправда, не казав би Гордон так це сміливо на всю країну, бо можна і в суд за клевету. А зараз, як виходить, копають глибоко і багато що стало відомо. Ой, йой, порохоботики...хоч і вам співай "Вставай, страна огромная")).
    Співак вискакував з штанів, Бойко був дуже-дуже засмучений,
    він правда, пояснював це, що вмер татусь Суркіс. Але не дуже те сходиться, бо померлому йшов 102 рік.
    Мосійчук сказала, що якби замість партії ЄС в парламенті була інша - ОБЗЖ в парламенті не було б. Отака для ПОПа неприємність.
    Ще вона сказала, що в два роки травлі її особисто вкладаються порошенком чималі кошти.

Останнє редагування: 5 лют 2021
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)