Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Не зважай, що каже лялька, уважно спостерігай за тим, хто встромив в її дупу руку

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Хитрожопьіе западньіе извращенцьі приветствуют раскол среди украинцев.
    Все, что плохо Украине - хорошо капиталистам-извращенцам. Подстрекательство не мешает им получать деньги на пророссийские партии в Европе, продавать росалигархам земли , недвижимость, слушать рашатодей, вести газопровод северньій поток и т.д.
    Увьі, сегодняшнее состояние политикума в Украине мерзопакостное и без дезинфекции. Когда придет божий посланник, то расчистит єти сраньіе свинарники и даже там, где сейчас разгул беззакония блудящих во тьме)

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну поки добереться сюди божий посланник, вже пропагандонські помийки перестануть промивати людям на сході мізкі, перестануть рекламувати тут вакцину СПУТНИК та лаяти уряд, що не купляє українцям тієї диявольскої вакцини. Як я не переключаю ТВ - на цих помиєчних каналах бубонять про провалену вакцинацію, і про страшні невиносимі тарифи - суцільна отрава та брехня.
    Такої махрової пропаганди ще не було ніколи. Так не можна.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І тому розглядали кучмівський сценарій, спаринг-партнер, явно "більше зло".
    Ну останні вибори мера Львова, між Садовим і Синюткою не підтримав жодного, не вважаю, що долучився до перемоги Садового.

5. Коммунарец

Во-во....Такого не було ще ніколи.... і так можно, і навіть потрібно) часи апокаліпсису настали!
    Я іноді дивився тб, але в більшості у вигляді реклами по інтернету про того Мендедчука і супутнік. Краще те не дивитися нікому, тільки тим, кому це не страшно і для інформації. Всі ті заборони каналів тільки приближають царство антихриста. Йде атака на паскудну Росію, аби знищити останній рубіж перед властю диявола. Але так має бути, щоб посланник божий отримав владу. Гадаю, що він вже є на землі і спостерігає за цим усім мороком, але ще зарано йому брати важелі правосуддя, бо стільки зла, що ніхто не подужає... треба зачекати, коли воно розжиріє і почне само себе чавкати і тих, хто підтримає його.
    Усім народам буде лихо природне, а слав'янам випробування у битві з дияволом (фашистським)). Головне - зробити правильний вибір.
    Мудрість і задум Бога допоможе посланнику настромити зло на списа, аби воно надовго забуло шлях до людини.
    Але люди самі мають зараз боротися за своє майбутнє, бо тоді будуть шанувати те, що їм так дорого дістанеться. А нічого не зробивши, не оцінять дарунок від Бога, якщо він одним махом прибере зло.
    Тай як визначити, хто є злим і має бути покараний? Всі ми грішні(
    Та щастя отримає той, хто каїться і робить добро з серця, а не для рейтингу чи показухи.

6. Чоловік має бути трішки красивішим від мавпи і більш наполегливим за Свідка Єгови

7. Народний депутат Козак, проти якого персонально ввела санкції держава Україна за фінансування тероризму, через Кіпрський офшор пов'язаний з владою так званих ДНР / ЛНР.
    Закриття ТВ каналів, блокування рахунків, арешт майна - це все звичайно зашибісь. Але дивує інше. Чому він з таким щастям і на волі. Врешті-решт фінансування тероризму - це вам не бабусь на виборах підкуповувати.
    Чому Генпрокурор Венедиктова не дає санкцію на арешт. А тому що немає команди з Офісу Президента. Тобто сказавши А, Зеленський вперто не хоче говорити Б. Боїться вийти на самого себе, що розслідування приведе до Офісу Президента, до його покровителів.
    По суті гаманець терористів сидить в парламенті і приймає для України закони.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що може свідчити лише про те, що судді, якщо до них дійде черга розглядати законність цього Указу Зеленсього, тричі подумають, який вердикт виностити. Особливо якщо захочеться з"їздити коли-небудь в ЄС чи Британію.
    Адже, у випадку рішення на користь Медведчука, дуже не виключено, що такі судді попадуть під європейські санкції із забороною на в"їзд.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Смотрите, сторонники Порошенко поддержали закрытие телеканалов Зеленским. А как бы отреагировали сторонники Зеленского, закрой эти каналы Порошенко?

10. Коммунарец

@Silver bullet
    Удивительньіе предсказания Иоанна Иерусалимского о 21 веке, сделанньіе 1000 лет назад.
    Вот нашел недавно, когда смотрел видео про предсказателя. Сейчас дома почитаю.

Останнє редагування: 4 лют 2021
  11. Silver bullet

Комунарцю, ці предсказателі, мабуть, дуже завумні для мене. Я технарь, мені треба щось лаконічне та конкретне. А це схоже на доповідь депутата: слухав-слухав, а що той хотів сказати - хтозна.
    От я можу сказати вам конкретне: за 3 часа їзди від моєї дачі стоять російські танки. Бугаївка. Багато.
    Чи це пришестя диявола готується, чи ще кого, а реальність така, погана.
    Покаятися, звісно, ніколи не пізно, а от зігришити можна не встигнути :sad:.

12. Good man

Good man Обычный человек

Какой ты, к чёрту, технарь. Я тебя и Медведчуку/кацалапому регулярно расписывал на основе логики ошибки, ни одной не признали. Ты не технарь, ты позор инженера.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну що ж? Порохоботи після добового ступора, викликаного потужним Указом Зеленського, нарешті дещо прийшли до тями.
    Похвалити Зеленського за те, що з його подачі прикрили три телеканали Медведчука, у них мишка не повертається.
    Тому основні темники:
    а чому не зробив цього раніше?,
    підняття рейтингу, що падає,
    Байденруліт (до речі, цим самим порохоботи підіграють Москві, яка своєму лохорату пояснює, що Україною керує Вашингтонський обком, але кого з порохоботів це хвилює? Головне, щоб у сраці вистачало лайна обсирати Зеленського)
    якщо взявся, закривай "плюси" і тому подібне.

Ну і звичайно, старі порохоботські козирі (засмальцовані карти): фотожаби, поїздка до Оману та газові собачки.

Далі вже хомчині висери читати сенсу не бачу. Найприємніше те, що його на добу заціпило. Що зайвий раз підтверджує, що свого сказати нічого не може, чекав вказівок від тих, кто керує чорноволохами-арьєвими.

• Подобається Подобається x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Кстати, кацалапый обвинял сторонников Порошенко в работе на Москву. Сторонники Порошенко поддержали запрет каналов. Как теперь кацалапый объяснит эту "поддержку" Москвы?:))):))):)))

Останнє редагування: 4 лют 2021
  15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але такого не було, як не хотіли і не надіялися.

Доречі, таки Габіновічь ініціює імпічмент для Зеленського, ЗаЖОПців мало, може здійснитись мрія Порошенка, тільки стати союзниками і партнерами.

16. Silver bullet

Коли б Порошенко став на публіку, а не таємно, партнером Медведчука, це б означало назло бабусі відморозити вуха - він ніколи на це не піде. Ви шо? Це кінець політику і рукопожатності в Європі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Коммунарец

Та я теж, не гуманітарій, але завдяки турботі Порошенка про нарід, нас всіх звільнили з 1 січня 2017 року, як підвищили мінзарплату. Але я не ображений, але навпаки, дуже радий, що це змінило моє життя. І мені достатньо того, що я відчув, аби повірити в Бога. І мені невимовно добре від того, що Він приділив мені свій час, аби я розказував про це людям. Ні, не так, як проповідники, навчені на семінарах балакати, а в дорозі, під спекою та дощами, під зоряним небом і під шум прибою))
    Одні мене комунякою обзивають, інши нацистом кличуть... попри те, що ні до тих, ні до цих не маю відношення, але просто прошу змінити своє ставлення до інших. Не тому, що ті погані, але щоб почати з себе, що саме найважче, а решта сама підтягнется. Ні, бувають невиправні, яких хочеться послати... і то, шкода їх. Але то буває не так часто, щоб про них згадувати)
    Зрештою, всі постраждають, не тільки ви і ваша дача. Але у моєму випадку, мені не дуже багато чого втрачати, щоб перейматися тим, що не варто того, що чекає на люблячих Бога після закінчення часів скорботи.
    Отакої, ))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)