Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сьогодні в пєтушиному куточку свято

Спочатку я подумав що вони радіють закриттю телеканалів Медведчука, але ж ні. Основне прізвище, шт лунає сьогодні з пєтушиного кутка чомусь "Порошенко"

Таке враження, що мудрий наш Володимир Олександрович закрив якщо не самого Порошенка, то як мінімум його канали

Повитягували навіть свободівців та інші несвіжості з радісними воплями що можна було так, одним указом

Хлопці, майте Бога в серці, а де ж ви пастись будете? 1+1 нє резиновий, і він теж медведчуковський

Кароч, був би я прихильником теорій змови, то б подумав що єдиною метою цього блокування є те, щоб Єрмак повитягував всіх своїх шкварків, щоб ті покидали лайна на Порошенка

А так, я просто порадію за цих прекрасних людей з пєтушиного куточку. Два роки їм щодня засикають оченята. То вагнерівцями, то патрушевими, то відновленням імпорту російської електрики, то ще чимось. То ж нарешті вони можуть протерти свої залиті любов'ю Володимира Олександровича оченята і з гордістю сказати:
    "Я голосував за справжнього патріота, не то що ваш Порошенко"

• Тупо Тупо x 1
  2. Володимире Олександровичу, дякуємо!
    Дуже дякуємо!

А можна ще закрити 1+1, який теж належить медведчуку?

3. Навіть не сумніваюся:

Якщо завтра клоун (за попередньою домовленістю з кремлем, зрозуміло) на який-небудь своєї прес-конференції голосно і виразно назве путина х..лом - його рейтинг миттєво поб'є рекорд дворічної давності. Бо наївних і тих, хто не вміють критично мислити у нас, як з'ясовується, набагато більше горезвісних сімдесяти трьох відсотків

На жаль і ах ...

4. Офігіваю. Саме те відчуття коли на основі нашої постанови ЗЕ застосовує санкції. Шкода що не прийняли схожу, але більшу в 2017. Як і законопроект, який зупиняв Інтер ще в 2015. Як і законопроекти, які забороняють росіянам володіти нашими природними монополіями або забирають у Фірташа облгази і т.д. і т.п. Саме з таких неприйнятих рішень і почався реванш. Тоді було: "Не на часі".

Одним словом, Зе, ідей купа. На сайті ВРУ все є.
    Офіційний портал Верховної Ради України

Яким би не був твій мотив - користуйся.

До речі, було б добре відновити провадження по мдчк початк в 2014 му, відновлене через суд і злите у 2018-му. Якщо що - номерочок скину.

Ну і про Єрмака з Татровим не забудь. Та й Ріфа треба звільняти.

View: https://youtu.be/4YmfsGMU6Tk
    а ось мій виступ 4 вересня 2018 на цю тему в парламенті.

Дякую побратимам з СБУ (2014 року), друзям з Вільні Люди (кампанія #медведчук_підарешт #стопреванш), депутатам групи "Наступ" минулого скликання, Hanna Hopko а також кампанії Закрий пельку Кремлю . Хто б не реалізував наші плани і який мотив - немає значення. "Головне перемога наших ідей!" (Степан Бандера).

5. Зеленський заборонив ТВ канали Медведчука. Що заважало Порошенку це зробити.
    Зеленський заборонив Конституційний Суд. Голову КС Тупіцького охорона НЕ пускає на роботу. Він керує дистанційно, отримує 700 000 зарплати и суд продолжує працювати. Що заважало Порошенку це зробити.
    Зеленський заборонив ВСУ стріляти на фронті і оголосив всеосяжне перемир'я. Але російські війська стріляють і в ЗСУ кожен день загиблі та поранені. Що заважало Порошенку це зробити.
    Порошенко заважав закон. Всі заборони Зеленського НЕ працюють. Бо навмисне прописані так, что вступають в конфлікт з Конституцією та законом.
    А ті что зробив Порошенко працюють. Відчуйте різницю.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

На "112 Украина", NewsOne и ZIK после прихода туда "группы Козака – Медведчука" лично на меня были направлены персональные санкции, меня перестали туда приглашать в эфиры. То есть банально попал в так называемые черные списки. Что и неудивительно. Потому что мое негативное отношение к Медведчуку и так известно.

К чему это я? К тому, что персонально я от санкций в отношении "112 Украина", NewsOne и ZIK не пострадал.

Безупречен ли с юридической точки зрения указ о санкциях? Знакомые, разбирающиеся в юриспруденции, подсказывают, что нет. Но шаг показательный. Шаг – вопреки интересам "группы Медведчука" и Кремля.

Хотя значительная часть украинских зрителей будет недовольна. А это наши с вами соотечественники, дамы и господа. Поэтому это – наша общая проблема.

К чему этот пост? А к тому, что на каналах "группы Порошенко" ("5 канал, "Прямий") я тоже под санкциями. Как и на каналах "группы Медведчука". К чему это? Да так, просто.

Каналам же "группы Порошенко" нужно теперь как-то объяснять, почему при Порошенко "группе Козака – Медведчука" дали "добро" на покупку трех каналов...

Так может-таки вернемся когда-то к разговору, а как же так при "патриотической-патриотической" власти "группе Козака – Медведчука" удалось получить все документы на "112 Украина", NewsOne и ZIK? Или это табуированная тема?

Или кто-то меня будет убеждать, что Порошенко был не в курсе этой сделки? Раскроем хоть раз в стране тайные договоренности (в интересах России) или нет?

Больше читайте тут: Как же при "патриотической " власти Порошенко "группе Козака – Медведчука" удалось получить все документы на "112 Украина", NewsOne и ZIK?

7. Silver bullet

8. Цікаво, а що Аталотій сказав. І про Наливайка забули. А що там Степен Хмара каже?

9. ⚔️На День Незалежності Зеленський вирішив провести військовий парад з бойовою технікою.

‍♂️Я хочу запитати ЗЕботву, чи пригадує вона як смерділа з ротів, що військовий парад - то совок і марне витрачання народних грошей, яке нікому не потрібне? А чи пригадує ЗЕботва, як вона виправдовувала Богдана, коли той намагався перешкодити Народному параду в серпні 2019-го? А чи пригадує ЗЕботва як ветеранів і волонтерів після Народних парадів вона називала "продажними алкашами", що "пропивають по парках 500 грн Порошенка"?

Що?! Кабаре-вистави в стилі Бадоєва на День Незалежності вже не діють? До ОПУ дійшло, що на наступний День Незалежності колону ветеранів очолюватиме Порошенко?

Ми ж розуміємо з чого стався такий різкий розворот. Переконаний - зараз вся ЗЕботва заволає, що без параду - ну от ніяк!

Я ще - ми бачимо як сама зелена влада показала ЗЕботву тими, ким вони є - збіговистком продажних чорноротих пахолків, що готові виправдовувати будь-яку забаганку зеленого пана-коміка з Банкової. Більшого - не варті. Обтікайте.

І так. Бридко, звісно, буде спостерігати як танкові колони водитиме Бадоєв. Але з паршивого собаки...

10. Санкції санкціями, а в Верховну Раду канали Медведчук пустили☹️

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні, Хомчине, Ваш перепост про те, що закрили канали Медведчука, щоб була причина обісрати Порошенка - невірний.

Всі патріоти радіють тому, що Медведчуку заткнули пельку.

Але, природньо, цікава реакція інших політиків, нижчого рангу, ніж діючий Президент, а саме: Порошенка, Тимошенко, Парасюка, Тягнибока, Смешка та багатьох інших.
    У першу чергу, звичайно, - реакція Порошенка, який, виявляється, "не знав", що можна було от так як зараз це зроблено Зеленським, зібрати РНБО, ухвалити рішення про санкції проти Козака та медведчуківських каналів і видати відповідний Указ.

Погодьтеся, Хомчине, що порівняння дій з одного і того ж життєво важливого для України питання двох президентів, - діючого і попереднього, - дуже доречне.

Але ми, Хомчине, з задоволенням почитаємо від Вас перепости записних порохоботів типу Ар"єва, Гайдукевича, Волоха, Парубія та інших.
    Он Сергій Лещенко сказав учора, що Юля Тимошенко мовчить, як гімна в рот набрала (ну майже так сказав).
    Ви, будь ласка, дайте знати щось про реакцію перерахованих вище, щоб не склалося враження, що вони також тримають в роті ту субстанцію.

12. medwedo berlogsoni

Я б радив усім прочитати сказане Смєшком з даного приводу. Там розставляються всі крапки над "і".

В двох словах: Якби Порошенко зробив за своєї каденції те, що зробив зараз Зеленський, ні Медведчука, ні Козака, ні багатьох інших зажёпинців не було б у Раді цього скликання.
    Просто не було б медіаресурсів з багатомільйонною аудиторією, за допомогою яких вони б себе просували в народні депутати

13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Мене не дивує те, що робить Зеленський, але як це він робить!
    Наче у нього картбланш на карту та план дій разом взятих ))
    Ніхто за попередників не спромігся досягнути таких рейтингових рекордів, узурпації влади, та неосяжних вкрайпотрібних результатів з неймовірним оптимізмом, наче йому все пох..., бо відчуває підтримку того, що хоче влади над світом.
    Загалом, молодець, Зеленський!
    Бажаю тобі наснаги і вдачі на театральній сцені, назва якій - життя... Якщо люди не хочуть стати добрішими за своєю волею, то вріж їм так, аби не хтіли більше робити зла нікому за чужою волею)

14. medwedo berlogsoni

Ще скажу "адін умний мисль" і займуся справами.
    Чому Порошенку був вигідний Медведчук у медіапросторі?
    Та тому що Медведчук у медіапросторі - вигідний спаринг-партнер на президентських перегонах.
    Медведчук штовхає на другий тур Бойка, а Бойка Порошенко в другому турі, звісно, переміг би, бо українці не настільки дурні, щоб віддавати у другому турі перевагу Бойку - наїлися вже Януковича по саму зав"язку. Довелося б голосувати за Порошенка. І я б при такому розкладі голосував за Порошенка.
    Без медіаресурса в руках Медведчука виникала б конкуренція в другому турі, наприклад, Порошенко-Тимошенко. І тут уже були б можливі варіанти, неприємні для Порошенка.
    Але раптом нізвідки вискочив Зеленський, переплутав усю стратегію, і ми бачимо результат.
    dixi.(c)https://translate.google.com.ua/?hl=ru&tab=wT&sl=la&tl=ru&text=dixi&op=translate

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Треба називати речі своїми іменами, не так очолить, як підклеїться у своїх цілях на камери "Прямого".
    Та що би не виконав Зеленський, все одно буде поганим, хоча би тільки тому, що усунув Порошенка.

16. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Кацапи про таке кажуть - нагібалово.

Ці їхні тіловорушення вбогі.
    Поки не буде гідного кандидата, голосую проти усих наявних. Без виключення.
    Двадцять років сортували гівно, та й до сортувалися до кацапської окупації.

Більше того, непріятні варіянти були б у Петра Олексійовича і за наявности у другому турі так званого Аталотія.

А тепер питання до лизоблюдів, вони ж знаються на сортуванні гівна -
    - а хто кращий - Аталотій чи Володимир Олександрович?

Га?

Останнє редагування: 4 лют 2021
  17. medwedo berlogsoni

Звичайно, Ваша справа.

Але існує арифметика. І згідно з арифметикою, коли Ви в другому турі голосуєте проти обох, частину свого голосу Ви віддаєте переможцю.
    Давайте, порахуємо.
    В другому турі зійшлися двоє говен. Більше гівно і менше гівно (БГ і МГ).
    Є, для прикладу 12 виборців. Всі проголосували. Сім - за МГ, п"ять - за БГ. Перемогло МГ.
    Ті ж 12 виборців. Троє, як Ви, проголосували проти обох (а могли проголосувати за МГ).
    Отже, за МГ проголосувало лише 4 виборці, а за БГ - п"ять. Перемогло БГ.
    Завдяки тому, що троє (за Вашим прикладом) проголосували проти обох, перемогло Більше гівно.
    Можете вважати не 12 виборців, а 12 мільйонів виборців і так далі: Не 7, а 17 мільйонів, не 5, а 5 мільйонів, не 3, а три мільйони (включно з Ланктошою).

18. Silver bullet

Как сообщает ЛИГА.нет, Великобритания вслед за США и ЕС одобрила отключение в Украине связанных с пророссийским политиком Виктором Медведчуком телеканалов. Соответствующее заявление сделала в Twitter посол этой страны в Киеве Мелинда Симмонс.

"Я приветствую решительные действия президента Зеленского по борьбе с дезинформацией", – пишет она. Вчера эти санкции политически поддержали США и Евросоюз.

Глава британской дипломатической миссии подчеркнула, что вещание подобных каналов "наносит реальный вред Украине".

При этом Симмонс приветствовала и заверения президента в необходимости защиты свободы и плюрализма медиа в стране.

Хочу отметить парочку моментов.
    Первое - значит МИД сработал на опережение и представил свои разъяснения, встреча Зеленского с послами тоже конечно сработал в позитив. Я рискну предположить что уже на последних встречах Зеленского с Даниловым и Кулебой все эти мероприятия уже обсуждались и прорабатывались. Т.е. иногда и наш государственный механизм работает нормально.

Второе - весь запад практически единодушно действия Украины одобрил и опасений за свободу слова не высказал, признав, что Украина имеет право защищаться от информационной агрессии России. При этом жуткое волнение в вопросе о соблюдении свобод в Украине обнаружилось как раз в России. Полное отсутствие вещающих оппозиционных телеканалов россиян не волнует и в Белоруссии тот же факт их совершенно не беспокоит.
    А вот Украина страшно волнует.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Silver bullet

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)