Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Трамп вже відрікся від своїх прихильників. Каже: "ті хто штурмував Капітолій - будуть відповідати". Просто цікаво, хто кого зрадить першим: зеленський свій ублюдочний електорат чи ермаки і татарови з венедіктовими підвісять його головою вниз з криками "ми ж не зналі что от враг!"

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ставлю на "попличныкив".

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кстати, шота я не видел от зебуинчиков поддержки запрета торговли спичками в супермаркетах.Неужели даже до зебилов дошла вся дурь этого запрета?"Не верю!"(С)

4. КиївМіськБудда
    @saniolli

— Володимире Олександровичу, як в Україні йдуть справи з вакцинацією?
    — Не можу казать за всіх, але особисто я вже вколовся.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

От тільки Трампа копіює та наслідує Порошенко.
    За дії Федини несе відповідальність Порошенко?

6. А що, Порошенко відмовився від підтримки Федини?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого ж?

Весело!

(20) Facebook

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

плати за газ весело, не ний!

9. У Євросоюзі Комісар з торгівлі Філ Хоган подав у відставку через порушення норм карантину, після того, як відвідав компанію з гольфу за участю 80 осіб.

У Шотландії Головний медичний чиновник Кетрін Колдервуд пішла у відставку після того, як порушила карантин під час відвідин свого другого будинку.

У Австралії Міністр мистецтв Дон Харвін подав у відставку після того, як поліція оштрафувала його за порушення обмежень у країні, запроваджених через пандемію коронавірусу COVID-19.

У Чехії свій "Велюр": міністра охорони здоров'я Романа Примулу спіймали у "закритому" ресторані для ілітки. Але у Чехії його змусили подати у відставку. У нас пани "прийшли прібарахліться і прібарахліть внуков"(с).

Ірландія. Міністр сільського господарства Дара Каллеарі подав у відставку після того, як стало відомо, що він порушив карантинні вимоги.

Нова Зеландія. Міністр охорони здоров’я Девід Кларк подав у відставку після того, як з’ясувалося, що в установах для проходження карантину недостатньо ретельно дотримувалися заходів безпеки. Окрім того, Кларка впіймали на тому, що під час карантину він із сім’єю влаштовував пляжні прогулянки та велопоїздки в гори.

І лише в Україні Зеленський влаштовує поїздки в гори, нахабно порушує карантин і ні у які відставки не збирається. То на Заході чиновники через таке ідуть у відставку. В Україні - плювати хотіли. В Україні Зеленський цим хизується в інстаграмі. В Україні Зеленський збільшує видатки на свій відпочинок до 1,3 мільярди гривень, щоб купити Гоупро на лоба і засняти черговий тупий відосік для бдла зі своїм відпочинком.
    А штрафи? А штрафи за порушення карантину він випише своєму політичному опоненту. Нехай він виправдовується.

Ми потрапили у класичний Картковий будинок. Президентом у нас - злочинець, що прикидається своїм хлопцем, але є цинічним, вигадливим психопатом, на чиїх руках кров. Схопити його і змусити відповідати - ось обов'язок всіх відповідальних людей.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

[​IMG] МОЗ України купило китайську вакцину від коронавірусу через фірму, яка має відношення до Раїси Богатирьової – колишньої очільниці відомства часів Януковича. В інтерв’ю виданню “Настоящее время” чинний глава МОЗ заявив, що це було умовою виробника.
    [​IMG] От прям китайці вперлись і кажуть: "Всеремось, але будемо продавати вакцину тільки через Райку Богатирьову!" Кому ви очі замилюєте, бенеді?

Слуги Януковича....

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

До речі, а що зараз поробляє Богатирьова?
    Вона мусет повернулася в Україну і тут успішно натуралізувалася, нє? :scratch_one-s_head:

зі
    Львівець @Мих -уїл, так Порошенко також колишній очільник відомства часів Януковича:haha::tongue: :)))

Слуги Януковича....

Останнє редагування: 9 січ 2021
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не один Оман осуджують порохоботи.
    Чем хуже, тем лучше?

13. FB_IMG_1610203338247.jpg

• Баян Баян x 1
  14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я не розумію, чому пєсєта стільки скавчать за Зе в Буковелі? Буковель шо, на Марсі?
    Це ж українська база відпочинку, доступна всім бажаючим.

15. FB_IMG_1610203338247.jpg

• Баян Баян x 1
  16. 20210109_132938.jpg

• Подобається Подобається x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Колись і Янукович в штани робив і шо з того?
    Важливо ким ти став, а не ким був.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)