Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Санкции против каналов: Зеленский ввел санкции против телеканалов "112", "NewsOne", "Zik" и их фактического владельца Козака (обновлено) (02.02.21 22:48) « Политика Украины | Цензор.НЕТ

Указ № 43/2021г. вступает в силу со дня его опубликования. Контроль за его выполнением возложен на секретаря СНБО Алексея Данилова.

Санкции против телеканалов вводятся сроком на 5 лет. У них будут заблокированы активы, им аннулируют лицензии и запретят пользоваться телекоммуникационными сетями. Также каналы не смогут выполнять экономические и финансовые обязательства и потеряют право выводить капиталы за пределы Украины.

Персональные санкции против Козака также будут действовать 5 лет. У него будут заблокированы активы, он лишится права заключать сделки, выполнять экономические и финансовые обязательства, выводить капиталы из Украины.

Вот вам и, бабушка, Юриев день.(с)
    За Зеленским не заржавело) Порошенко развел здесь кремлевскую бодягу на ТВ со своим кумом Медведчуком, а разгребать - Зеленскому.

Это значит медиаимперии Путина в Украине конец - хотя, конечно, будут судиться. И это может быть концом мирным переговорам в Минском и прочих форматах - такой пощечины Путин не простит.
    Законно ли не знаю - мне кажется что нет). А вот насчет решимости и патриотизма... ба, да ведь Зеленский, говорили, завтра союз с ОПЗЖ заключит ?:)))

Порохоботы, можете хотя бы выпить на радостях - все же эти каналы были редкостной помойкой.:)

Останнє редагування: 2 лют 2021
  2. "Боже, де були мої очі?!" - сказала одна викладачка філософії. "Як я могла думати, що цей свинячий випердок подужає керувати державою?!!".
    Погодьтесь, почути таке від людини, яка у 2019-му завзято агітувала за Зєлєнского, - це таки визнання.

3. От що Байден животворящий робить!
    Андрій Смолій:
    ТЕРМІНОВО!! РНБО щойно наклало санкції на депутата від ОПЗЖ Козака та низку телеканалів Медведчука.

Зокрема, як випливає з додатку номер 2 Рішення РНБО від 2 лютого 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", вони накладаються на ТОВ «Нові комунікації» - телеканал ZIK, ТОВ «Новини 24» - телеканал NewsOne, та ТОВ «Телерадіокомпанія 112 Україна» - канал 112 Україна.

Санкції накладені на 5 років з сьогоднішнього дня, тобто пропагандистскі телеканали Медведчука мають бути вимкнені.

Чому таке рішення прийняте зараз?
    Мої здогадки - робота нової адміністрації США Джо Байдена. Спочатку Дубінський-Деркач, тепер пропагандистські канали Медведчука/Путіна.
    Схоже Зеленського добре притиснули: або цивілізований світ займеться ним особисто,або він буде робити хоч щось для унеможливлення скочування України в лапи Кремля.

А ще місяць назад я говорив - перемога Байдена в США це і масштабна допомога Україні проти «русского міра». І останні рішення є цьому яскравим підтвердженням.

Карл Волох:
    Я ж вам казав, що бачу ознаки порошенковізації Зеленського, а ви мені не вірили.

UPD: Спікер Разумков утримався від голосування на засіданні Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука - "112 Україна", NewsOne, ZIK.

4. Хроніка подій:
    Вчора Дубинського виключили з фракції Слуга народу

Вчора відбулась розмова Блінкена з Кулебою і, за деякими даними, з Єрмаком

Сьогодні рішення РНБО про санкції проти нардепа від ОПЗЖ Козака, який прикриває Медведчука як власник 112, NewsOne, ZIK.

От що Байден животворячий робить.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ага, Хомчине, ага. Байден. Ага.
    Тільки цього Байдена звати не Порошенко, а Зеленський
    Для тих, хто в танку.
    УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №43/2021 — Офіційне інтернет-представництво Президента України

Прикрити меведчуківські проросійсько-пропагандистські канали вирішила ще ВР минулого скликання більше ніж два роки тому.
    Але Указ, який забив цвях у сраку Медведчуку підписав саме Зеленський. Хоча цілком міг підписати Порошенко, який ще півроку після Постанови залишався патріотичним Президентом. Дивився в вічі куму Медведчука (на білбодах), та так, що у Путіна волосся на лисині ворушилося.
    Але Порошенко НЕ ПІДПИСАВ цей Указ. І РНБО порошенківське не розглядало це питання (у 2018 році, у 2019 році).
    Ну Кумпутіна дякував Порошенку як міг. Ці ворожі пропагандистьські канали показували не лише морду Медведчука, а й лики Порошенка та його дражайшої під час і президентських, і парламентських, і місцевих виборів.

Я сьогодні із "чувством глубокого удовлєтворєнія" читатиму заігнорованих, тому що зараз буде дійсно цікавою реакція порохоботів, і я із задоволенням почитаю пояснення, думки, що саме заважало (я маю на увазі, звичайно, не яйця) Порошенку підписати цей Указ. Трамп - Білому вігвамі США? Чи що?

Учора слухав опівночі в прямому мовленні Сергія Лещенка (просто заснути не міг). Почався гавкіт Шарія, Рабіновича.
    Сьогодні в ВР треба буде занести трохи дусту, щоб посипати тих, хто з приводу Указу Зеленського блокуватиме трибуну.

Я от тільки не знаю (та це - другорядна справа), коли СБУ вирішило боротися з російською пропагандою каналів Медведчука: СБУ порошенківського "скликання", чи уже зеленськівського?
    Мені здається чомусь, що при Порошенку СБУ цього питання не розглядала. Можливо, я помиляюсь, і хтось мене підправить. Вийде дісно невеличка дискусія на ЛФ, якої давно не було, а не срач, який тут продовжується вже два роки.

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ну чорноволохи, відомо чиїми трубадурами є.
    При Порошенку ці ватні телеканали були, як сир в маслі.
    Хочеться вірити в добрі наміри Зеленського, але дуже подібно, що цей хід для підняття свого рейтингу, який падає. Цей указ через оскарження та нові суди можуть відмінити.

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Правда, санкции вводятся против иностранных государств, компаний и граждан.И меня терзают смутные сомнения, что Козак с Медведчуком в судах отменят эти "санкции", и еще и компенсации из бюджета отсудят.

8. MayorMayor

Статья 2 Закона Украины "про санкции":

2. Санкції можуть застосовуватися з боку України по відношенню до іноземної держави, іноземної юридичної особи, юридичної особи, яка знаходиться під контролем іноземної юридичної особи чи фізичної особи-нерезидента, іноземців, осіб без громадянства, а також суб’єктів, які здійснюють терористичну діяльність.

9. MayorMayor

Пить будем тогда, когда эти каналы прикроют навсегда.А пока есть огроменная вероятность, что этот указ признают незаконным, вещание прокацапских каналов восстановят, да еще и выплатят им компенсации из бюджета.Ну и всякие "репортеры без границ" подключатся. с международными судами.После чего эти каналы вообще будет нереально прикрыть.

10. medwedo berlogsoni

Он і Порошенко вважав тоді, що закривати медведчуківські канали - протизаконно. Йому потрібні були "шашечкі", а не "єхать".
    Зеленський‌ ‌"вимкнув"‌ ‌112,‌ ‌ZIK‌ ‌і‌ ‌NewsOne‌ ‌з‌ ефіру. Що відомо‌ - BBC News Україна

Який все-таки законослухняний був наш колишній!
    Їхати на Мальдіви із своїм виводком під фальшивими паспортами, вивозячи готівку поза митним контролем - законно, викинути Саакашвіли (попередньо повозивши його по кафельному полу обличчям) - законно, прикувати ланцюгом грузина (забув прізвище) до мачти корабля і відправити в Грузію - законно, а прикрити рупор Кремля в Україні з багатомільйонною аудиторією для оболванювання медведчуками-шаріями-рабіновичами-лукашами населення України - протизаконно.
    Колись Кремль казав, що закриття Росія-24 в Україні - незаконно. Ну-ну.

11. medwedo berlogsoni

Доповняю. Значить закривати 112 канал, на якому на днях виступав Кровосісь, виходить, за Порошенком, не можна, бо це протизаконно.
    Гарна позиція: на українських каналах в прайм-тайм виступають ті, хто весь час тягнув Україну в сферу інтересів Росії, а закривати канали не можна, бо вони належать громадянину України (у якого ще колода паспортів інших держав).

View: https://www.youtube.com/watch?v=8tj8-dqTqYc

12. MayorMayor

Медведо, а если Мертветчук с Козаком через суды восстановят вещание, тогда что?

13. medwedo berlogsoni

Майори, вам обом нагадати, скільки років розглядають справи в міжнародних судах? Справа Юкоса, збиття Малазійського літака, для прикладу?
    Поки подадуть в міжнародні суди, поки ті почнуть розглядати, поки розглянуть, пройде десять років. До того часу "околєєт" або кремлівський "шах", або його кум-ішак.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Це теоретично, он ватний 112 давно не транслюється.

15. medwedo berlogsoni

Ви на це сподіваєтеся? Я вже сказав, що відновлення мовлення - дуже довга пісня.

16. MayorMayor

Так кроме международных есть "самые справедливые украинские".

17. MayorMayor

Я этого не исключаю.

18. MayorMayor

Транслировался.По крайней мере- в харьковских сетях.Сегодня таки нет- я проверил.И прочих прокацапских тоже нет.Что не может не радовать, однако- я что-то не шибко доверяю "самым справедливым украинским судам" в этом вопросе...

19. MayorMayor

По информации из источников ZN.UA в СБУ и Офисе президента, основанием для введения санкций против Тараса Козака и связанных с ним юридических лиц стало расследование, проведенное спецслужбами Украины, в ходе которого установлено, что схемы с поставками угля из оккупированных территорий, способствуют финансированию терроризма.
    Таким образом фигурант этих санкций попал под действие закона «О предупреждении и противодействии легализации (отмыванию) доходов, полученных преступным путем, финансированию терроризма и финансированию распространения оружия массового уничтожения».(С)

Если раскрутят вот это, и дадут срок за финансирование терроризма- буду аплодировать стоя.Час.

20. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

я Украинские каналы смотрю редко но недавно как раз включал. И если честно я этого совершенно не понимаю. От слова совсем. А точнее я в шоке, если уж до конца говорить. Вы вдумайтесь.

правительство воровало-революция достоинства-порошенко, все еще революция, Украина двигается вперед, следующий президент, ничего не меняется, все идет как и раньше, курс прежний, европа - РАЗ и вдруг премьер министр того самого правительства по центральным каналам постоянно освещает ситуацию часами, причем даже то что он не в стране ничуть не мешает

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)